reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
proszę, na tydzień człowiek wyjedzie na wakacje, a tu takie zmiany ;-). Kolejne zamknięte forum?
Widzę, że sierpniówki mają tendencję do 'zamykania' się ;-). Ale rozumiem, tutaj na pewne tematy nie ma miejsca, ze względu na otwarte forum...

Mam jednak nadzieję, że coś tutaj jeszcze będzie do poczytania ;-)

Pozdrawiam Was serdecznie

Hej!

Ale tutaj pustki....

Mam nadzieję,że u Was Babeczki wszystko ok.
U Nas też. Szymcio domaga się chodzenia po domu za rączki. Umie już wstać z pozycji siedzącej.... :-) szkoda tylko,że ja robię się coraz większa i coraz ciężej mi ze wszystkim... no nic, trzeba dać sobie jakoś radę!

Miłego wieczoru !!!

Taycia, pustki tu są po bo jesteśmy teraz na wątku ząmkniętym ;-) Jeśli chcesz to dołącz do nas...:-) Super, że Szymuś robi takie postępy. Już nie dłgo zacznie biegać i nie nadążysz za Nim. Jeszcze trochę i drugi Synuś bedzie na świecie i będziasz miała lżej ;-)

reklama
Do góry