reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Dziękuję Naja :) tak, to najważniejsze... to było takie piękne uczucie zobaczyć takie małe coś już z bijącym serduszkiem... szok .. Gino mówiła,że zaleca też chodzenie,byle by nie siedzenie, bo to powoduje ucisk na brzuch....

reklama
Mi po wczorajszych bólach podbrzuach, kawie z mlekiem w majtkach i podwójnej dawce dupka dziś o niebo lepiej....dopóki nie poszłam na wyprzedaże :( Znów mnie podbrzusze pobolewa :( Chyba powinnam wiecznie leżeć.....niech już sie to unormuje bo nie wiem co robić :( Ja jestem z tych co nikomu nie chce robić problemu wiec głupio mi isc do gina tylko po to zeby sie zapytac czy jest ok :/

devi, ja cie przywuje do porzadku! Ty sie nikim i niczym nie przejmuj, tylko soba i fasolka. Masz prawo sie martwic, takie prawo przyszlej mamy a czasem zwykle zapewnienie, ze wszystko jest dobrze czyni cuda. Jestem pewna kochana, ze sie wszystko uspokoi i razem w zdrowiu dotrwamy do sierpnia, w koncu dziela nas 2 dni!

Dziękuję... Kochane jesteście :-) a za 2 tygodnie mam pojawić się znowu,bo może kosmówka się przyklei ,a krwiak (bo też takie znalazła,ale bardzo małego) się wchłonie ;-) Na spacer dziś za późno,ale leżakowanie przed TV ... o tak :-) miłego wieczorku !

Dziękuję... Kochane jesteście :-) a za 2 tygodnie mam pojawić się znowu,bo może kosmówka się przyklei ,a krwiak (bo też takie znalazła,ale bardzo małego) się wchłonie ;-) Na spacer dziś za późno,ale leżakowanie przed TV ... o tak :-) miłego wieczorku !
taycia-ja tez 3mam mocno &&&&&&&&& i wierze ze bedzie dobrze :) ma byc dobrze :)!!! i juz...
Ja dzis caly dzien przechodziłam po sklepach.Byłam w 3 sklepach dla dzieci..Jeju ale cuda tam mają :D hehehe...
chcialam cos kupic ale jeszcze na to za wczesnie... i wole nie zapeszać.. z dnia na dzien coraz lepiej sie czuje.nudnosci chwilami doskwierają ale juz nie mam bliskich spotkań z kibelkiem :) hehehe
Jedynie co teraz mi sie zaczelo dziac to wywala mi strasznie brzuchol i słabo mi sie robi od czasu do czasu... masakra..

Cześć Misia :-)
Tak myślałam,że się pojawisz... a twoja fasolka ma dokładnie tyle tygodni czy tak sobie obliczyłaś? bo moja niestety młodsza :szok: Ja też oglądam cudne rzeczy dla dzieci w Primarku ( znanym w Pl atmosphere),ale jeszcze nie,oj nie... na razie ciągle kupuje tylko dla moich siostrzeńców,ale fakt - rzeczy na takie małe istotki są cuudne :-) dobrze,że już nie utrzymujesz bliskich kontaktów z WC :-D

reklama
taycia-no ja niestety docieram wieczorami do domu. dlatego tak późno wchodze na BB.
A wiesz co nie wiem. Lekarz mi powiedział po obliczeniu..nie sprawdzeniu nigdzie ze 3.01 był 6 tydzien. wiec tak jakby teraz wypada na ten poniedziałek ze bedzie 7 ...wiec niby wszystko sie zgadza... ale tez zbytnio nie wiem jak to sie liczy... czy jezeli np jestem w 7tyg i 2 dniu ,to mozna mowic ze to jest juz 8tydzien ,koniec 7??

Do góry