reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Witajcie. Taycia miło mi że o mnie pamiętasz. Czytam Was na bieżąco ale jakoś nie pisałam. Cieszę się że macie już szpital za sobą i jest coraz lepiej. Poproszę o aktualną fotkę Mikusia! A najlepiej obu braci.
U nas też choroby. Dzieci chorują na antybiotyku teraz, my też kichamy. Hani znów wychodzą ząbki. Muszę zmienić suwaczek!
Pozdrawiam wszystkich!

Mama80 - ojejciu, duuuzo zdrowka Wam zycze!!!!!!! i u Nas tez zabki ida. Straszne Szymon je przechodzi...w nocy kilka razy placze, ma podwyzszona temperature, czerwone policzki,ale dzielnie chodzi do zlobka moj Malutki.
Oto bracia :
Photo0106_001.jpg Milego wieczoru Babeczki!

Wpadłam się przywitać z Wami :happy:
Czasami Was podczytuję, chyba nie macie nic przeciwko?
Taycia, chłopaki jak maliny :happy: A Szymon wygląda na takiego "dorosłego", zupełnie jakby miał więcej latek.

mama80 zdrówka u nas ostatnio Igor zaczynał kaszleć, ale rozeszło się bez żadnej ingerencji-może to bardziej przez ten pył remontowy w domu.

taycia świetne chłopaki!! A jak karmisz Mikołaja, piersią?

My po remoncie teraz sprzątam wszystkie zakamarki- na święta jak znalazł:-)

Dzisiaj znów do lekarza z Igorem, bo nabiał odstawiony a kupy dalej nie za ciekawe no i te placki na ciele. Oby to nie była alergia na gluten!:confused2:
A po południu do ginekologa.

Dziewczyny co kupujecie maluchom na Mikołaja/ Święta? Może podzielimy się pomysłami/ linkami to i każda z nas coś podpatrzy :-)...

Miłego dnia!

Bishopka gratulacje i powodzenia!!! Wiesz już kto rośnie pod serduchem?

karolaola, podziękuję jak się uda, a noszę prawdopodobnie dziewczynkę, ale nie nastawiam się bo w ciąży z Szymonkiem tez tak lekarz mówił w 18Tc, potem sie wszytsko zmieniło:happy: A co do Twojego synka (te palmy) to mój M jak mielismy remont, to dostał takiej alergii, że wylądowaliśmy w szpitalu, bo aż się dusił. Też miał wtedy plamy jakby od jedzenia.

HEJ DZIEWCZYNY
ostatnio zastanawiam sie czy to forum, FB nie sa czase zarazliwe- co chwile slychac ze ktorac w ciazy jest moze wypisze sie poki jeszcze nie jestem "zarazona"- jesli nie jestem ;o)

reklama
Bishopka - Szymcio wyglada na starszego to fakt,bo jest 'sporym chlopem' . 14 kg 85 cm :tak: Jejku, gratuluje Dzidziusia pod serduszkiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dbaj o siebie.

Karolaola - cycki serwuje na deser. Od kiedy mialam zapalenie piersi nie powrocilam do pelnej laktacji, Mikolaj je duzo - juz 150 ml i tak go karmie mm,a dopajam cyckiem jak ma za malo :-D

Ja jeszcze o prezentach nie myslalam. Moje dzieci 'wszystko' maja i szczerze nie wiem czy czegos potrzebuja.

Dzisiaj znowu jedziemy do lekarza (zygam!!!!!),bo Mikus od mojego antybiotyku dostal grzybka na pitolku. Dostal jeden lek po ktorym strasznie go brzuch bolal i g...no pomogl,wiec jedziemy po drugi.... :baffled:

Do góry