reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Nadzieja, a gdzie mieszkasz? Bo moze zalozymy grupe wsparcia dla mam poza granicami kraju :tak: Ja mam ten sam problem. Pierwsze dziecko i tylko ja i M. Zadnych dziadkow ani cioc do pomocy. Ale jestem tak szczesliwa, ze jeszcze o tym nie mysle...

Ja też się dołączam do grupy wsparcia... bo też za granicą...
Kahaka - nie jestem w stanie wyrazić smutku i współczucia jakie mną teraz targają...musisz być silna :-( jesteśmy z Tobą :-(

ja tylko na chwilke..... a tu takie wieści....

kahaka...... tak strasznie mi przykro , wiem co przeżywasz, ale że po raz drugi, to sobie nie potrafie wyobrazić twojego bólu....:-:)-:)-( tak bardzo mi przykro.....tak bardzo bardzo....:-:)-:)-(trzymaj sie kochana:zawstydzona/y:

pozdrawiem dziewczyny, nawet nie chce mi sie juz nic pisac....

witam dziewczyny nie bylo mnie wczoraj a tu jak zwykle do poczytania tyle ze ....

marcelinaa- musze ci przyzanc ze twoje potwory powalily mnie zwlaszcza ze kiedys sama mialam presa canario-tyle ze uszy mial cale- cudne psisko- wycaluj i wytarmos go odemnie :):*

no i tak czytam czytam i :( ((((((((

kahaka- kochana tak starsznie mi przykro wiem co czujesz wiem jak to boli ....
tylko niewiem co powiedziec.... przykro mi bardzo :( gdybys tylko chciala pogadac ...

reklama
Do góry