reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Bazuka- twoje plamnie to była żywa krew czy raczej lsuz zabarwiony na jakis kolor?? napisz cos wiecej bo bardzo mnie ten temat interseuje

Kawe można ale w rozsadnej ilosci i raczej z mlekie i oczywiscie jesli nie macie problemu z wysokim cisnieniem :)
Jesli chodzi o sery plesniowe o chodzi tu raczej o sery z prawdziwa plesnia. Nasze Valbone czy Turek można spokojnie jeść
Na rybach wedzonych sie nie znam choc ciezko uwierzyc ze wedzona makrela moze zaszkodzic :) Ale moze jednak :?

Na koniec gratuluje dziewczyna ktore dzis zobaczyly swoje fasolki :) Widze ze wszytsko pieknie gra...oby tak dalej :)

reklama
mnie od kawy tez odrzucilo:baffled:, a wczesniej smakoszka bylam a to latte a to espresso:tak:...no i czemu sie dziwic zem snieta:nerd:...uwielbiam nadal redbulla ale na razie niepije bo sie boje he he

no i sie boje o toxo bo w poprzedniej ciazy nie mialam przeciwcial i chyba tak mi zostalo (dowiem sie za 3 tygodnie)

ach jakam bojaca...;-)

Tak Asiacur wizyta zaliczona do udanych :-) ja jedną kocię ,która jest u mamci mamy w sumie już 11 lat. Moją tutaj kotkę mamy ponad rok. Gdyby miała się zarazić to na pewno do tego czasu już bym się zaraziła,ale no i tak troszkę się o to martwię. Wiadomo,że zdrówko fasolki najważniejsze...
A macie na coś wielką ochotę? za mną dzisiaj i wczoraj chodzi jajko... od sadzonego po jajecznicę i na twardo :-D ach te zachcianki ;-)

a mnie niestety wzięło na słodycze i wszystko co słodkie typu naleśniczki, placuszki z jabłkami, makaron z truskawkami:) A tyłek rośnie:(
Jak się zrobi troszkę cieplej to obiecałam sobie,że zacznę chodzić na basen:)

a ja wlasnie jogurcik wcinam, bo cos zglodnialam... ale chyba za bardzo sobie nim nie pojem... a sama nie wiem na co mam jeszczce ochote :)
moze jakies propozycje?:):)
Ostatnio ktoras dziewczna mowila, ze ma ochote na pizze i jak ja to przeczytalam to zaraz za telefon i pizze mialam za 20 min. Narobila mi ochoty i musialam zjesc pizze:-)

Takze drogie dziewczynki jak cos jecie smaczniutkiego to lepiej nie piszcie;-) bo jak mnie tez na to najdzie ochota to skad ja to o tej porze wezme, jak w domciu np. nie bede miec..;-):-)

to ja dla odmiany napisze, ze zachcianek mam 0 i najlepiej bym nic nie jadla :( jest mi caly czas niedobrze, a teraz jeszcze boli mnie glowa,
cisnienie mam 90/60
kawy nie pije, ale ja zawsze pilam slabiutkie,
mam nadzieje, ze jutro bede sie lepiej czula :)

Monilla jutro po USG daj od razu znac jak bylo!!!!:):)))

witam sierpnioweczki 2011 - sierpniowka 2010:-D jestem wasza wierna ze tak sie wyraze "kibicka" i podczytuje was po cichutku .... no wiadomo przeciez ogromny sentyment!!!! i mocno ale to mocno trzymam kciuki :tak:.Jejku jak ten czas leci moj maly terrorysta ma juz 5 miesiecy urodzilam 3 tygodnie przed terminem , porod naturalny w wodzie bardzo polecam:tak: zawsze balam sie porodu silami natury i zanim zaszlam w ciaze po glowie chodzila mi tylko cesarka ale ciaza wszystko zmienila i ciesze sie bardzo ze moglam urodzic naturalnie.;-) Ja o tej porze w zeszlym roku zmagalam sie z mega nudnosciami , wymiotami i okropnymi humorami , bolocymi cyckami, i mega piklami na buzi:baffled::happy: i tak przez pierwsze 4 miesiace. jesc nie moglam prawie nic :no: jedyne co mi smakowalo to :baffled: byly jajka sadzone do tego buraczki i ziemniaki smazone:laugh2: jadlam to praktycznie codziennie do poki nie zorientowalam sie ze dooopa mi urosla:crazy: od kawy mnie odrzucilo:tak: i mialam ogromna ochote na lody o tak lody to bylo to pomagaly mi na nudnosci.no i coca cola i tak jak juz ktoras z was napisala IMBIR czyni cuda na prawde dziala!!!!!! zadnych zachcianek oprocz smazonych ziemniorow , coli, lodow to nie mialam ;-) urodzilam synka.:-) Na humory niestety nie ma mocnych jedynie to baaaaardzo wyrozumialy partner. :sorry2:
ale nabazgrolilam ale co tam :laugh2:
Dzieczynki jeszcze raz trzymam mocno kciukole za was i wasze fasolki, kropki, zoltka:tak:.....

reklama
a ja pomimo dzis nizutkiego cisnienia jak dla mnie 116/63 (a jestem zwykle nadcisnieniowcem) mam wreszcie siły do zycia i nie zasypiam na stojąco wiec juz wysprzatalam mieszkanko a zaraz poprasuje :)
Czyżby koniec wiecznej sennosci??

Do góry