reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Aguś,fajnie ze wpadłaś :-) ja mam podobne zdanie do Ciebie :tak: :
"nie oczekuje jakis specjalnych powitan,oklaskow czy czegokolwiek
p.gif
jesli ktos zainteresowany to przeczyta a jak nie to tez plakac nie bede
laugh.gif
laugh.gif
"

Już Ci pisałam na galerii ze Wiki mnie rozbraja :-D widać ze jest bardzo pogodnym dzieckiem i masz rację-oby jej tak zostało!

Pflaume,co się wydarzyło że jest Ci smutno? Ktoś zrobił Ci jakąś przykrość?

Biedroneczka,współczuję z powodu ząbków,u nas ta pierwsza jedyneczka jakoś tak bez sensacji wyszła,mała śpi ładnie,nie licząc tego że wstaje o nieludzko wczesnej porze ale nie narzekam,zawsze może być gorzej ;-)

U mnie wszyscy poza mną i Olim jeszcze śpią,staram się być cicho ale Laurunia chyba sobie za punkt honoru wzięła obudzić wszystkich bo od rana piszczy :-p

reklama
Aga, fajnie, że napisałaś :-) Śliczniutka Córcia, widziałam w galerii ;-)

Jagienko, szkoda słów normalnie:no: Ktoś kto kompletnie mnie nie zna, ani ja go, obrabia mi du… i to w bezczelny sposób… Swoje zdanie zatrzymał by dla siebie. Jednak jest jeszcze na tym świecie zacofanie, co niektórych ludzi. A przecież każdy człowiek jest inny, co nie znaczy gorszy:wściekła/y:

Kasia dzisiaj bez wyjątku wstała po 6. Właśnie posprzątałam, później obiad i może jakiś spacerek, bo taka śliczna pogoda jest. Wczoraj było nas tak dużo, a dzisiaj znów cisza…

Ostatnia edycja:
Jagienko, szkoda słów normalnie:no: Ktoś kto kompletnie mnie nie zna, ani ja go, obrabia mi du… i to w bezczelny sposób… Swoje zdanie zatrzymał by dla siebie. Jednak jest jeszcze na tym świecie zacofanie, co niektórych ludzi. A przecież każdy człowiek jest inny, co nie znaczy gorszy:wściekła/y:

Nie wiem jaka sytuacja miała miejsce ale tak to już niestety jest...szkoda sobie głowę zawracać tym co ludzie gadają,jak nie mają o czym-to sobie wymyślą :no:
O mnie tam mogą mówić "czarna dupa" ,mam to w nosie,nie mam sobie nic do zarzucenia,mam grono znajomych którzy mnie dobrze znają i to mi wystarczy,wszystkich nie zadowolisz-pamiętaj :tak:

Kasica - moje Dziecko pije mleko tylko w temp.pokojowej. Ciepłego nie tknie!

W dwa dni staliśmy się posiadaczami dwóch dolnych jedynek!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestem dumna z mojego Smyka :-) Zazdroszczę Wam cudownej pogody,u Nas na temp. tylko 11'C...grrr...a w nocy temp. spada do 3'c.
Biedroneczka - u Nas niestety Nunek budzi się w nocy i śpi z Nami...nie płacze,ale bardzo się kręci... widać,że go boli :-:)-( oby ząbki szybko wyszły!
Pozdrowienia!

Witajcie!:biggrin2:

U nas ospa powoli odpuszcza. Mamy już same strupki, które na buźce już są zdrapane:-(. Wyruszę w poniedziałek na poszukiwanie jakiejś maści na blizny- bo tych nie chcemy. Mały mniej się drapie i już jest weselszy. Trochę lepiej zaczyna spać, ale tego chwalić nie chcę, bo było naprawdę tragicznie i boję się powrotu:szok:

No i zazdroszczę Wam, że możecie się cieszyć słonkiem. I sobie tak myślę, że w połowie tygodnia my też wynurzymy łepki na dwór. Ponad połowę tygodnia zamknięcia chyba wystarczy i małemu nic nie powinno być?? Oświećcie mnie jak się mylę:dry:

I usłyszałam mama:) i słyszę od wczoraj kilka razy na dzień:) Ale radość!!:biggrin2::biggrin2::biggrin2:

A gdzie spędzacie majówkę?

Pozdrawiamy!!;-)

Jagienka a mąż to już do wyprowadzki zostaje z Wami?
mucha a Ty karmisz małego jeszcze?
Pflaume nie przejmuj się to najlepsze rozwiązanie, albo utrzyj tej osobie nosa- ale czasem szkoda zachodu!!
taycia jak się czujecie?

witajcie ,
baaaaaaaardzo dlugo się nie odzywałam ale czytalam Was od czasu do czasu - teraz czasu znacznie mniej bo wróciłam do pracy , wcześniej poszukiwania niani które okazały się na maxa niewypałem.
Agatka ma skończone 8 miesięcy - ma już 6 zębuszków i 7 w drodze- jest raczej z tych drobniejszych dzieci bo ważyła w zeszlym tygodniu niecałe 8 kg. Je za to wszystko ładnie pięknie nawet jak zęby szły.Jest też z tych bardziej leniwych dzieciaczków ;-) na podłodze kręci się i wierci ale nie raczkuje , nie staje przy meblach itp . Za to jest mega gaduła !

teraz postanowiłam napisać w wolnej chwili - dziekuje, że już nie jestem na FB ze względu że nie czytam wypowiedzi koleżanki która nawet tautaj mało się udzielając potrafiła zepsuć tu miła i spokojna atmosferę :-(

Jagieńka, Karolaola dzisiaj, ten Pan (starszy) przeprosił powiedział, że pomyślał co powiedział… Skoro jest dużo starszy ode mnie to powinien mieć nieco więcej rozumu, wypadałoby…

Taycia, gratuluję ząbków u Synusia ;-) Moja Córcia ma zero… Gratuluję drugiego Maleństwa :-) Też bym chciała… ale poczekamy jeszcze kilka latek.

Karolaola, cieszę się, że Igorek ma się już lepiej ;-)

Agulaula, witaj z powrotem ;-)

Blackberry, wzajemnie ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry