reklama
sagaa31
Fanka BB :)
Trafie nie trafie mam to gdzies szukam dalej uda sie to sie uda nie to nie, teraz jestesmy znowu na etapie szukania kredytu bo na budowe domu nam nie dali wiec moze na dobbudowke uda nam sie wziac jakas wieksza sume, mial ktos kredyt z ing badz Getin banku, slyszalam o Getinie ze drogi i oszukuja i mam rozkmine a najprawdopodobniej tylkow tym banku nam dzadza...Powiem wam ze u nas tak ciezko z praca ze nawet na nic sie nie nastawiam ....;(
Ostatnia edycja:
ja mam kredyt hipoteczny w Getin Banku, to prawda jest drogi ale czesto jest tak ze jest jedyna szansa by dostac kredyt- u nas tylko w getinie byla szansa na kredyt i to rodzina na swoim tylko wchodzila w gre i tylko PLN
czy oszukuja tego nie wiem
czy oszukuja tego nie wiem
aankaa CEDAX taki antybiotyk właśnie dziś kończymy, 75zł no ale Igorek już ok tylko katarek został jakoś nie umiemy się go pozbyć! U nas jest mleko ok 6,7 rano. Mogłoby go nie być, ale Igor nie spałby wtedy tak długo, a śpi do ok9 ok 20 średnio.
I zmierzyłam dokładnie małego i ma 82cm i 11kg i patrząc na Wasze maluchy to wcale wysoki nie jest,a my znów tak ...
Dziewczyny piszcie co u Was!:-)
Tonya Wasz wielki dzień tuż tuż, kochana odezwij się jak samopoczucie itd.! Bo chyba jeszcze nie urodziłaś?
I zmierzyłam dokładnie małego i ma 82cm i 11kg i patrząc na Wasze maluchy to wcale wysoki nie jest,a my znów tak ...
Dziewczyny piszcie co u Was!:-)
Tonya Wasz wielki dzień tuż tuż, kochana odezwij się jak samopoczucie itd.! Bo chyba jeszcze nie urodziłaś?
T
taycia
Gość
Czesc Mamuski!
Co tam u Nas? hmmm... Mikus mial wczoraj echo serduszka...szmer jest nadal, jedna zastawka nie do konca sie domyka. Konsultacja z pediatra za 3 tyg w szpitalu. Poki co pewnie beda Nas obserwowac....
Szymcio wariat, w piatek ostatni raz idzie do zlobka,bo musimy oszczedzic troche kasy na wylot do Polski. Sam samolot kosztowal Nas 500 euro Troche mi go zal,bo zawsze fajnie tam sie bawil i mial kontakt z innymi dziecmi,a tak w domu to czasem nie wiadomo co z nim robic,a on z nudow wszystko rozwala,no ale niedlugo ide do pracy i tak musze znalezc inne rozwiazanie ... nie wiem co z nimi zrobie... nikt mi nie przyjdzie na 3h do domu do dwojki malych dzieci..szkoda,ze rodziny tu nie mamy...ach jeszcze mam troche czasu na zastanowienie..
Tonya jutro ma cesarke...trzymamy mocno kciuki Kochana!!!!!!!!
edit : Tonya urodzila Danielka dzisiaj! GRATULUJEMY BARDZO MOCNO!!!!!
Co tam u Nas? hmmm... Mikus mial wczoraj echo serduszka...szmer jest nadal, jedna zastawka nie do konca sie domyka. Konsultacja z pediatra za 3 tyg w szpitalu. Poki co pewnie beda Nas obserwowac....
Szymcio wariat, w piatek ostatni raz idzie do zlobka,bo musimy oszczedzic troche kasy na wylot do Polski. Sam samolot kosztowal Nas 500 euro Troche mi go zal,bo zawsze fajnie tam sie bawil i mial kontakt z innymi dziecmi,a tak w domu to czasem nie wiadomo co z nim robic,a on z nudow wszystko rozwala,no ale niedlugo ide do pracy i tak musze znalezc inne rozwiazanie ... nie wiem co z nimi zrobie... nikt mi nie przyjdzie na 3h do domu do dwojki malych dzieci..szkoda,ze rodziny tu nie mamy...ach jeszcze mam troche czasu na zastanowienie..
Tonya jutro ma cesarke...trzymamy mocno kciuki Kochana!!!!!!!!
edit : Tonya urodzila Danielka dzisiaj! GRATULUJEMY BARDZO MOCNO!!!!!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pflaume
Szczęśliwa Mama :)
No w końcu się odezwałyście ;-)
Karolaola, pewnie jeszcze Igorek "podskoczy".
Taycia, a ta nie domkniea zastawka i szmer to coś poważnego? Unormuje się samo czy nie?
Kiedy wylot do PL i na ile?
Tonya, serdecznie gratuluję :-)
Karolaola, pewnie jeszcze Igorek "podskoczy".
Taycia, a ta nie domkniea zastawka i szmer to coś poważnego? Unormuje się samo czy nie?
Kiedy wylot do PL i na ile?
Tonya, serdecznie gratuluję :-)
Tonya GRATULACJE SERDECZNE!!! i czekam na relacje czy cc szybciej Ci zrobili czy jednak sn urodziłaś. No i oczywiście pokaż nam Danielka!!
Taycia a kiedy wracasz do pracy? No i przyłączam się do pytań Pflaume
Dziewczyny czytałam, że wiosna ma być dość szybko w tym roku. Ja po tej 'prowizorycznej' zimie nastawiałam się, że będzie ona trwać i trwać a tu taka budująca wiadomość:-) OBY SIĘ SPRAWDZIŁO!!
Taycia a kiedy wracasz do pracy? No i przyłączam się do pytań Pflaume
Dziewczyny czytałam, że wiosna ma być dość szybko w tym roku. Ja po tej 'prowizorycznej' zimie nastawiałam się, że będzie ona trwać i trwać a tu taka budująca wiadomość:-) OBY SIĘ SPRAWDZIŁO!!
reklama