reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

a ja w nocy śpię jak lis..wszystko mnie budzi :-( Elmo dziś wylądował zamknięty w innym pokoju, nie wytrzymałam jego chrapania..
Rano obudziłam się z zawrotami głowy i już myślałam, że dziś po raz pierwszy będe warczeć w porcelankę hihi na szczęście odbiło mi się.. tylko tak jak mi się odbiło, to odbija od 6 do tej pory..

3mam kciuki dziewczyny !

reklama
Ja od samego początku chodzę i bekam haha :p
mi Moj 3 kg jamnik nie przeszkadza :) ale ostatnio na złość chyba wlazi mi do łóżka,ale go sciagam,bo musi się oduczuc spac ze mną :) rano jak się obudzilam spala w swoim łóżku wiec może nie będzie zle :)
ciekawe ile Twoje psiaki ważą :p

Dzieńdoberek,

Devi plamienia były nieco zróżnicowane, czasami tylko bardzo bardzo ciemny śluz a miejscami jaskrawa krew ;/ tak więc trudno to jednoznacznie określić. I dosyć intensywne były bo podpaskę zmieniałam 3 razy na dzień. No i długo trwały bo 7 dni. Ale już jest ok więc ufffff :happy:

Taycia
u mnie jest odwrotnie. Ja sprzątam tak dokładnie, że często dnia mi nie starcza na ogarnięcie a trzeba przyznać, że mam małe mieszkanko 40 m2. Łazienka ma 3m a sprzątam ją ok 3 godzin :D:D:D

No ale teraz wszystko leży odłogiem bo po pierwsze mam leżeć a po drugie nie mam siły na sprzątanie. Niestety mój mąż i sprzątanie - to nie idzie w parze. Z nim w parze to tylko komputer. Ale mam się nie denerwować więc na razie odkładam awanturę na później. A co się odwlecze..... :)

Witam

Ale pedzicie z postami trudno wszysto ogarnac i zapamiętac:tak:

U mnie dalej mdłości i senność rano nie umiem wstac z łózka zeby młodego odstawic do przedszkola ale trzeba tym bardziej ze teraz przygotowują przedstawienie na Dzień Babci i Dziadka.

tycia - u mnie tez zachcianka na jajka pod różną postacia praktycznie codziennie, oprócz jajek chrupie jabłka 4-5 dziennie.

Jak czytam to duzo z was to miłośniczki zwierzatek, u nas w domku brak z uwagi na alergie mojego synka nawet te pieski ktore sa ponoc antyalergiczne tez go uczulaja ale zeby nie było ma rybki :-)

Jutro ide rano porobic badania i z wynikami mam wizyte kontrolna 19 stycznia u mojego lekarza. A teraz zmykam do pracy /dobrze ze w domciu/ bo mam juz duzo zamówien na projekty /nazbierało sie przez te moje mdłości/

miłego dzionka

Witam
Zaglądam tutaj codziennie w godz od 10-13 i mam zawsze 3,4 strony postów do przeczytania - sporo.
Co do picia kawy to mnie odrzuca, nie mam ochoty:no: - przed ciążą piłam jedną z fusami rano i rozpuszczalną popołudniu.
Wczasie pierwszej ciąży często jadłam tiramisu po urodzeniu dowiedziałam się, że kobietą w ciąży nie można jeść tiramisu bo jest tam surowe jajko - teraz jak już wiem to napewno nie będę jadła.

maggie daj znać po wizycie

a ja w nocy śpię jak lis..wszystko mnie budzi :-( Elmo dziś wylądował zamknięty w innym pokoju, nie wytrzymałam jego chrapania..
Rano obudziłam się z zawrotami głowy i już myślałam, że dziś po raz pierwszy będe warczeć w porcelankę hihi na szczęście odbiło mi się.. tylko tak jak mi się odbiło, to odbija od 6 do tej pory..

3mam kciuki dziewczyny !

Jeśli chodzi o znoszenie chrapania to troszke Cię pocieszę :-D Mam chrapiącego męża. Nie chraoie calutką noc ale bardzo często a teraz tak jak Ty albo stałam się bardziej na to czuła albo on zaczoł więcech chrapać :baffled:... Poprostu czasem wpadam w szał w nocy i go kopie jak już upomnienia nie wystarczają - eh... nie wyganiam go z pokoju bo szkoda biboczka ;) ale zawsze rano jak jedzie do pracy mi powtarza " Kochanie ja naprawde nie robie tego specjalnie ;) " hehe jakoś to trzeba przeżyć.

Ja włąsnie z kursu wróciłam (dzisiaj krutko) i trzeba ogarnąc chałupkę i obiad jakiś upichcić. A ostatnio weny brak :(. Na nic nie mam smaka i najlepiej nic być nie gotowała....

Trzymam kcuki za dzisiejsze wizyty &&&& :) Pozdrawiam Wszystkie !!!

reklama
Hejka! Witam Was Kochane dzisiejszego dnia ;-)
Maggie78 - koniecznie daj znać po wizycie.... trzymam kciuki!!!!!!!
a85 - ja miałam już taki apetyt, tak się cieszyłam i teraz od kiklu dni nic tylko awersja do jedzenia. Nie znoszę tego! mam ochotę na coś,a gdy to jem to mi nie smakuje :-(
JJ - dziękuję... odpocznę i miejmy nadzieję,że to pomoże zadowolić się fasolce na stałe bez komplikacji,
Bazuka - och, to możesz mojemu mężowi podać rękę.. On jest identyczny.. poniekąd po jego sprzątaniu wszystko lśni,ależ ile można sprzątać :-D
Oli B - arbuz mniam, mniam... ja teraz piję sok z czerwonych pomarańczy... pychota ;-)

Do góry