Hej!
Mlody w brzuchu kopie dzisiaj jak szalony :-)
Nikos - Szymon juz bez woreczka od kilku dobrych tygodni. Do raczki banana, czeresnie mu daje bez pestki, borowki sam sobie gryzie, gruszke do raczki i jablko tez i tak sobie mlody radzi. On juz praktycznie wszystko je...teraz ma akcje na owsianke,ze zabiera mi lyzeczke i sam sobie wklada do buzi. Uczymy sie jak korzystac z kupeczka niekapka,ale nadal nam kiepsko idzie. Powoli do celu....
Karolaola- nosze go,bo mam dwu poziomowe mieszkanie i jak chce do toalety to musze go wziac, jak sie kladziemy na drzemke ( do teraz z nim sypiam za dnia,bo inaczej nie dalabym rady) to tez nosze. Dobrze,ze coraz bardziej samodzielny sie staje. Dzisiaj kupilam mu pchacza (ten na zdjeciu to nie Szymek
) :
Mial byc prezent na Urodzinki w sierpniu,ale poki co to do chodzika juz nie chce tylko go pcha,wiec czas najwyzszy
Ja znowu mam urodzinki w sobote i kupilam sobie bluzeczke i sukienke ciazowa,a co ;-)
Naila - Szymcio tez przesypia cale noce ( no chyba,ze zeby dokuczaja lub zle sie czuje - przejedzony, chce mu sie prutkac )
Monila - Oczywiscie,ze pamietamy,ja czesto sobie mysle o Tobie i Karolku. Niech Bog ma Go w swojej opiece :-(