reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

moniek byl czas ze Maja pieknie spala cala noc- 10-12 godz, pozniej zaczela sie budzic raz w nocy i kiedy wzielam ja do siebie to od razu zasypiala, teraz mam problem od kilku dni bo co chce ja wlozyc do lozeczka to placz.. chyba zbow zabki ida, dzis 2gi dzien lekarstwo, bo strasznie plakala, po 15-20 min spokoj wiec chyba pomoglo, w nocy sie strasznie kreci jak ze mna spi- tez sie nie wysypiam- niech te zabki juz wyjda

reklama
Witajcie!:-)

Ja dziś w super humorze, bo jestem po wizycie u gina i mała się obróciła:-) pod koniec lutego wywoływanie nas czeka. Cieszę się, bo zawsze to zaplanowana data.

Igorek dlaej chory, mieliśmy przerwę w antybiotykach, bo w aptece nie było i jutro będzie do odbioru! Teraz już mamy mocniejszy ... ja mimo wszystko się trzymam choć 2 miesiąc mam kaszel i gardło wieczorami i w nocy boli, ale przyzwyczaiłam się ...

Igor uwielbia patrzeć przez okno, ale od tego jest babcia i dziadek:-D wie, że mu ulegną i będą z nim tak stać i stać ...

Igor waży ok 10,5- 11 kg i z ciekawości go dziś zmierzę ...

U nas sypie i sypie, aż strach autem jeździć ...

No i muszę zacząć prać ciuszki i dokupić parę rzeczy, bo za miesiąc mała będzie z nami, ale to zleciało! I mój humor powraca, nie mogę się doczekać tego co nas czeka ...

Uciekam, bo mały się budzi...

Karolaola to super ze coreczka ulozyla sie do porodu :) A jaki macie antyb ze nie bylo w aptece? Na zdj Igorek wyglada jakby wazyl wiecej. Nasz maluch tez uwielbia patrzec przez okno stalby calymi godzinami.
karolap5 na to wyglada ze Maja bedzie miala kolejnego zabka.
My dzisiaj mamy dlugii dzien Igor nie mial drzemki i teraz chodzi i marudzi musze go przetrzymac chociaz z 1h moze w koncu cala noc przespi bez przerwy na mleko. Wasze brzdace pija jeszcze mleko w nocy? czy tylko moij lobuz zostal z tych mlecznych podjadaczy?

Witajcie!

Zdrówka dla wszystkich chorowitów.

Ania, fajnie, że wrócisz do pracy chociaż na dwa dni zawszeto jakaś odmiana.
Gratki dla Igorka pierwszych kroczków.
Co do menu, to Kasia je już wszystko. Jak by mogła to by nonstop jadła ;-)

Saga, zdrówka dla Wi i trzymam kciuki za rozmowę…

Moniek, Kasia śpi w łóżeczku od samego początku w swoimpokoiku. Od dawna przesypia całe noce.

Kasia, odpukać zdrowa, rośnie, rozrabia i już zaczyna mówićzdaniami, a Jej słownictwo jest co bardziej rozwinięte… Do tego uwielbiapatrzeć przez okno na „koko”, „pana” i „tir” Kasia we wrześniu ważyła 11kg, teraz przyznam się szczerze, że nie wiem. A mierzy ok. 89cm

Przepraszam jeśli Którąś pominęłam...

Ostatnia edycja:
aankaa
te 3 juz wszystkie sa ale lekko widoczne wiec pewnie dalej wuchodza i ja boli albo 5 atakuja...a co do mleka w nocy - Maja juz kilka miesiecy nie je w nocy
pflaume ​brawo dla Kasi

hej nie odpisze zbyt duzo poki co bo jestem w pracy caly czas zabiegana i zalatana zmeczona niewyspana itd a jesli chodzi o rozmowe to byla kpina ponad 20 kobiet umowiona na godzine 8 moja rozmowa trwala jakas minute i wiem ze nie dostalam pracy< i dobrze\. bo prawdopodbnie jako jedyna zapytalam o jaki etat chodzi, jak sie okazalo chodzilo o umowe zlecenie na dwa dni w tyg bez sensu zrobili sobie wybory miss ;/ jak znajde wiecej czasu w przyszlym tyg wdroze sie do waspozdrawiam was serdecznie

Witam serdecznie, czy sa jakieś dzieciaczki które nie śpią już w dzień??? Mój właśnie do takich nieospałych dzieci należy. Już od Bożego Narodzenia nie śpi w dzień. Sporadycznie zasnie podczas jazdy samochodem. Nie lubi spać. Tyle rzeczy dzieje się dookoła, że szkoda mu czasu na spanie. Niestety nie mówi jeszcze prawie nic. Wydaje różne odgłosy ale niczego nie nazywa. Mamy 16 zebów( oj ciężko było). Czy jest już czas na 5tki? Bo właśnie jakoś popłakuje mi w nocy.

Saga, może znajdziesz coś lepszego :)

Moniek
, u nas jest jedna drzemka w ciągu dnia, ale są takie dni (sporadyczne), w których Myszka nie śpi. Co do piątek to się nie orientuje, ale do nich u nas to jeszcze długa droga ;-)

reklama
Do góry