Tonya
Zadowolona z życia :)
Karola oby mu jak najszybciej przeszło, bo wyobrażam sobie jak się męczy. A Arturo z tego kubka pije wszystko w ciągu dnia (soczki, herbatki) i sobie radzi od początku więc Igorek też nie powinien mieć problemu. Jak piszesz, że od tygodnia się Lovi przyjął, to może powinnam swój odkurzyć, bo ja już go dawno temu na straty spisałam...popróbujemy...
Aanka gratki dla synka, że zaczął chodzić. W końcu i Ty się doczekałaś :-) A co do jadłospisu to u nas wygląda to tak:
rano mleko z kaszką 240-270ml pije
potem jakieś owocki je
na drugie śniadanie są kanapki, owsianka, albo jajecznica itp.
po drzemce je obiad
potem jakieś drobne przekąski: jogurt, owoc albo chrupki
około 18 na kolację je kanapkę
a po kąpieli pije 240ml mleka z kaszką
Generalnie je ostatnio bardzo dużo więc dodałam mu kolację o 18 myśląc, że będzie mniej mleka wypijał przed snem, ale ku mojemu zdziwieniu dalej mu się mieści tyle samo. No ale chyba ma jakiś czas intensywnego wzrostu, bo ciuszków też coraz więcej odkładam.
Aanka gratki dla synka, że zaczął chodzić. W końcu i Ty się doczekałaś :-) A co do jadłospisu to u nas wygląda to tak:
rano mleko z kaszką 240-270ml pije
potem jakieś owocki je
na drugie śniadanie są kanapki, owsianka, albo jajecznica itp.
po drzemce je obiad
potem jakieś drobne przekąski: jogurt, owoc albo chrupki
około 18 na kolację je kanapkę
a po kąpieli pije 240ml mleka z kaszką
Generalnie je ostatnio bardzo dużo więc dodałam mu kolację o 18 myśląc, że będzie mniej mleka wypijał przed snem, ale ku mojemu zdziwieniu dalej mu się mieści tyle samo. No ale chyba ma jakiś czas intensywnego wzrostu, bo ciuszków też coraz więcej odkładam.