reklama
Naila
Fanka BB :)
To widze, ze roznie z nockami. Zazdroszcze tym ktorzy moga sie juz wysypiac w nocy U nast niestety nadal pobudki, wczoraj w dodatku dostalismy w nocy goraczki poszczepiennej i tak do dzis :/ Rano tez juz przed 6 jestem na nogach, bo maly nie mysli o dalszym spaniu... Ogolnie jest bardzo ruchliwy i energiczny, nie usiedzi na dupce ani minuty
Nikos ostatnio jak mi sie obudzil o 23.30 tak zasnal dopiero kolo 2 i to tez po butli byl...
Bardzo fajny ten pchacz, my tez mamy, ale poki co Kubus za bardzo sie do niego nie rwie, woli jakos sam przy meblach czy taborecie probowac
Nikos ostatnio jak mi sie obudzil o 23.30 tak zasnal dopiero kolo 2 i to tez po butli byl...
Bardzo fajny ten pchacz, my tez mamy, ale poki co Kubus za bardzo sie do niego nie rwie, woli jakos sam przy meblach czy taborecie probowac
Jagienka29
Naila,moja zasypia koło.18.30-19.00,pierwszą pobudkę ma ok.23.00,potem jeszcze ze dwa razy no i max 6.30 wstaje... z tym że ona nic praktycznie oprócz piersi jeśc nie chce,może jakby zechciała chociaż kaszki trochę zjeśc przed spaniem,w nocy by spała,pod warunkiem że te jej pobudki z głodu oczywiście a nie dlatego że smoczek (czyt.cycek) z buzi wypadł ;-)
Dziewczyny,dajcie jakiegoś linka z tym pchaczem? Włąśnie rozważam zakup i nie wiem na który się zdecydowac...
Dziewczyny,dajcie jakiegoś linka z tym pchaczem? Włąśnie rozważam zakup i nie wiem na który się zdecydowac...
Pflaume
Szczęśliwa Mama :)
Naila,moja córcia też ;-)Ogolnie jest bardzo ruchliwy i energiczny, nie usiedzi na dupce ani minuty
T
taycia
Gość
Jagienka - ja kupilam go ELC Toy Shop | Children's toys, baby toys, learning toys, dolls' houses, outdoor toys & more | Early Learning Centre w tym sklepie,ale nie wiem czy jest w Norwegii. Macie moze Argosa albo Smyth's? tam jest duzo pchaczy. Szymcio dzisiaj ladnie dzisiaj pchal go, bawil sie kulkami, naprawde jestem zadowolona z zakupu
Naila
My znowu w nocy mieslismy dwu godzinna pobudke :/:/ Mam nadzieje, ze u was bylo spokojniej
My pomalu szykujemy sie do roczku Balony i inne bibeloty zakupione, tort zamowiony, dodatkowo robie prezentacje ze zdjeciami Kubusia (ciekawe jak mi wyjdzie, bo robie Takie Cos po raz pierwszy) :-) Wszystko w domciu z domowym jedzonkiem a jak wy sie przygotowujecie??
My pomalu szykujemy sie do roczku Balony i inne bibeloty zakupione, tort zamowiony, dodatkowo robie prezentacje ze zdjeciami Kubusia (ciekawe jak mi wyjdzie, bo robie Takie Cos po raz pierwszy) :-) Wszystko w domciu z domowym jedzonkiem a jak wy sie przygotowujecie??
Naila
Pflaume a o ktorej rano juz wstajecie??
Dzis w nocy bylo lepiej, dalam Kubusiowi butle, powiercil sie przez jakies 20 min. i poszedl spac. Wstalismy juz o 5.50
Dzis w nocy bylo lepiej, dalam Kubusiowi butle, powiercil sie przez jakies 20 min. i poszedl spac. Wstalismy juz o 5.50
reklama
Naila - moja córka gdzieś od miesiąca dopiero przesypia całe nocki - budziła się zazwyczaj raz na mleko koło 2-3 w nocy , a jadła 210 ml mleka ok 19 stej, dawałam jej w nocy też 210 ml - budziła się po 6 ale nie była glodna (jadła dopiero po 8) i tak prze dlugi czas aż nie stwierdziłam, że już jest duża i starczy nieprzespanych nocek i zrobiłam tak, że zmniejszałam jej ilość mleka w nocy powolutku z 210 na 180 , 180 na 150 , 120 i na koncu 90 ml - jak zjadla juz 90 ml to dawałam jej rano butle zaraz poprzebudzeniu i takim sposobem wyeliminowało się nocne karmienie dość bezboleśnie :-) nawet teraz jak jej idą zęby to jak sie przebudzi to nie domaga sie mleczka - daje troche wody czasem i zasypia bez jedzenia .
pozdrawiam Was wszystkie :-)
pozdrawiam Was wszystkie :-)