reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Pflaume - podobno wiele wczesniakow ma z tymi zastawkami problem. Do lat 2 zazwyczaj same sie domykaja, jesli nie to trzeba obserwowac i czasami robia operacje, a czasami zostawiaja i obserwuja. Ja mam nadzieje,ze mu sie domknie z czasem....

Do Polski lecimy 21 marca ,a wracamy 2 kwietnia.
Do pracy wracam 8 kwietnia na pol etatu lub 4 dni...zobacze...

Tonya miala cesarke...

reklama
Karolaola, oby się sprawdziło.

Taycia, mam nadzieję, że Mikusiowi wszystko samo się po "domyka" i nie będzie potrzebna operacja.
Długo nie byłaś w PL?

Witam, nie mam już siły. Mój synek juz od ponad tygodnia budzi sie w nocy i nie spi 2 godziny. Chodzi, chce sie bawić. Nie mam już siły. Podkreśle że w dzień w ogóle nie spi. Czy któras z was tak ma albo miała. Brakuje nam 5 zebów. Może to to ale nie wiem bo nie daje mu nic na ból a on po tych 2 godzinach zasypia.

TONYA GRATULACJE!!!!!!!!
no ladnie jeszcze chwila i poleci rozpakowywanie jak nic;-)
Moniek slyszalam ze dzieci maja teraz taki okres i nic z tym nie da sie zrobic...
u nas leci dzis idziemy do archutekte jednak zaczynam budowe malego domku u nas na dzilce dobudowka idzie w niepamiec bo za duzo komplkacji wyniklo, mlody dzis nieznosny wczoraj mielismy ostatnia szczepionke...

Moniek, u nas było podobnie i też po takim zachowaniu pojawił się ząbek. U nas kasia śpi całe noce od czasu do czasu popłakuje (chyba zły sen). Najgorzej jest w dzień bo coraz cześciej nie śpi już :confused:

Saga, gratuluje. Nie ma jak to być na swoim ;-) Coraz cxześciej myślę o swoim M, bo mieszkanie z rodzicami (nawet swoimi) może być denerwujące...

Pflaume - ostatni raz bylam w 2011 w listopadzie na Chrzcinach Szymusia :tak:
Moniek - u Nas jak sie Szymon przebudzi i nie moze zasnac to bierzemy go do lozka...czasami ma tak,szczegolnie rano... juz jedna dolna trojka nam sie przebila...ida kolejne ... moze u Was tez na zabki.

Mikus juz chce siadac...i jest strasznie zapatrzony w Szymona... z dnia na dzien jest mi z nimi coraz latwiej... i prawda tu Muchy,ze z dwojka latwiej sie ogarnac niz z jednym..jak jestem sama z Mikusiem to nic mi sie nie chce ,tak cicho i spokojnie ,az nudno :-D

Agulaula - jak tam Agatka? jest juz odwazniejsza w chodzeniu?

Mama80 , Jagienka, Nikos - wieki Was baby nie bylo!!!!!!!

Czy ktores z Waszych dzieci juz odpieluchowane? niby 18 miesiac to najlepszy czas na nocnik,ale moj jak nocnik widzi to idzie po zabawki i je tam wklada...umie jednak pokazac... juz po :angry: ,ze ma kupe ...

reklama
Taycia mój wie że sie robi si i be ale siadzie posiedzi posciemnia po jakims czasie schodzi i robi wsio do pampka, dobrym sposobem jest podobno lato gdy puszcza sie dziecie w majtach i jak sie zleje zeby bylo swiadome tego co sie dzieje jak nie ma pampersa i uczyc sikac na dworze wiec ja nie mam pracia i tak bede robic, sama w wieku Wi juz dawno na nocniku bylam ale wtedy bylo wiekszeparcie bo nie bylo wygody tylko tetry;-)
Pflaume musimy cos robic bo wiecznie nie ebde zyc z tesciami bo jest ciezko, poza tym nie wiem czy brat od mojego P juz si nie szykuje na gore zebysmy poszli wiec zalezy nam jak najszybciej pstawic wziac kredyt i bajerowc 2 dziecie ;-)

Do góry