reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
hej
wczoraj wybralam sie na wycieczke z Maja i kumpela nad morze co prawda pospacerowac a nie siedziec na piasku, ale bylo fajnie, wrocilysmy do domu po 20tej wypilam lampke winka, kumpela reszte hehe (bylo takie pyszne ze gdybym mogla to bym cale sama wypila...)
Maja zasnela o 11 ja ok 12 bo byurza byla, strasznie byskalo , az dziwie sie ze Maja sie nie obudzila...
wczorajszy dzien zaliczam do udanych i sie wyspalam- Maja obudzila sie o 7 na jedzonko i jeszcze pospalysmy do 9.30 :-)

ja ja jestem stale nad morzem od jakichs 3 lat... czasami bym z checia zmienila klimat

hmm chyba obawy dziewczyn sie sprawdzily.. cisza tu straszna

ciężko jest czasem znaleźc czas na jedno forum,a co mówić na dwa. część dziewczyn na fb, my u siebie. ale jest kilka dziewczyn, co właśnie zamilkły - pewnie też przez brak czasu.

morze... zdecydowanie kocham. bryza.. ah

reklama
Do góry