reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Cześć :)
jestem mamą dziewięcio miesięcznego Skarba chociaż miał być wrześniowy ale załapał sie na ostatnie godziny sierpnia ;)
Ostatnio mam z Nim troche problemów więc przeszukuje internet w poszukiwaniu mądrości i tak przypadkiem trafiłam na Was :)
pozwoliłam sobie troszke Was podczytać :) fajnie tu u Was,może przyjmiecie mnie do siebie?

Hej kobitki.
Troche mnie nie bylo ale to przez calkowity brak czasu.
Karolap u mnie mimo ze M jest w domu tz nocuje to tez prawie wogole go nie ma. Jest strasznie roboczy. jak tesc nie usiedzi w domku. Ostanio sie klocimy o to. Przez caly dzien jestem sama z malym czasami tesciowa przyjdzie i wezmie mlodego to wtedy na szybkiego ograniam wszystki katy, obiad i jest Igor. A z brakiem kasy to chyba teraz wiekszosc sie boryka. Ja jestem na wychowawczyn platym ale bede rezygnowac z niego i przechodze na swiadeczenie pielegnacyjne na mlodego bo nam przysluguje do 2013,11.
Jagienka odpoczywam ile sie da. Ja choruje na rzadka chorobe krwii jak na moj wiek.
Dziewczyny jak uciekniecie na zakmniety watek to tu juz wogole nikogo nie bedzie

Prisilla, witaj:-) Pewnie, że Cię przyjmiemy ;-)
Ania, fajnie, że się odezwałaś ;-) Rzeczywiście dawno Cię nie było… Tutaj na BB dalej będziemy pisały;-)

he
pflaume
sama rozumiez ze czasem mi sie juz wszystkiego odechciewa...

maz pojechal dzis o 3 w nocy do pracy.. powinien byc w piatek w domu ale zobaczymy czy sie wyrobia z robota

Maja raczkuje od soboty!!!!

Karola, doskonale Cię rozumiem... I niektórzy mówią, że pieniądzę szcześcia nie dają.... ale bez nich ciężko jest żyć :baffled:

Super Maju, gratuluje :-)

Lecę na spacerek z Kasiulką, na razie;-)

reklama
Do góry