renatkanuta
Fanka BB :)
Mucha narazie dam ogloszenie u siebie w lokalnej prasie, dzis tez zadzwonilam do dziewczyny ktora byla druga we wczesniejszym rankingu czy nadal szuka pracy i umowilam sie z nia na poniedzialek.
Racja z tym przebiciem sie na forum, jak nie jest sie od poczatku to czasami moze byc trudno
Wiecie co tak wogole czasami mam wrazenie rozmawiajac z mamai dzieci w podobnym wieku czy to w realu czy na innych forach, grupach, ze wsrod mam istnieje jakis wyscig szczurow jesli chodzi o osiagniecia ich pociech, a juz jak ide do tesciowej to wogole, bo jak mi gada nad uszami bo sasiadki dzieciak, ktory notabene jest starszy do malej o miesiac robi to czy tamto, juz mi glowa paruje i ciezko mi kobiecie wytlumaczyc ze kazde dziecko jest inne i robi pewne rzeczy w wlasciwym dla siebie czasie i ze nie trzeba dziecka uczyc stawania czy chodzenia bo dziecko samo osiaga pewne etapy rozwoju jak jest gotowe
Biedroneczko - ja juz mam dosc ciagłych przechwalek. dzis moj M zabrał Natalkę do starej pracy - bo go koledzy i koleżanki poprosiły. nie obyło się bez komentarzy ze JESZCZE sama nie siada, a juz POWINNA. ze JESZCZE sama nei stoi.
koleżanki to samo " a moj to juz..." " a moja to od dawna.." "oooo a Twoja jeszcze nie chodzi"
no ludzie, ręce opadają.