reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Devi - a czy Ty przypadkiem nie miałaś się oszczędzać???? :-) u mnie czeka mieszanko do ogarnięcia,ale niestety Mąż musi przejąć moje obowiązki. A nie wiem czy dobrze pamiętam... pisałaś w sobotę zaliczenie? jak poszło? :-)

reklama
Tycia- dziekuje za pamięć :) Miałam się oszczedzac ale dziś mam tyle energi w porownaniu do poprzednich dni ze musialm posprzatac. P. w ostatnich dnaich staral mi sie pomoc i cos tam ogarnał ale wiesz ze własna, kobieca reka to nie to samo co nawet bardzo starjacy sie mezczyzna:) Ale przysiegam wszytsko robilam powoli i delikatnie a ciezsze prace zostawiłam męzowi:)
a zaliczenia poszło chyba nie zle...na 3 powinno starczyc :) Jutro beda wyniki....jednak dwa najgorsze egzaminy dopiero przede mna :(

No to dobrze,ale i tak dbaj o siebie i nie przemęczaj :* egzaminy mówisz? mój M. ma dwa w piątek i sobotę, a Ty kiedy? to będę trzymać kciuki :-) och... głupio się przyznać,ale ja sprzatam szybko i jak to mówi moja połówka ' z grubsza; :p... mój Mąż za to jest strasznie dokładny i czasem posprzątanie samej łazienki zajmuje mu dwie godziny... :-);-D

do egzaminow jeszcze troche czasu bo 5-6 luty ale jak ich nie zalicze teraz to od razu obrona mgr-a przesuwa sie na conajmniej wrzesien :(

Devi - oj dasz sobie na pewno radę!!!!!!!!!! a te pokłady energii zostaw na naukę :-) i uważaj na siebie,bo dzidzia musi się dobrze zadomowić w brzuszku.... idę się położyć... miłego wieczorku!!!!
pozdrowienia dla pozostałych Mamusiek :)

Lea dzięki za wsparcie:)
devi mi właśnie na początku 9 tygodnia minęło to okropne zmęczenie i choć to dopiero kilka dni to mam nadzieję ,że już tak nam zostanie:) Będziesz już miała siłę uczyć się do lutowych egzaminów:)

Ja dzisiaj idę na 11.30 do lekarza. Trochę się denerwuję..

Ja siedzę od rana w pracy zielona :( chciałabym moc już normalnie jeść!cały czas mi niedobrze!
Wczoraj poszłam spać o 20 :p

powodzonka na badaniach!Napewno będzie wszystko dobrze!Napiszcie po jak tam :))

reklama
Hej,

nie ogarniam Was :-D tak pędzicie !!!

Taycia super, że wszystko dobrze. Odpoczniesz a za 2 tygodnie juz będzie OK.

Dla reszty też spokojnego tygodnia z maluchami w brzuchu.

Kawkę czasami słabą wypijam. Ale rzadko, bo ja muszę ze słodkim ją konsumować a obecnie mnie często kwasi po słodyczach więc mnie nie ciągnie :no:.

Dzis miałam PIERWSZE spotkanie z WC :szok:. A tak się chwaliłam, że tylko mdłości.....no ale pewnie by go nie było tylko płukałam gardło rano szałwia i mi wpadła do przełyku......fuj jaka ohydna była....no i pawik był murowany :-D:-D:-D. Oczy zaszklone, makijaż rozmazany......i tym sposobem się do pracy spóźniłam.

pozdrawiam

Do góry