reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Mi pomogła kiedyś taycia z suwaczkiem mogę spróbować ale jak coś to do niej :-)
Wchodzisz na stronę Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com tam tworzysz sobie suwaczek po czym kopiujesz URL przechodzisz następnie do ustawienia po lewej masz edytuj sygnaturę klikasz na
moz-screenshot.png
taką ikonkę dodaj obrazek i tam wklejasz URL.

Asia_milk - ja właśnie miałam lecieć do Pl na 9 dni,ale pani ginekolog powiedziała,że niestety loty są dla mnie zabronione,więc wątpie,że zobaczę się z moją rodzinką,a nie widziałam ich już pół roku :/ no nic...dzidzia najważniejsza :-) dzięki Bogu Słowacja i Polską są blisko siebie. Ma koleżankę ,która mieszka na Słowacji z narzeczonym,ale mówi,że po przyjęciu euro - wszystko strasznie podrożało :-(
Mal-gosia - oj,ja zawsze mam ten sam problem.. nigdy nie mogą mi znaleźć odpowiedniej żyły ;-( a pamiętasz na co miałaś pobieraną krew? ciekawe ile ja zapłacę... i czy przeżyję :-D ale najważniejsze,że jesteś już po.. kiedy będą wyniki?

ania_mik
moz-screenshot.png
to oczywiście jest z mojego profilu jakoś mi się przez przypadek wkleiło :-) ty wklejasz to w ikonkę dodaj obrazek

Mal-gosia to trzymam kciuki za dobre wyniki :-) daj Nam znać oczywiście ;-)
Chyba czytałam gdzieś o kalendarzykach ciąży. Ja sobie kupiłam taki na Sklep internetowy Brioko.pl za 35 zł i jestem bardzo zadowolona :-) póki co na razie nie za dużo do notowania,ale co tam.. rozkręci się :-)
Ania_milk - ja się nie uda z suwaczkiem to służę pomocą :-)
właśnie,a moja lekarka chyba pobierze mi moczu,bo nic o nim na razie nie mówiła... dziwne :/

Widzę, że tu są same panikary:) Ale niestety zycie pokazuje ,że różnie jest w tym I trymestrze:(
mal-gosia, ja mam to samo. Przeszły mi mdłości i zastanawiam się czy wszystko ok.
Kilka razy dziennie sprawdzam czy mnie piersi jeszcze bolą bo to mój jedyny objaw:)

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiaj. nie wymieniam nicków bo troszkę tych wizyt jest dzisiaj i nie chcę nikogo pominąć:)

I całym sercem jestem z kahaką! Trzymaj się Słońce!

Hej!!!!witam serdecznie wszystkie sierpniowe ciężaróweczki-chciałam się do Was przyłączyć jak wszystko będzie dobrze to ja również zostanę sierpnową mamusią-zresztą po raz drugi:-).Termin mam na 6 sierpnia -według wyliczeń mojego ginka.Według moich wyliczeń jestem w 11 tyg i 4 dniu.Mamy już córeczkę -to juz prawie pannica 11 letnia,długo staraliśmy się z moim mężusiem o drugą pociechę ,w styczniu ubiegłego roku niestety na przełomie 10/11 tyg.obumarła mi ciąża.Teraz mam nadzieję ,że sytuacja się nie powtórzy-NAPEWNO NIE!!!!,ale boimy się z mężem jeszcze tak na 100% cieszyć naszym szczęściemi dużo osób z naszego grona jak i część rodziny nie wie ,że jestem w ciąży,powiemy im jak szczęśliwie dotrwam do końca 13 tygodnia-a to już nie długo.:-)

Mal-gosia dziekuje za pomoc kochana jestes, wszystko dziala do momentu jak wkleje link i pokazuje ze plik jest za duzy....hhhhh?:-(

taycia- dokladnie nawet jezyki sa bardzo podobne. odkad weszlo euro jest tam duzo drozej, slowacy jezdza do polski na zakupy. ja lece do szkoly na pare dni 23 stycznia - chociaz dzisiaj sie okaze o 15 czy moge, musze zapytac lekarza. ja strasznie tesknie za domem, jade tylko do krakowa i nie bede w domku ale mama przyjezdza na 3 dni wiec chociaz troszke czasu na ploteczki :-)

reklama
Chciałam Wam powiedzieć ,że mi również odeszły mdłości jak tylko weszłam w 11 tydzień i od 4 dni czuję się świetnie-trochę się tym martwiłam ,zostały mi tylko bolące,sporo powiększone piersi ale widze ,że u was podobie więc tak napewno ma byći wszystko jest o.k-przeciez nie może być inaczej:-)

Do góry