reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

hej
Maja kiedys przesypiala cale nocki a teraz jak jej sie zdarzy cala przespac to jest cud... budzi sie w nocy na picie, ale nie da sie oszukac woda musi miec cyca czasami raz czasami dwa razy ale czesciej tylko raz w nocy pobudki przewaznie 6-7

reklama
Szymcio od tygodnia odmawia mleczka na noc. Przebudza się koło 3,ale wydaje mi się,że to na ząbki. Czasami udaje mu się zasnąć,a czasami wstaje, siada , popłakuje i niestety muszę go brać do siebie do łóżka. Potem jak rano wstaje to wciąga bezproblemowo 180 ml. Wydaje mi się,że idą mu dwójki (jedną już ma)... biedne te nasze dzieci z tymi ząbkami! :eek:

Agulalula, dobra metoda ;-)
Karola, a nie zastanawiałaś się już nad odstawieniem piersi?Może Maja już się nie jada… Zamiast piersi może uda Ją się oszukać wodą w nocy.

Biedny Szymuś i Agatka. Kasia na razie ma jedną perełkę ;-)

Agatce dziś wyszły dolne dwójki :-) już ma 8 ząbków! jestem z niej dumna że jest taka dzielna w całym tym ząbkowaniu - ślini się tylko na potęge a cała reszta efektów ubocznych pojawiających się ząbków nie była tragiczna :-)

brawo dla Agatki!!!

Pflaume Maja ok 19 je kaszke pozniej po zjedzeniu czekamy 20-30 min idziemy myju i usypianie i wtedy pije z cyca czasami wiecej czasami mniej... zasypia przewaznie ok 21, wiec nie wiem czy glodna tak szybko sie robi- chyba nie

To na pewno nie jest głodna ;-) Myślałam poprostu, że nic oprócz piersi Mai nie dajesz do jedzenia albo że Maja nic innego nie chce ;-)

Agula, dobrze że piszesz o tych zębach, bo mi przypomniałaś że muszę zajrzeć w paszczę lwa (w sensie do Tymona budzi :-D ) czy coś mu nie wyrosło ;-).

edit. Zapomniałabym. Serdeczne pozdrowienia dla nowej czytającej to forum BetiARO, kompletnie nie moge się domyślić któż to :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry