reklama
Maggie, dokladnie o to mi chodzi...
mam straszny dzien ide do ginekologa o 15, dostalam silnych brazowawych uplawow.... strasznie sie boje ((((
mam straszny dzien ide do ginekologa o 15, dostalam silnych brazowawych uplawow.... strasznie sie boje ((((
T
taycia
Gość
Witam Kochane!
Kamilaedi - powodzenia na wizycie :-) daj Nam koniecznie znać co i jak,
Ania_milk - widzę,że mieszkamy na tej samej wyspie :-) trzymaj się... będzie dobrze...
Nie znoszę ranka.. zawsze jest mi niedobrze... cokolwiek chcę zjeść to mi nie smakuje. Zjadłam z rana owsiankę i nie powiem,żebym się najadła,a na inne rzeczy brak apetytu choliwka...
Jutro o 11!!! mam pobieranie krwi i muszę iść na czczo... trzymajcie za mnie kciuki,żebym nie zemdlała ani nie wylądowała w kibelku,bo z rana jest mi tak ohydnie,że ja nie wiem czy któraś z Was też tak ma... podobno ciąża to taki piękny okres :-) hmmm.. może jeszcze nie teraz
Kamilaedi - powodzenia na wizycie :-) daj Nam koniecznie znać co i jak,
Ania_milk - widzę,że mieszkamy na tej samej wyspie :-) trzymaj się... będzie dobrze...
Nie znoszę ranka.. zawsze jest mi niedobrze... cokolwiek chcę zjeść to mi nie smakuje. Zjadłam z rana owsiankę i nie powiem,żebym się najadła,a na inne rzeczy brak apetytu choliwka...
Jutro o 11!!! mam pobieranie krwi i muszę iść na czczo... trzymajcie za mnie kciuki,żebym nie zemdlała ani nie wylądowała w kibelku,bo z rana jest mi tak ohydnie,że ja nie wiem czy któraś z Was też tak ma... podobno ciąża to taki piękny okres :-) hmmm.. może jeszcze nie teraz
dziekuje kochane - moze za bardzo panikuje ale tak bardzo chce zeby moja perelka byla zdrowa i byla z nami jak najszybciej. tak dlugo sie o nia staralismy zadzwonilam wczoraj do szpitala ale oni mi tylko powiedzieli ze to calkowicie normalne, wiec ide dzisiaj do mojego ginekologa, jak zobacze i uslysze ze jest ok to sie uspokoje....
Taycia- gdzie na wyspie dokladnie mieszkasz? Ja mysle o powrocie do domku po porodzie ale pewnie to sie jeszcze zmieni pare razy trzymam za Ciebie kciuki jutro rano, ja tez nie znosze igiel, pamietaj zeby zabrac ze soba cos slodkiego, bedzie Ci lepiej jak zjesz troche cukru po pobraniu krwi - wszystko bedzie dobrze!!
Taycia- gdzie na wyspie dokladnie mieszkasz? Ja mysle o powrocie do domku po porodzie ale pewnie to sie jeszcze zmieni pare razy trzymam za Ciebie kciuki jutro rano, ja tez nie znosze igiel, pamietaj zeby zabrac ze soba cos slodkiego, bedzie Ci lepiej jak zjesz troche cukru po pobraniu krwi - wszystko bedzie dobrze!!
Monila - dziekuje mam nadzieje ze to jest wlasnie to o czym mowisz, napisze co powiedzial doktor jak tylko wroce do domku
T
taycia
Gość
Ania_milk - mieszkam już trochę lat w Galway,więc na pewno wiesz gdzie to :-) ja tak jak Ty co roku mówię,że już czas wracać,ale jakoś Nam nie wychodzi :-) póki praca jest to będziemy sobie tutaj mieszkać. Ja już sobie wyobrażam ile tej krwi zejdzie,więc dziękuję za pomysł z czymś słodkim, bo ja myślałam bardziej o kanapce,ale masz rację... lepiej szybko podnieść cukier,a w domku zjeść na spokojnie ;-)
Chyba każda z Nas jest małą panikarą... ja też się martwię o fasolinkę ciągle,ale to nasza kobiec natura :-) będzie ok,zobaczysz sama :-)
Chyba każda z Nas jest małą panikarą... ja też się martwię o fasolinkę ciągle,ale to nasza kobiec natura :-) będzie ok,zobaczysz sama :-)
Taycia - :-) znam to dobrze ja juz tak 6 lat wracam. teraz to chyba moje hormony do mnie przemawiaja ze tesknie za rodzinka, moimi pieskami i wogole domem :-) u nas byl problem gdzie wrocimy bo moj chlopak jest ze Slowacji ale teraz zgadza sie na wszystko chociaz delikatnie probuje mnie przekonac na zostanie jeszce jakis czas. Galway jest piekne - zazdroszcze!! Nie boj sie sloneczko o jutro, mysl o czyms milym, albo opowiadaj o czyms wogole nie na temat zeby zabrac mysli od tej krwi. mi pobierali w grudniu i tez sie balam, ale czekoladka po i pyszne sniadanko w domku i o wszystkim zapomnisz
reklama
mal-gosia
Fanka BB :)
taycia ja się dzisiaj udałam na pobranie krwi jak zwykle pani nie mogła znaleźć żyłki (ponoć cienkie są) więc kilka minut mi wierciła igłą w środku i cały czas pytała się czy wszystko w porządku musiałam zielona na tworzy być . Za wszystkie moje badania zapłaciłam 320 zł wyniki na jutro :-).
Wiem wiem że mdłości i wymioty nie są zbyt przyjemne, ale ich brak też nie jest zbyt przyjemny bo cały czas zastanawiam się czy wszystko ok.
Wiem wiem że mdłości i wymioty nie są zbyt przyjemne, ale ich brak też nie jest zbyt przyjemny bo cały czas zastanawiam się czy wszystko ok.