reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
dzieki dziewczyny
no nie jest latwo milo slyszec ze ktos mnie rozumie

pflaume u nas sytuacja jest jeszcze gorsza - mamy kredt na mieszkanie rata ok 960zł, kredyt gotowkowy 790zł( do maja 2013), do tego czynsz w lato 330zł, plus inne oplaty... zarabia tylko maz ja jestem na zasilku dla bezrobotnych... jeszcze 2 miesiace....

renatkanuta probowalamsie zalogowac na tym zamknietym watku ale wyskakuje mi caly czas ze moje dane sa nieprawidlowe lub nieaktywne:crazy::-(

Mama_80, zaakceptowane konto.

Karola, odezwę się na priv zaraz

uciekam zaraz do kościoła, a potem na spacer , będę pozniej. buziak!

Ostatnia edycja:
Jagienka, już Cię akceptuję - pewnie że mozesz, nawet musisz ;PP

Mama hmmm jestes zaakceptowana ... zaraz lookne

Ostatnia edycja:
reklama
Mama a co Ci się wyświetla jak próbujesz się zalogować ?

ah i dziewczynki, WSZYSTKIE sierpnióweczki z tego wątku są mile widziane na prywatnym forum !! każda która ma ochotę dołączyć, zapraszam :)

Ostatnia edycja:
Do góry