reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Hej.
C:%5CDOCUME%7E1%5CUYTKOW%7E1%5CUSTAWI%7E1%5CTemp%5Cmsohtmlclip1%5C01%5Cclip_image001.gif

Niewiele tu się udzielałam ale za to byłam na bieżąco w czytaniu forum. Kilka razy pomogłyście mi gdy miała trudne chwile i temu tak mnie tu do was ciągnie.
Daaaaaaaaaaawno tu nie zaglądałam a to przez brak czasu. Pisałam pracę mgr. Udało mi się w ciągu 4 miesięcy ale dosłownie rzutem na taśmę bo w ostatniej chwili złożyłam do dziekanatu. miałam trudna promotor bo trzy razy zmieniała mi temat pracy i strasznie się obawiałam tego czy zdążę napisać z dwójką małych dzieci w domu. pisałam nocami i nie raz i nie dwa korciło mnie aby tu zajrzeć ale wiedziałam że wtedy już trudno będzie mi wrócić do pisania. a teraz jeszcze obrona 4 lipca i 'haj lajf"
C:%5CDOCUME%7E1%5CUYTKOW%7E1%5CUSTAWI%7E1%5CTemp%5Cmsohtmlclip1%5C01%5Cclip_image002.gif

Raczej trudno będzie mi nadrobić forum od marca ale postaram się choć trochę.
Synuś zrobił sam sobie zrobił niespodziankę i 1 czerwca postawił pierwsze w pełni samodzielne kroki. a teraz to już wszędzie go pełno. we czwartek dopadł do szafki w kuchni chwycił za pierwszy lepszy słoik i puścił nim zdążyłam dobiec
C:%5CDOCUME%7E1%5CUYTKOW%7E1%5CUSTAWI%7E1%5CTemp%5Cmsohtmlclip1%5C01%5Cclip_image003.gif
.
pozdrawiam wszystkie sierpniowe mamy oraz ich skarby
C:%5CDOCUME%7E1%5CUYTKOW%7E1%5CUSTAWI%7E1%5CTemp%5Cmsohtmlclip1%5C01%5Cclip_image001.gif

Marcia, witaj :)

My co prawda sie nie znamy, ale nic straconego ;) fajnie, że jeszcze o nas pamiętasz :)

Gratulacje dla synka, najciężej to rozpędzić się a jak już pojdzie - to bryka wszędzie :)

Powodzenia na obronie!!

Lukrecja, Tycia, witajcie!

Witam
Troche mnie nie bylo, no ale praca troche czlowieka pochlania, popoludnia spedzam z mala by jak najwiecej z tego chlonac, a wieczorki z mezem ;)). Od czwartku mala jest chora wiec do srody ja siedze w domku. Zalogowalam sie na tej nowej zamknietej grupie o ile mnie przyjmiecie ;)
No nic lece obiad gotowac poki mala spi

Hej dziewczyny!
Człowiek zaszyje się z wiewiórkami w lesie, a tu jakieś wielkie zmiany!

Mam dla was fajny patent na wakacje - jeśli jedziecie gdzieś w obce miejsce i nie chcecie, żeby Maluszek raczkował po brudnej, obcej podłodze i zbierał brudy w celu konsumpcji - jak mój Mikołaj - polecam kupno dmuchanego basenu!

Tak zrobiliśmy i rewela - basen spory był w promocji w Tesco i Młody dodatkowo nauczył się wstawać w ciągu 1 dnia czego w domu nie potrafił - inny bodziec był potrzebny Skubaniutkiemu! Można go było nawet na chwilkę zostawić i pójść do kuchni.

Poza tym u nas bez zmian - kończymy 10 miesięcy:) dziś idziemy na kontrolę do rehab i neurologa. Zobaczymy czy mój Leniwiec dostanie znów ćwiczenia czy już nam starczy.

Pozdrawiam !

Blackberry-​dobry pomysł. Bo ja to już mam urwanie głowy z moją. Na kocu przecież nie usiedzi ani chwili a w domu wszystko jej! Powodzenia na kontroli. Rzeczywiście tu cisza.

blackbery fajny pomysl z tym basenem, ja nie wiem tylko czy Maja czasem by sie z niego nie wydostala... ostatnio przechodzi sama siebie w kombinowaniu...

reklama
Do góry