reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

MASAKRA!!!!!!!!!!!!!! KAHAKA NIC NIE NAPISZE JESTEM Z TOBA I TWOIM ANIOŁKIEM:(:(:(:(
[*]

Kamila Tonya 3 mam kciuki;*

Ostatnia edycja:
reklama
Wlasnie szykowalam sie do pracy i mialam bliskie spotkanie ze zlewem w kuchni, bo nawet nie zdazylam do kibelka!!!!! Buuuuuuu! Fuj! i jak ja mam dzisiaj dzien w pracy przetrwac:confused:

Witam mamusie :)

czy ktos moglby mi pomoc jak zrobic taki fainy kalendarzyk tygodni ciazy ? ja spedzilam chyba godzine szukajac i nic - jestem pewna ze to napewno nie jest skomplikowane ale ja jestem bezuzyteczna w tych sprawach :))))

ania_mika ja ostanio zaczelam prowadzic dziennik ciazy. Tzn bede tam spisywac najwazniejsze rzeczy, sytuacje, wklejac fotki z USG itp :) Chce miec pamiatke na cale zycie :) Tylko nie wiem czy Tobie o takie cos wlasnie chodzi, czy cos innego....

reklama
dziendobry :)
ja spac nie moge o 5 rano dzis :( tak bardzo sie denerwuje tym usg a tu jeszcze 3h10min eh... trzymajcie kciuki plisssssssssssssssssss :(

Trzymam mocno kciukasy &&&&&&&&&
A tak wogóle witam. Ja dzis od rana jak zwykle męczarnie. Wmusilam na sniadanie w siebie dwie kanapki z szynka i ogórkiem i potem 2 h lezenia by to mi sie ułozylo. Mdliło mnie dzis strasznie, juz myślalam że bedę sie witać z porcelaną ;)), ale jakos sie wkońcu ułożyło. Ja juz nie wiem co rano jeść, bo po jogurcie tez mnie muli.

Do góry