reklama
T
taycia
Gość
No dobrze, tyle u Nas...
A co u WAS?
Gdzie jest Mama80? juz dawno Cie nie bylo... reszta babinek?
A co u WAS?
Gdzie jest Mama80? juz dawno Cie nie bylo... reszta babinek?
Witajcie. Taycia miło mi że o mnie pamiętasz. Czytam Was na bieżąco ale jakoś nie pisałam. Cieszę się że macie już szpital za sobą i jest coraz lepiej. Poproszę o aktualną fotkę Mikusia! A najlepiej obu braci.
U nas też choroby. Dzieci chorują na antybiotyku teraz, my też kichamy. Hani znów wychodzą ząbki. Muszę zmienić suwaczek!
Pozdrawiam wszystkich!
U nas też choroby. Dzieci chorują na antybiotyku teraz, my też kichamy. Hani znów wychodzą ząbki. Muszę zmienić suwaczek!
Pozdrawiam wszystkich!
T
taycia
Gość
mama80 zdrówka u nas ostatnio Igor zaczynał kaszleć, ale rozeszło się bez żadnej ingerencji-może to bardziej przez ten pył remontowy w domu.
taycia świetne chłopaki!! A jak karmisz Mikołaja, piersią?
My po remoncie teraz sprzątam wszystkie zakamarki- na święta jak znalazł:-)
Dzisiaj znów do lekarza z Igorem, bo nabiał odstawiony a kupy dalej nie za ciekawe no i te placki na ciele. Oby to nie była alergia na gluten!
A po południu do ginekologa.
Dziewczyny co kupujecie maluchom na Mikołaja/ Święta? Może podzielimy się pomysłami/ linkami to i każda z nas coś podpatrzy :-)...
Miłego dnia!
Bishopka gratulacje i powodzenia!!! Wiesz już kto rośnie pod serduchem?
taycia świetne chłopaki!! A jak karmisz Mikołaja, piersią?
My po remoncie teraz sprzątam wszystkie zakamarki- na święta jak znalazł:-)
Dzisiaj znów do lekarza z Igorem, bo nabiał odstawiony a kupy dalej nie za ciekawe no i te placki na ciele. Oby to nie była alergia na gluten!
A po południu do ginekologa.
Dziewczyny co kupujecie maluchom na Mikołaja/ Święta? Może podzielimy się pomysłami/ linkami to i każda z nas coś podpatrzy :-)...
Miłego dnia!
Bishopka gratulacje i powodzenia!!! Wiesz już kto rośnie pod serduchem?
karolaola, podziękuję jak się uda, a noszę prawdopodobnie dziewczynkę, ale nie nastawiam się bo w ciąży z Szymonkiem tez tak lekarz mówił w 18Tc, potem sie wszytsko zmieniło A co do Twojego synka (te palmy) to mój M jak mielismy remont, to dostał takiej alergii, że wylądowaliśmy w szpitalu, bo aż się dusił. Też miał wtedy plamy jakby od jedzenia.
reklama
T
taycia
Gość
Bishopka - Szymcio wyglada na starszego to fakt,bo jest 'sporym chlopem' . 14 kg 85 cm Jejku, gratuluje Dzidziusia pod serduszkiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dbaj o siebie.
Karolaola - cycki serwuje na deser. Od kiedy mialam zapalenie piersi nie powrocilam do pelnej laktacji, Mikolaj je duzo - juz 150 ml i tak go karmie mm,a dopajam cyckiem jak ma za malo
Ja jeszcze o prezentach nie myslalam. Moje dzieci 'wszystko' maja i szczerze nie wiem czy czegos potrzebuja.
Dzisiaj znowu jedziemy do lekarza (zygam!!!!!),bo Mikus od mojego antybiotyku dostal grzybka na pitolku. Dostal jeden lek po ktorym strasznie go brzuch bolal i g...no pomogl,wiec jedziemy po drugi....
Karolaola - cycki serwuje na deser. Od kiedy mialam zapalenie piersi nie powrocilam do pelnej laktacji, Mikolaj je duzo - juz 150 ml i tak go karmie mm,a dopajam cyckiem jak ma za malo
Ja jeszcze o prezentach nie myslalam. Moje dzieci 'wszystko' maja i szczerze nie wiem czy czegos potrzebuja.
Dzisiaj znowu jedziemy do lekarza (zygam!!!!!),bo Mikus od mojego antybiotyku dostal grzybka na pitolku. Dostal jeden lek po ktorym strasznie go brzuch bolal i g...no pomogl,wiec jedziemy po drugi....