reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Dziękuję Naja :) tak, to najważniejsze... to było takie piękne uczucie zobaczyć takie małe coś już z bijącym serduszkiem... szok .. Gino mówiła,że zaleca też chodzenie,byle by nie siedzenie, bo to powoduje ucisk na brzuch....

reklama
Mi po wczorajszych bólach podbrzuach, kawie z mlekiem w majtkach i podwójnej dawce dupka dziś o niebo lepiej....dopóki nie poszłam na wyprzedaże :( Znów mnie podbrzusze pobolewa :( Chyba powinnam wiecznie leżeć.....niech już sie to unormuje bo nie wiem co robić :( Ja jestem z tych co nikomu nie chce robić problemu wiec głupio mi isc do gina tylko po to zeby sie zapytac czy jest ok :/

devi, ja cie przywuje do porzadku! Ty sie nikim i niczym nie przejmuj, tylko soba i fasolka. Masz prawo sie martwic, takie prawo przyszlej mamy a czasem zwykle zapewnienie, ze wszystko jest dobrze czyni cuda. Jestem pewna kochana, ze sie wszystko uspokoi i razem w zdrowiu dotrwamy do sierpnia, w koncu dziela nas 2 dni!

Dziękuję... Kochane jesteście :-) a za 2 tygodnie mam pojawić się znowu,bo może kosmówka się przyklei ,a krwiak (bo też takie znalazła,ale bardzo małego) się wchłonie ;-) Na spacer dziś za późno,ale leżakowanie przed TV ... o tak :-) miłego wieczorku !

Dziękuję... Kochane jesteście :-) a za 2 tygodnie mam pojawić się znowu,bo może kosmówka się przyklei ,a krwiak (bo też takie znalazła,ale bardzo małego) się wchłonie ;-) Na spacer dziś za późno,ale leżakowanie przed TV ... o tak :-) miłego wieczorku !
taycia-ja tez 3mam mocno &&&&&&&&& i wierze ze bedzie dobrze :) ma byc dobrze :)!!! i juz...
Ja dzis caly dzien przechodziłam po sklepach.Byłam w 3 sklepach dla dzieci..Jeju ale cuda tam mają :D hehehe...
chcialam cos kupic ale jeszcze na to za wczesnie... i wole nie zapeszać.. z dnia na dzien coraz lepiej sie czuje.nudnosci chwilami doskwierają ale juz nie mam bliskich spotkań z kibelkiem :) hehehe
Jedynie co teraz mi sie zaczelo dziac to wywala mi strasznie brzuchol i słabo mi sie robi od czasu do czasu... masakra..

Cześć Misia :-)
Tak myślałam,że się pojawisz... a twoja fasolka ma dokładnie tyle tygodni czy tak sobie obliczyłaś? bo moja niestety młodsza :szok: Ja też oglądam cudne rzeczy dla dzieci w Primarku ( znanym w Pl atmosphere),ale jeszcze nie,oj nie... na razie ciągle kupuje tylko dla moich siostrzeńców,ale fakt - rzeczy na takie małe istotki są cuudne :-) dobrze,że już nie utrzymujesz bliskich kontaktów z WC :-D

reklama
taycia-no ja niestety docieram wieczorami do domu. dlatego tak późno wchodze na BB.
A wiesz co nie wiem. Lekarz mi powiedział po obliczeniu..nie sprawdzeniu nigdzie ze 3.01 był 6 tydzien. wiec tak jakby teraz wypada na ten poniedziałek ze bedzie 7 ...wiec niby wszystko sie zgadza... ale tez zbytnio nie wiem jak to sie liczy... czy jezeli np jestem w 7tyg i 2 dniu ,to mozna mowic ze to jest juz 8tydzien ,koniec 7??

Do góry