reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
To forum w razie co mamy - super ;-) W razie czego założe jeszcze grupę jak byście chciały tutaj...

Renatka, a jest to Forum zamkniete? Bo jeśli nie to moża wysłać linka wybranym Dziewczynom na priv i niepowołane osoby nie będą miały dostępu...

Ostatnia edycja:
ja juz kiedys myslałam o prywatnym zamkniętym forum- cięzko mi się tu otworzyć. nigdy się nie ma pewności kto to czyta. a jak już wcześniej wspominałam pewna wrocławska frustratka wiem, że tu podczytuje.

no dajcie spokoj, czesi strzelili nam gola :|

reklama
Renatka, mi też tu ciężko się otworzyć... Każdy może tu wejść i przeczytać... Większość dziewczyn ma grupę na FB i my też będziemy mieli swoją. Może nie będzie nas dużo, ale to dobrze... lepiej się poznamy ;-)

Mama, no pewnie, że Cię przyjmniemy :-) I przegraliśmy:dry:

Do góry