reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

a ja w nocy śpię jak lis..wszystko mnie budzi :-( Elmo dziś wylądował zamknięty w innym pokoju, nie wytrzymałam jego chrapania..
Rano obudziłam się z zawrotami głowy i już myślałam, że dziś po raz pierwszy będe warczeć w porcelankę hihi na szczęście odbiło mi się.. tylko tak jak mi się odbiło, to odbija od 6 do tej pory..

3mam kciuki dziewczyny !

reklama
Ja od samego początku chodzę i bekam haha :p
mi Moj 3 kg jamnik nie przeszkadza :) ale ostatnio na złość chyba wlazi mi do łóżka,ale go sciagam,bo musi się oduczuc spac ze mną :) rano jak się obudzilam spala w swoim łóżku wiec może nie będzie zle :)
ciekawe ile Twoje psiaki ważą :p

Dzieńdoberek,

Devi plamienia były nieco zróżnicowane, czasami tylko bardzo bardzo ciemny śluz a miejscami jaskrawa krew ;/ tak więc trudno to jednoznacznie określić. I dosyć intensywne były bo podpaskę zmieniałam 3 razy na dzień. No i długo trwały bo 7 dni. Ale już jest ok więc ufffff :happy:

Taycia
u mnie jest odwrotnie. Ja sprzątam tak dokładnie, że często dnia mi nie starcza na ogarnięcie a trzeba przyznać, że mam małe mieszkanko 40 m2. Łazienka ma 3m a sprzątam ją ok 3 godzin :D:D:D

No ale teraz wszystko leży odłogiem bo po pierwsze mam leżeć a po drugie nie mam siły na sprzątanie. Niestety mój mąż i sprzątanie - to nie idzie w parze. Z nim w parze to tylko komputer. Ale mam się nie denerwować więc na razie odkładam awanturę na później. A co się odwlecze..... :)

Witam

Ale pedzicie z postami trudno wszysto ogarnac i zapamiętac:tak:

U mnie dalej mdłości i senność rano nie umiem wstac z łózka zeby młodego odstawic do przedszkola ale trzeba tym bardziej ze teraz przygotowują przedstawienie na Dzień Babci i Dziadka.

tycia - u mnie tez zachcianka na jajka pod różną postacia praktycznie codziennie, oprócz jajek chrupie jabłka 4-5 dziennie.

Jak czytam to duzo z was to miłośniczki zwierzatek, u nas w domku brak z uwagi na alergie mojego synka nawet te pieski ktore sa ponoc antyalergiczne tez go uczulaja ale zeby nie było ma rybki :-)

Jutro ide rano porobic badania i z wynikami mam wizyte kontrolna 19 stycznia u mojego lekarza. A teraz zmykam do pracy /dobrze ze w domciu/ bo mam juz duzo zamówien na projekty /nazbierało sie przez te moje mdłości/

miłego dzionka

Witam
Zaglądam tutaj codziennie w godz od 10-13 i mam zawsze 3,4 strony postów do przeczytania - sporo.
Co do picia kawy to mnie odrzuca, nie mam ochoty:no: - przed ciążą piłam jedną z fusami rano i rozpuszczalną popołudniu.
Wczasie pierwszej ciąży często jadłam tiramisu po urodzeniu dowiedziałam się, że kobietą w ciąży nie można jeść tiramisu bo jest tam surowe jajko - teraz jak już wiem to napewno nie będę jadła.

maggie daj znać po wizycie

a ja w nocy śpię jak lis..wszystko mnie budzi :-( Elmo dziś wylądował zamknięty w innym pokoju, nie wytrzymałam jego chrapania..
Rano obudziłam się z zawrotami głowy i już myślałam, że dziś po raz pierwszy będe warczeć w porcelankę hihi na szczęście odbiło mi się.. tylko tak jak mi się odbiło, to odbija od 6 do tej pory..

3mam kciuki dziewczyny !

Jeśli chodzi o znoszenie chrapania to troszke Cię pocieszę :-D Mam chrapiącego męża. Nie chraoie calutką noc ale bardzo często a teraz tak jak Ty albo stałam się bardziej na to czuła albo on zaczoł więcech chrapać :baffled:... Poprostu czasem wpadam w szał w nocy i go kopie jak już upomnienia nie wystarczają - eh... nie wyganiam go z pokoju bo szkoda biboczka ;) ale zawsze rano jak jedzie do pracy mi powtarza " Kochanie ja naprawde nie robie tego specjalnie ;) " hehe jakoś to trzeba przeżyć.

Ja włąsnie z kursu wróciłam (dzisiaj krutko) i trzeba ogarnąc chałupkę i obiad jakiś upichcić. A ostatnio weny brak :(. Na nic nie mam smaka i najlepiej nic być nie gotowała....

Trzymam kcuki za dzisiejsze wizyty &&&& :) Pozdrawiam Wszystkie !!!

reklama
Hejka! Witam Was Kochane dzisiejszego dnia ;-)
Maggie78 - koniecznie daj znać po wizycie.... trzymam kciuki!!!!!!!
a85 - ja miałam już taki apetyt, tak się cieszyłam i teraz od kiklu dni nic tylko awersja do jedzenia. Nie znoszę tego! mam ochotę na coś,a gdy to jem to mi nie smakuje :-(
JJ - dziękuję... odpocznę i miejmy nadzieję,że to pomoże zadowolić się fasolce na stałe bez komplikacji,
Bazuka - och, to możesz mojemu mężowi podać rękę.. On jest identyczny.. poniekąd po jego sprzątaniu wszystko lśni,ależ ile można sprzątać :-D
Oli B - arbuz mniam, mniam... ja teraz piję sok z czerwonych pomarańczy... pychota ;-)

Do góry