reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Pflaume - to jest jedyna piosenka przy której Szymek klaszcze i próbuje ruszać dupcią. Uwielbia ją!

My oglądamy sobie bajeczki od czasu do czasu. Szymcio lubi też słuchać i oglądać piosenki na youtubie,szczególnie : Gruszka, Centrum uśmiechu ; Co powie Tata czy Dorotkę :-D:-D

Dzisiaj zakupiłam 3 kubek niekapek. Już sił nie mam, taki duży chłopak,a ciągnie ciągle z butelki. Mąż kupił Tommee Tippee z twardym ustnikiem - zły, ja kupiłam ten Lovi 360C to się wygłupia i niby siobie,ale pić nie chce,więc teraz kupiłam Dr Browna z miękkim ustnikiem,bo on jest na butelkach Browna i podobno miękki ustnik jest podobny do dziubka z butelki. Może tak mi się uda zmienić mu nawyk picia z czegoś innego niż butli! :-D:-D:-D

Pozdrowionka!

reklama
U nas niestety katarek. Nie wiem skąd sie przyplątał przy takim upale. Okno mam otwarte w nocy ale i tak jest ciepło.
Taycia mój tez tylko z butli pije. Nie chce z niekapka.Kupiłam mu nawet kibek ze słomką. Czasami popije ale więcej picia ma na sobie niż wypije.

cześć dziewczyny

Może niektóre mnie pamiętają, też jestem sierpniówką 2011, podczytuje was czasami i doczytałam o problemach z piciem z kubka, chciałam Wam tylko podpowiedzieć, bo sama miałam ten problem że mój mały nie chciał za chiny pić z niekapka, Taycia ty masz już 3 , ja nazbierałam 5 kubków zanim trafiłam na właściwy:tak: Mam z Aventa z Tomme Teppe mam az 2, z Dr browna ( tak jak ty bo niby silikonowy ustnik), z Canpola jakiś zwykły, z żadnego nie chciał pić, co się umęczyłam to moje, dopiero jak skończył jakos 9 miesięcy trafiłam przypadkiem na odpowiedni kubek , kupiłam go przypadkiem, bez nadzieji ze sie uda, na dodatek był najtanszy ze wszystkich bo zaledwie 17 zł kosztował, ale ustnik jest tak swietnie wyprofilowany i dosyc duzy i super silikonowy ze mały załapał i teraz sie z nim nie rozstaje! Polecam! I ja jeszcze taki myk zrobilam , ze najpierw zdjełam rączki zeby myslal ze to butelka i dopiero jak załapał z niego picie to dołozyłam rączki - uchwyt hehe :tak:
do tego ustniki można sobie dokupywac w razie co , podaje wam linka jak on wygląda CANPOL BABIES Kubek niekapek EasyStart "Piłkarze" / 120ml - zdjęcia produktu

Pozdrawiam ;-)

Pflaume,Laura też uwielbia Gotye!!:-D:-D wogule uwielbia muzykę,często włączam jej taką fajną płytę dla dzieci z nowymi i starymi piosenkami jak kulfon czy szczotka pasta ;-):tak:
Bajkami ani wogule telewizorem się kompletnie nie interesuje.
Moniek,to właśnie taka pogoda jest najbardziej zdradliwa właśnie przez upały :no:
Naila,jak dzisiaj synek?

Ja po spędzeniu 4 dni w pl stwierdzam z pełnym przekonaniem że upały to zdecydowanie nie jest to za czym tęsknię,cieszę się że już jestem w Norwegii ;-)

Marzenixx czy ja dobrze widzę??? GRATULUJĘ SERDECZNIE!!! widzę,że niespodzianka :tak:
:tak: dzięki za linka :tak:Sporo sierpnióweczek zdecydowało się na rodzeństwo dla swoich pociech :-D:-D

moniek Maja niestety nie interesuje sie bajkami, a czasami przydaloby sie by chwilke poogladala, ale za to uwielbia reklamy w tv

pflaume ja mam ten kubek lovi 360 ale Maja nie za bardzo umie z niego pic, pije i wypluwa...

Marzenixx czy ja dobrze widzę??? GRATULUJĘ SERDECZNIE!!! widzę,że niespodzianka :tak:
Sporo sierpnióweczek zdecydowało się na rodzeństwo dla swoich pociech :-D:-D

Faktycznie,ale ze mnie gapa...nigdy za bardzo spostrzegawcza nie byłam :zawstydzona/y::sorry2:
Również przyłączam się do gratulacji!! :tak:

Moja Laura pije jedynie z Nuby-ego,takiego zwykłego z silikonowym ustnikiem,tzn pije jak jej się chce,jak nie-wypluwa :dry:

:tak: dzięki za linka :tak:Sporo sierpnióweczek zdecydowało się na rodzeństwo dla swoich pociech :-D:-D
Dzięki ;-) Niespodzianka bo to było jakieś 5 dni przed owulacją więc sama rozumiesz że się troszkę zdziwiłam :-) a któż jeszcze z sierpniówek jest w ciąży ?? wiesz?

Faktycznie,ale ze mnie gapa...nigdy za bardzo spostrzegawcza nie byłam :zawstydzona/y::sorry2:
Również przyłączam się do gratulacji!! :tak:

Moja Laura pije jedynie z Nuby-ego,takiego zwykłego z silikonowym ustnikiem,tzn pije jak jej się chce,jak nie-wypluwa :dry:
Dzięki hehe;-)
Też słyszałam ze z Nuby-ego i z Nuka te z silikonowym są dobre :tak:

reklama
Do góry