reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Ja niedawno się przebudziłam z 3godzinnej drzemki - masakra jakas... Normalnie bym nie wstała ale krucze chociaż jak obiadu nie zrobiłam to kolacjo-obiad przyszykuje ;). Sosik sie już gotuje...

Piszecie o arbuzach... Ja znowu od wczoraj muce winogrono i nie moge się nim najeść.

Marcelinaa ja również jestem często głodna tylko u mie problem z tym że na nic nie mam smaka. Otwieram lodówkę i wszystko bleeee.... Też nie za ciekawe bo wiem że musze jeśc a tu nic nie wchodzi. :( Może się za niedługo poprawi :)

Da się rae oby dzidzia zdrowo rosła :)

Hello dziewczynki:) No ja robilam ostatnio na ustalenie grupy krwi i zaplacilam 40zl. U mnie ceny sa miedzy 40-50zl wiec to faktycznie zalezy od miejscowosci.

Nadzieja mam podobnie wiekszość rzeczy mi nie smakuje, ciągle nie wiem co bym zjadła, jak na cos patrze, o czymś pomyśle z jedzenia to wiekszość beee, no to sie troche do jedzenia zmuszam, bo głodna jestem caly czas, o czym mi burczący brzuch przypomina ;-). Dziś mnie mężulek jajkiem ze szpinakiem raczył, jeszce jakjo weszło mi jako tako ale ten szpinak, no tak troche na siłe z moim smakiem.

ja smaka na jedzenie tez mam :) nie jem moze duzo, ale po slodkim moge zaraz sie za cos kwasnego zabrac :)
Wczoraj np zjadlam jogurt, jakies 10 min. pozniej wzielam sie za ogorki kiszone, a na koniec doprawilam jablkami :/:/ takze ciekawie :-p

ja smaka na jedzenie tez mam :) nie jem moze duzo, ale po slodkim moge zaraz sie za cos kwasnego zabrac :)
Wczoraj np zjadlam jogurt, jakies 10 min. pozniej wzielam sie za ogorki kiszone, a na koniec doprawilam jablkami :/:/ takze ciekawie :-p
Bardzo ciekawe zestawienie :), no mnie dziś po podobnym (jogurt pitny na poczatek potem kanapka z serem zołtym i ogorkiem) muliło i mi sie odbijalo

biedroneczka- witamy na swierpniówkach :)

dziewczyny mam pytanko orientuje się któraś tak mniej więcej ile możne kosztować badanie na ustalenie grupy krwi??

Monila- nie pomoge, ja miałam gruoe krwi robiona za moje ciezko odłożone składki do zus :)

Dziś z P. pojechalimsy oglądać wózki..jakoś tak spontanicznie :) Mam nadzieje ze to nie jakies zapeszanie :)
i juz mamy faworytów: x-lander, jedo i mutsy. Najbardziej podoba nam sie x-lander ale wielkosc gonoli troche mała :( potem mutsy-ale troche drogi, na koncu jedo-duza gondola ale i ogolnie jakis taki masywny i spacerowka srednia a to w niej maluszek bedzie najdłuzej...ostatecznie wozek chcemy kupic najweczensiej kolo maja wiec jeszcze czas ale milo bylo tak poogladc. P. zafascynowany wózkami :D

reklama
devi ale wam zazdroszczę tego kupowania, ja wszystko mam po Piterku, wózek też chociaż chętnie kupiłabym inny :(( właśnie wymarzony mutsy.

Do góry