reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Ale skrobiecie, nie nadążam nadrabiać.
sylvi.b ja tez nie mogę patrzeć na kawę, a przed ciążą bylam prawdziwym kawoszem - od rana do wieczora, teraz tylko herbata. Nawet przed chwilą zrobiłam sobie imbirową, ale jakoś tez mi nie podchodzi.

reklama
Jeśli chodzi o znoszenie chrapania to troszke Cię pocieszę :-D Mam chrapiącego męża. Nie chraoie calutką noc ale bardzo często a teraz tak jak Ty albo stałam się bardziej na to czuła albo on zaczoł więcech chrapać :baffled:... Poprostu czasem wpadam w szał w nocy i go kopie jak już upomnienia nie wystarczają - eh... nie wyganiam go z pokoju bo szkoda biboczka ;) !

no faktycznie, z mężem może być kłopot :-D może powinnam się cieszyć, że to pies a nie mąż :-D
Ja wytrzymałam tydzień..ale jak człek wstaje po 5 rano , po 10 pubudkach w nocy, to przestaje się litować :dry:

Dziewczyny !! Zaraz wyjde z siebie ! Jestem ciągle głodna ! Tak od 3 dni.. no szlag mnie zaraz trafi.. zjem coś.. a za 1,5 godz nie ma po tym śladu..
Toć tak nie można, bo będe jak hipopotam :( a i tak wielka baba jestem i bez tego :confused:

hej kobietki
OLI zapraszam do mnie, jeszczeb polowa z wielkiego arbuza mi zostala he he

MARCELINA ciesz sie ze Ci przynajmniej smakuje co jesz. ja poki co naleze do dziewczyn ktore ostatnio jedza bo musza a i tak niedobrze nonstop, wiec korzystaj z apetytu i smacznego kochana!

mam nadzieje ze bede miala jakies zachcianki, na razie nudno...

MAGGIE powodzenia na wizycie!

BAZUKA 3 godziny sprzatasz lazienke, ale z Ciebie pracus...

susumali dziękuję :-) znalazłam zastępstwo arbuza LODY WANILIOWE zjadłam pół pudełka już :szok:

bazuka dziury porobisz w kafelkach od tego szorowania

Susumali, chyba bym się chciała zamienić z Tobą wiesz? :baffled: z moją tendencją do tycia.. i odwiecznym problemem ze zrzuceniem czegokolwiek.. z wagą wyjściową 78 kilo przy 176 cm zrzuconą i tak specjalnie na ślub.. to za kilka miesięcy ile będe miała przy tym apetycie? 100 kg ? to tragedia jakaś !

nie zamartwiaj sie na zapas MARCELINA, ja pierwsza ciaze zaczynalam z 70kg przy 164cm wzrostu, a po urodzeniu po i karmieniu corci poltoraku roku nagle mialam 54kg, mimo tendencji to tycia przed ciaza. YOU NEVER KNOW wiec korzystaj poki co!

Witam dziewczęta
Też mam termin porodu na sierpień, dokladnie bodajże 22. Dołączam do was dopiero teraz, ale mam nadzieje że ciepło mnie w swym gronie przyjmiecie.
O ciąży dowiedzialam się dość szybko tzn w dniu spodziewanej @ zrobiłam test bo już cosik czulam i wyszło dwie kreski, potem beta tego samego dnia to potwierdziła. Niestety troche mnie od początków przeziębienie nęka więc jak narazie na L4 jestem.
21 grudnia było widać na USG tylko pęcherzyk ciązowy, ale juz 30 widzialam zarodek i bicie serduszka :))
Z raci że rok temu nie udało sie nam bo poroniłam w 7 tyg to teraz narazie siedzę sobie na L4. Choć w domu już mi sie czasami strasznie nudzi. Z checia wrócilabym do pracy, ale sama nie wiem, bo dojezdzam do pracy ponad 50 km

hmm ciekawe czemu mój suwaczek pokazuje 6 mm .. jak 29 grudnia żółtko miało 7 mm ?
wiem, że te nasze suwaczki są takie se o.. ale duża rozbieżność :-D
Marcelinko żółtko to nie to samo co zarodek, żółtko odżywia zarodek. Więc wielkość jego może byc inna niż samego zarodka.
Podczas rozwoju zarodek zużywa żółtko. :))

reklama
dziewczyny mam pytanko orientuje się któraś tak mniej więcej ile możne kosztować badanie na ustalenie grupy krwi??

Do góry