reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Ja niedawno się przebudziłam z 3godzinnej drzemki - masakra jakas... Normalnie bym nie wstała ale krucze chociaż jak obiadu nie zrobiłam to kolacjo-obiad przyszykuje ;). Sosik sie już gotuje...

Piszecie o arbuzach... Ja znowu od wczoraj muce winogrono i nie moge się nim najeść.

Marcelinaa ja również jestem często głodna tylko u mie problem z tym że na nic nie mam smaka. Otwieram lodówkę i wszystko bleeee.... Też nie za ciekawe bo wiem że musze jeśc a tu nic nie wchodzi. :( Może się za niedługo poprawi :)

Da się rae oby dzidzia zdrowo rosła :)

Hello dziewczynki:) No ja robilam ostatnio na ustalenie grupy krwi i zaplacilam 40zl. U mnie ceny sa miedzy 40-50zl wiec to faktycznie zalezy od miejscowosci.

Nadzieja mam podobnie wiekszość rzeczy mi nie smakuje, ciągle nie wiem co bym zjadła, jak na cos patrze, o czymś pomyśle z jedzenia to wiekszość beee, no to sie troche do jedzenia zmuszam, bo głodna jestem caly czas, o czym mi burczący brzuch przypomina ;-). Dziś mnie mężulek jajkiem ze szpinakiem raczył, jeszce jakjo weszło mi jako tako ale ten szpinak, no tak troche na siłe z moim smakiem.

ja smaka na jedzenie tez mam :) nie jem moze duzo, ale po slodkim moge zaraz sie za cos kwasnego zabrac :)
Wczoraj np zjadlam jogurt, jakies 10 min. pozniej wzielam sie za ogorki kiszone, a na koniec doprawilam jablkami :/:/ takze ciekawie :-p

ja smaka na jedzenie tez mam :) nie jem moze duzo, ale po slodkim moge zaraz sie za cos kwasnego zabrac :)
Wczoraj np zjadlam jogurt, jakies 10 min. pozniej wzielam sie za ogorki kiszone, a na koniec doprawilam jablkami :/:/ takze ciekawie :-p
Bardzo ciekawe zestawienie :), no mnie dziś po podobnym (jogurt pitny na poczatek potem kanapka z serem zołtym i ogorkiem) muliło i mi sie odbijalo

biedroneczka- witamy na swierpniówkach :)

dziewczyny mam pytanko orientuje się któraś tak mniej więcej ile możne kosztować badanie na ustalenie grupy krwi??

Monila- nie pomoge, ja miałam gruoe krwi robiona za moje ciezko odłożone składki do zus :)

Dziś z P. pojechalimsy oglądać wózki..jakoś tak spontanicznie :) Mam nadzieje ze to nie jakies zapeszanie :)
i juz mamy faworytów: x-lander, jedo i mutsy. Najbardziej podoba nam sie x-lander ale wielkosc gonoli troche mała :( potem mutsy-ale troche drogi, na koncu jedo-duza gondola ale i ogolnie jakis taki masywny i spacerowka srednia a to w niej maluszek bedzie najdłuzej...ostatecznie wozek chcemy kupic najweczensiej kolo maja wiec jeszcze czas ale milo bylo tak poogladc. P. zafascynowany wózkami :D

reklama
devi ale wam zazdroszczę tego kupowania, ja wszystko mam po Piterku, wózek też chociaż chętnie kupiłabym inny :(( właśnie wymarzony mutsy.

Do góry