reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Czesc dziewczyny. Widze ze u Ciebie kasica88 ladne zamieszanie musialo byc. Jak tam mija wam niedziela? Mi strasznie, moj mezczyzna w pracy do 5, a mi bez niego nawet na swieze powietrze nie chce sie wyjsc. Jak to dobrze, ze jutro poniedzialek, chyba jako jedyna ciesze sie na poczatek tygodnia :p bede musiala ruszyc sie z domu w koncu nie mam wyjsca :)

reklama
w.n.m co ja bym dala zeby sie cieszyc z nadchodzacego poniedzialku.... ja po prostu tego dnia nie znosze...

Ja w planach na dzis mialam dlugi spacer z psiakiem. Niestety prysznic skonczyl sie bliskim posiedzeniem z kibelkiem i odeszla mnie ochota na wszystko. Dobrze sie czulam w miare i nagle tak z zaskoczenia!
I tak M poszedl z psem a ja zostalam w lozku :-(

Mi po wczorajszych bólach podbrzuach, kawie z mlekiem w majtkach i podwójnej dawce dupka dziś o niebo lepiej....dopóki nie poszłam na wyprzedaże :( Znów mnie podbrzusze pobolewa :( Chyba powinnam wiecznie leżeć.....niech już sie to unormuje bo nie wiem co robić :( Ja jestem z tych co nikomu nie chce robić problemu wiec głupio mi isc do gina tylko po to zeby sie zapytac czy jest ok :/

Cześć Dziewczyny!
Właśnie wróciłam od ginekologa :-) fasolka jest... i żyje... :-) jednak jest troszkę młodsza od Waszych,bo na dzień dzisiejszy ma 6 tygodni i 1 dzień ... ale mam nadzieję,że pozwolicie mi zostać u Was. Pani Ginekolog wstępnie wyznaczyła datę porodu na 3 września :-) jestem szczęśliwa,ale i troszkę mnie zmartwiła,bo ciąża jest lekko zagrożona. Powiedziała,że powinnam ograniczyć siedzenie,a ja mam pracę siedzącą..więc jutro idę do lekarza po zwolnienie i będę musiała leżakować jak niektóre z Was. Bardzo mi zależy na dzieciątku :-* Dodatkowo dostałam Duphaston 2 tabletki dziennie. Mąż się zmartwił,ale ja wiem,że będzie dobrze... buziaki

tycia -najwazniejsze ze fasolka rosnie i bije jej serduszko:) a na jakiej podstawie ginka stwierdzila ze ciaza jest lekko zagrozona??

nie dam rady poczytac wszystkie posty :zawstydzona/y: ale od teraz postaram sie byc na bierząco:tak: oczywiscie jak tylko pozwola mi na to moje mega nudności i na dodatek całodniowe /masakra/ praktycznie bym tylko spała /kiedy to sie skończy/ no i juz mnie biorą ujjjj

miłego wieczorku

reklama
taycia i widzisz nareszcie sie doczekalas swojej wizyty :) Kruszynka jest, serduszko bije, wiec najwazniejsze. Moje gratulacje.
A co do lezakowania to skoro mus to mus. najwzniejsze zeby dzidzia prawidlowo sie rozwijala.
Jeszcze raz gratuluje dobrych wiesci :)

Do góry