reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Mi pomogła kiedyś taycia z suwaczkiem mogę spróbować ale jak coś to do niej :-)
Wchodzisz na stronę Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com tam tworzysz sobie suwaczek po czym kopiujesz URL przechodzisz następnie do ustawienia po lewej masz edytuj sygnaturę klikasz na
moz-screenshot.png
taką ikonkę dodaj obrazek i tam wklejasz URL.

Asia_milk - ja właśnie miałam lecieć do Pl na 9 dni,ale pani ginekolog powiedziała,że niestety loty są dla mnie zabronione,więc wątpie,że zobaczę się z moją rodzinką,a nie widziałam ich już pół roku :/ no nic...dzidzia najważniejsza :-) dzięki Bogu Słowacja i Polską są blisko siebie. Ma koleżankę ,która mieszka na Słowacji z narzeczonym,ale mówi,że po przyjęciu euro - wszystko strasznie podrożało :-(
Mal-gosia - oj,ja zawsze mam ten sam problem.. nigdy nie mogą mi znaleźć odpowiedniej żyły ;-( a pamiętasz na co miałaś pobieraną krew? ciekawe ile ja zapłacę... i czy przeżyję :-D ale najważniejsze,że jesteś już po.. kiedy będą wyniki?

ania_mik
moz-screenshot.png
to oczywiście jest z mojego profilu jakoś mi się przez przypadek wkleiło :-) ty wklejasz to w ikonkę dodaj obrazek

Mal-gosia to trzymam kciuki za dobre wyniki :-) daj Nam znać oczywiście ;-)
Chyba czytałam gdzieś o kalendarzykach ciąży. Ja sobie kupiłam taki na Sklep internetowy Brioko.pl za 35 zł i jestem bardzo zadowolona :-) póki co na razie nie za dużo do notowania,ale co tam.. rozkręci się :-)
Ania_milk - ja się nie uda z suwaczkiem to służę pomocą :-)
właśnie,a moja lekarka chyba pobierze mi moczu,bo nic o nim na razie nie mówiła... dziwne :/

Widzę, że tu są same panikary:) Ale niestety zycie pokazuje ,że różnie jest w tym I trymestrze:(
mal-gosia, ja mam to samo. Przeszły mi mdłości i zastanawiam się czy wszystko ok.
Kilka razy dziennie sprawdzam czy mnie piersi jeszcze bolą bo to mój jedyny objaw:)

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiaj. nie wymieniam nicków bo troszkę tych wizyt jest dzisiaj i nie chcę nikogo pominąć:)

I całym sercem jestem z kahaką! Trzymaj się Słońce!

Hej!!!!witam serdecznie wszystkie sierpniowe ciężaróweczki-chciałam się do Was przyłączyć jak wszystko będzie dobrze to ja również zostanę sierpnową mamusią-zresztą po raz drugi:-).Termin mam na 6 sierpnia -według wyliczeń mojego ginka.Według moich wyliczeń jestem w 11 tyg i 4 dniu.Mamy już córeczkę -to juz prawie pannica 11 letnia,długo staraliśmy się z moim mężusiem o drugą pociechę ,w styczniu ubiegłego roku niestety na przełomie 10/11 tyg.obumarła mi ciąża.Teraz mam nadzieję ,że sytuacja się nie powtórzy-NAPEWNO NIE!!!!,ale boimy się z mężem jeszcze tak na 100% cieszyć naszym szczęściemi dużo osób z naszego grona jak i część rodziny nie wie ,że jestem w ciąży,powiemy im jak szczęśliwie dotrwam do końca 13 tygodnia-a to już nie długo.:-)

Mal-gosia dziekuje za pomoc kochana jestes, wszystko dziala do momentu jak wkleje link i pokazuje ze plik jest za duzy....hhhhh?:-(

taycia- dokladnie nawet jezyki sa bardzo podobne. odkad weszlo euro jest tam duzo drozej, slowacy jezdza do polski na zakupy. ja lece do szkoly na pare dni 23 stycznia - chociaz dzisiaj sie okaze o 15 czy moge, musze zapytac lekarza. ja strasznie tesknie za domem, jade tylko do krakowa i nie bede w domku ale mama przyjezdza na 3 dni wiec chociaz troszke czasu na ploteczki :-)

reklama
Chciałam Wam powiedzieć ,że mi również odeszły mdłości jak tylko weszłam w 11 tydzień i od 4 dni czuję się świetnie-trochę się tym martwiłam ,zostały mi tylko bolące,sporo powiększone piersi ale widze ,że u was podobie więc tak napewno ma byći wszystko jest o.k-przeciez nie może być inaczej:-)

Do góry