reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Pflaume - to jest jedyna piosenka przy której Szymek klaszcze i próbuje ruszać dupcią. Uwielbia ją!

My oglądamy sobie bajeczki od czasu do czasu. Szymcio lubi też słuchać i oglądać piosenki na youtubie,szczególnie : Gruszka, Centrum uśmiechu ; Co powie Tata czy Dorotkę :-D:-D

Dzisiaj zakupiłam 3 kubek niekapek. Już sił nie mam, taki duży chłopak,a ciągnie ciągle z butelki. Mąż kupił Tommee Tippee z twardym ustnikiem - zły, ja kupiłam ten Lovi 360C to się wygłupia i niby siobie,ale pić nie chce,więc teraz kupiłam Dr Browna z miękkim ustnikiem,bo on jest na butelkach Browna i podobno miękki ustnik jest podobny do dziubka z butelki. Może tak mi się uda zmienić mu nawyk picia z czegoś innego niż butli! :-D:-D:-D

Pozdrowionka!

reklama
U nas niestety katarek. Nie wiem skąd sie przyplątał przy takim upale. Okno mam otwarte w nocy ale i tak jest ciepło.
Taycia mój tez tylko z butli pije. Nie chce z niekapka.Kupiłam mu nawet kibek ze słomką. Czasami popije ale więcej picia ma na sobie niż wypije.

cześć dziewczyny

Może niektóre mnie pamiętają, też jestem sierpniówką 2011, podczytuje was czasami i doczytałam o problemach z piciem z kubka, chciałam Wam tylko podpowiedzieć, bo sama miałam ten problem że mój mały nie chciał za chiny pić z niekapka, Taycia ty masz już 3 , ja nazbierałam 5 kubków zanim trafiłam na właściwy:tak: Mam z Aventa z Tomme Teppe mam az 2, z Dr browna ( tak jak ty bo niby silikonowy ustnik), z Canpola jakiś zwykły, z żadnego nie chciał pić, co się umęczyłam to moje, dopiero jak skończył jakos 9 miesięcy trafiłam przypadkiem na odpowiedni kubek , kupiłam go przypadkiem, bez nadzieji ze sie uda, na dodatek był najtanszy ze wszystkich bo zaledwie 17 zł kosztował, ale ustnik jest tak swietnie wyprofilowany i dosyc duzy i super silikonowy ze mały załapał i teraz sie z nim nie rozstaje! Polecam! I ja jeszcze taki myk zrobilam , ze najpierw zdjełam rączki zeby myslal ze to butelka i dopiero jak załapał z niego picie to dołozyłam rączki - uchwyt hehe :tak:
do tego ustniki można sobie dokupywac w razie co , podaje wam linka jak on wygląda CANPOL BABIES Kubek niekapek EasyStart "Piłkarze" / 120ml - zdjęcia produktu

Pozdrawiam ;-)

Pflaume,Laura też uwielbia Gotye!!:-D:-D wogule uwielbia muzykę,często włączam jej taką fajną płytę dla dzieci z nowymi i starymi piosenkami jak kulfon czy szczotka pasta ;-):tak:
Bajkami ani wogule telewizorem się kompletnie nie interesuje.
Moniek,to właśnie taka pogoda jest najbardziej zdradliwa właśnie przez upały :no:
Naila,jak dzisiaj synek?

Ja po spędzeniu 4 dni w pl stwierdzam z pełnym przekonaniem że upały to zdecydowanie nie jest to za czym tęsknię,cieszę się że już jestem w Norwegii ;-)

Marzenixx czy ja dobrze widzę??? GRATULUJĘ SERDECZNIE!!! widzę,że niespodzianka :tak:
:tak: dzięki za linka :tak:Sporo sierpnióweczek zdecydowało się na rodzeństwo dla swoich pociech :-D:-D

moniek Maja niestety nie interesuje sie bajkami, a czasami przydaloby sie by chwilke poogladala, ale za to uwielbia reklamy w tv

pflaume ja mam ten kubek lovi 360 ale Maja nie za bardzo umie z niego pic, pije i wypluwa...

Marzenixx czy ja dobrze widzę??? GRATULUJĘ SERDECZNIE!!! widzę,że niespodzianka :tak:
Sporo sierpnióweczek zdecydowało się na rodzeństwo dla swoich pociech :-D:-D

Faktycznie,ale ze mnie gapa...nigdy za bardzo spostrzegawcza nie byłam :zawstydzona/y::sorry2:
Również przyłączam się do gratulacji!! :tak:

Moja Laura pije jedynie z Nuby-ego,takiego zwykłego z silikonowym ustnikiem,tzn pije jak jej się chce,jak nie-wypluwa :dry:

:tak: dzięki za linka :tak:Sporo sierpnióweczek zdecydowało się na rodzeństwo dla swoich pociech :-D:-D
Dzięki ;-) Niespodzianka bo to było jakieś 5 dni przed owulacją więc sama rozumiesz że się troszkę zdziwiłam :-) a któż jeszcze z sierpniówek jest w ciąży ?? wiesz?

Faktycznie,ale ze mnie gapa...nigdy za bardzo spostrzegawcza nie byłam :zawstydzona/y::sorry2:
Również przyłączam się do gratulacji!! :tak:

Moja Laura pije jedynie z Nuby-ego,takiego zwykłego z silikonowym ustnikiem,tzn pije jak jej się chce,jak nie-wypluwa :dry:
Dzięki hehe;-)
Też słyszałam ze z Nuby-ego i z Nuka te z silikonowym są dobre :tak:

reklama
Do góry