reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Karolaola - my na szczęście dostaliśmy na roczek taki fajny kombinezon 2 częściowy - spodenki i kurteczkę - jak zobaczyłam ceny Coccodrillo czy Wójcika to odpuściłam - chciałam jej kupić drugi na zmianę jak ten co dostała będzie w praniu - czy też taki na sanki co mi go szkoda nie będzie - i wyszło na to, że kupiłam używane na allegro - kurtkę i spodnie za chyba 50 zł razem. Teraz szukam jakiś ocieplanych spodni takich na teraz - na jeansów na polarku czy jakis sztruksów .Ceny ubranek zimowych mnie przerażają - nas jeszcze czeka wydatek na kozaczki na zimę :-( a to też spory wydatek.

reklama
agulalula no u nas na odwrót, bo buciki zimowe dostaliśmy w prezencie, kuzynka zakupiła na wyprzedażach w Niemczech 2 pary butków, mam nadzieję, że dobre będą- w tym tyg je odbieramy! Swoją drogą tam to są wyprzedaże z 70euro na 17 ... no a na kombinezon też poluję na all.
Ja właśnie siedzę i wystawiam ciuchy po Igorze:-D

Ja tez wystawiałam i udało się sprzedać na allegro kombinezon i komplet z chrztu :-) teraz wystawiam też inne ale nie ukrywam, że cieżko jest teraz coś sprzedać - dużo tych aukcji jest. A też bym nie chciała, żeby poszły za np. za 1 zł ;-)

Ja dziś sprzedałam kurteczkę. Największe wzięcie mają takie konkretne ubranka typu kombinezony, kurtki, buty ... no ale i nasze kto zauważy. Zresztą ja mam szczęście, bo udaje mi się wszystko opchnąć. Laktator swego czasy sprzedałam za 70 zł, a nowy stał po 80 z groszami:-)
Gratulacje, bo Ty świeżo po ślubie!!

Hej Wam
AGula gratuluje;-)
Tycia radzisz sobie swietnie fajnie ze jakos to ogarniasz, Szymek an pewno sie zaaklimatyzuje w zlobku i bedzie git, a porodu mozna tylko pozazdroscic;-)
Mama moj maly tez w wieku 14 miesiecy zaczl chodzi i drepta na calego;-) tez siedze w domu ale chcialabym starsznie do pracy
Karola chyba Ty pytalas o mlodego czy Taycia bo sie pogubilam??:p a wiec lepiej goraczki nie ma, na razie jedna kupa zobaczymy co lekarz dzis powie no i nocka przespana na szczescie:-) a co do Ciebie
Karola
to ani sie nie obrocisz a juz bedziesz rodzic, nie wazne jaka plec byle zdrowie dpisywalo i bedzie ok:-)dobrze ze 2 trymestr u Ciebie przebiega lepiej;-)
nie bylam na BB z pwoodu mlodego i nadmiaru rzeczy do ogarniecia staram sie codziennie wchodzic ;-)

reklama
Do góry