reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Czesc dziewczyny. Widze ze u Ciebie kasica88 ladne zamieszanie musialo byc. Jak tam mija wam niedziela? Mi strasznie, moj mezczyzna w pracy do 5, a mi bez niego nawet na swieze powietrze nie chce sie wyjsc. Jak to dobrze, ze jutro poniedzialek, chyba jako jedyna ciesze sie na poczatek tygodnia :p bede musiala ruszyc sie z domu w koncu nie mam wyjsca :)

reklama
w.n.m co ja bym dala zeby sie cieszyc z nadchodzacego poniedzialku.... ja po prostu tego dnia nie znosze...

Ja w planach na dzis mialam dlugi spacer z psiakiem. Niestety prysznic skonczyl sie bliskim posiedzeniem z kibelkiem i odeszla mnie ochota na wszystko. Dobrze sie czulam w miare i nagle tak z zaskoczenia!
I tak M poszedl z psem a ja zostalam w lozku :-(

Mi po wczorajszych bólach podbrzuach, kawie z mlekiem w majtkach i podwójnej dawce dupka dziś o niebo lepiej....dopóki nie poszłam na wyprzedaże :( Znów mnie podbrzusze pobolewa :( Chyba powinnam wiecznie leżeć.....niech już sie to unormuje bo nie wiem co robić :( Ja jestem z tych co nikomu nie chce robić problemu wiec głupio mi isc do gina tylko po to zeby sie zapytac czy jest ok :/

Cześć Dziewczyny!
Właśnie wróciłam od ginekologa :-) fasolka jest... i żyje... :-) jednak jest troszkę młodsza od Waszych,bo na dzień dzisiejszy ma 6 tygodni i 1 dzień ... ale mam nadzieję,że pozwolicie mi zostać u Was. Pani Ginekolog wstępnie wyznaczyła datę porodu na 3 września :-) jestem szczęśliwa,ale i troszkę mnie zmartwiła,bo ciąża jest lekko zagrożona. Powiedziała,że powinnam ograniczyć siedzenie,a ja mam pracę siedzącą..więc jutro idę do lekarza po zwolnienie i będę musiała leżakować jak niektóre z Was. Bardzo mi zależy na dzieciątku :-* Dodatkowo dostałam Duphaston 2 tabletki dziennie. Mąż się zmartwił,ale ja wiem,że będzie dobrze... buziaki

tycia -najwazniejsze ze fasolka rosnie i bije jej serduszko:) a na jakiej podstawie ginka stwierdzila ze ciaza jest lekko zagrozona??

nie dam rady poczytac wszystkie posty :zawstydzona/y: ale od teraz postaram sie byc na bierząco:tak: oczywiscie jak tylko pozwola mi na to moje mega nudności i na dodatek całodniowe /masakra/ praktycznie bym tylko spała /kiedy to sie skończy/ no i juz mnie biorą ujjjj

miłego wieczorku

reklama
taycia i widzisz nareszcie sie doczekalas swojej wizyty :) Kruszynka jest, serduszko bije, wiec najwazniejsze. Moje gratulacje.
A co do lezakowania to skoro mus to mus. najwzniejsze zeby dzidzia prawidlowo sie rozwijala.
Jeszcze raz gratuluje dobrych wiesci :)

Do góry