reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

marzenixx serdecznie gratuluje, tez sie zagapilam i nie spojrzalam a przeciez taki piekny suwaczek sie pojawil...

z drugiej strony podziwiam was dziewczyny.. ja jakos nie wyobrazam sobie drugiego dziecka teraz....

reklama
marzenixx serdecznie gratuluje, tez sie zagapilam i nie spojrzalam a przeciez taki piekny suwaczek sie pojawil...

z drugiej strony podziwiam was dziewczyny.. ja jakos nie wyobrazam sobie drugiego dziecka teraz....

dzieki karola, hehe ja tez sobie tego nie wyobrazam :-D spodziewam się że przez kolejne 2 lata czeka mnie hardcore , no a potem to już z górki haha:-D:-D

Dziewczynki,na początku będzie Wam ciężko ale potem,z biegiem czasu będziecie dostrzegac coraz więcej zalet wynikających z małej różnicy wieku między dzieciaczkami :tak:
Troszkę Wam zazdroszczę tych brzuszków,chociaż ja już swój "limit" wyczerpałam :-D obawiam się że nie podołałabym ani fizycznie ani psychicznie czwartej ciąży :sorry:
Zatem chociaż pogłaskac brzusie proszę! ;-)

To widzę, że Kasia nnie jest jedyna z Goyte :-)
Taycia, Kasia pije i z niekapka i ze słomki i z kubeczka, całkiem fajnie Jej to wychodzi ;-) U Ciebie już 27 tydzień, szybko leci :-)
Moniek, współczuje kataru ;-)
Marzenixx, ja Cię pamiętam. Gratuluje drugiej Dzidzi. Sporo Sierpniówek postarało się o rodzeństwo…
Jagieńka, Kasia też lubi muzykę. Może dlatego, że dużosłuchałam w ciąży ;-)
Karola, u nas reklamy to podstawa ;-) Ja też nie chciałabym mieć teraz drugiego dziecka bo by było mi ciężko, ale z drugiej strony jedno przy drugim się odchowa i później już z górki ;-) Tak czy siak zazdroszczę Wam brzuszków i też bym chciała :-p

Ostatnia edycja:
Pflaume - wlasnie nie ma szybko zleciec :tak: chce sie jeszcze Szymusiem nacieszyc :-D oraz jak to moj Maz okresli,ze zaczynam sie robic duza jak wieloryb:-) a co za tym idzie jest mi choliwka coraz ciezej :wściekła/y:

Juz niedlugo nasze dzieci beda mialy roczek...planujecie jakies imprezy? my w koncu zostajemy w IE,bo Maz za malo urlopu ma i nie starczylo by mu jak sie urodzi Mikus,wiec spedzimy urodzinki w trojeczke. Zamowilam torcika, kupie jakiegos fajnego duzego balona, czapeczke , plastikowe talerzyki i jakos kameralnie sobie spedzimy ROCZEK...a jak u Was?

hejka

gratuluje nowym zafasolkowanym:)

u nas 3 nowe zeby w ciagu 2 dni i kolejny idzie:)

my bedziemy miec wspolne urodzinki naszych 2 najmlodszych dziewczynek( maya 31 lipiec 3 lata i victoria roczek 12 sierpnia) wiec impreza bedzie 11 sierpnia:) gosci troche bedzie ale musi byc gwarno i wesolo:-D
niemniej jednak z okazji 3 urodzin naszej coreczki zrobilam dzis jej torta na jutro:-D
chwale sie fotkasmi bo sama jestem pod wrazeniem ze mi taki wyszedl a robilam pierwszy raz:-D
Zobacz załącznik 486841

pozdrawiam

Witajcie dziewczyny.
Marzenix serdeczne gratulacje! Spokojnych 9 mies! Jak się czujesz?
Dziewczyny dacie radę. Wiadomo że więcej obowiązków, ale powoli wszystko da się zorganizować. Ale moim zdaniem przy drugim dziecku jest jakoś lepiej. Bynajmniej u mnie tak było. Przy pierwszym nie umiałam się zorganizować. A jak Hania się urodziła to jakoś sprawniej było:-D
Co do roczku to robimy małą imprezkę. Tort i może grill.
Aga tort super! Sto lat dla Majeczki!
Nam przyplątała się gorączka. Byłam z Hanią u lekarza. Niby nic nie widać. Może na ząbki bo na dole coś chyba będzie wychodzić.
Pozdrawiam wszystkie serdecznie!

aga super ten tort

co do roczku.. beda chrzestni ze swoimi polowkami i dziecmi- 2 maluchow obydwoje ok 3 latek, kolezanka z corka (16lat)- niania Mai :o), kumpela z mezem i moja mama, na pewno bedie tort jakies ciacho salatki obiadek...

aga, super tor
Gratulacje dla zafasolkowanych mam, dzieci to wielkie szczeście ale ja jakos narazie nie mysle o drugim dziecku. Tak jakos mi cięzko ostatnio, chyba lekki dołek psychiczny. Niedługo przejdzie. Byłam z Pawełkiem u alergologa i dostał 3 zastrzyki, które maja mu niby pomóc. Zobaczymy.
Pozdrawiam serdecznie, aaa my juz po roczku. Było u nas ok 15 osób, a to najbliższa rodzina. Akurat pogoda nie była ciekawa wiec imprezka była w domku. Mały wybrał książeczkę!!! Teraz spi, usypiałam go ok 40 minut.

reklama
Do góry