reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Jej,ale tu ruch się zrobił :-D Strasznie się cieszę że tyle sierpniówek odkurzyło wątek,piszcie dziewczyny czasem,jak Wam czas pozwoli,nie tylko o dzieciaczkach ;-)
mucha,Twojego humoru za to zdecydowanie Tu brakowało :-D:tak: od razu atmosfera rozładowana :-p
szuszu,7 zębów!! Gratulujemy,u nas dopiero co przebiła się pierwsza lewa jedyneczka ;)

Flower,bardzo apetycznie ten przepis wygląda,spróbuję chociaż ja noga kulinarna jestem :sorry2:
mama80,dzięki kochana :-)

Ostatnia edycja:
reklama
witam ponownie! przepis na wielkim żarciu - paluchy lizac ;)

dziewczyny, prosze - skończmy juz z tematem FB. kazdy ma prawo pisać gdzie chce. dziewczyny wybrały fb, a my możemy pisac tu. jak również można zalozyc prywatne forum np na fora.pl dla anonimowości. jak kto woli ;))

łoooh ale pogoda, wyłaziliśmy się, kupa zdjęć pstryknięta. tylko szkoda ze mnie głowa czegoś boli :-( zaraz bierzemy sie za zamontowanie bramki na schody, bo młoda zaczyna raczkować i lepiej dmuchać na zimne.

Mucha - padłam jak Cie przeczytałam:)))))))))))) aż mi się mordeczka uśmiechnęła :-Des

Justynka - gdzie jesteś jak Cię tu nie ma ;P ?

Ostatnia edycja:
Gdzie przepadły Mlodam,Dali,Sagaa,Martha...i parę innych mamuś...? Skrobnijcie coś dziewczynki...
Dali...ratuuuj,za miesiąc wyjeżdżam i jak się cieszyłam tak teraz strasznie się boję :szok: mam do Ciebie mnóstwo pytań...

mucha_nie_siada szczerze mówiąc atmosfera zgęstniała w dniu dzisiejszym, choć nie ukrywam jest inna niż w zeszłym roku.

Fajnie wiedzieć, że "stara gwardia" żyje i dzieciaki rosną. Pozdrawiam.

Beti, nie chodzi o szczerość tylko o formę. Należy postrzegać różnicę pomiędzy szczerością, a prostactwem...nawet u siebie. Niektórzy swoje chamstwo i brak szacunku do innych nazywają szczerością...niestety.

Ja rozumiem - FB nie daje takiej anonimowości jak BB, więc wiem o co chodzi, ale nikt na siłę się tam nie wybiera. Przynajmniej ja nie zamierzam naruszać Waszej prywatności, a niektóre z Was potraktowały to chyba jako zamach:-D

Fajnie się z Wami pisało, ale rozumiem Wasz wybór i to, że macie swoje towarzystwo. Tylko trochę głupio jak niektóre z Was piszą, że prawie wszyscy, którzy są tutaj to intruzi...może ciąża powoduje amnezję!:-)Pozdrawiam wszystkie z dobra pamięcią!
Nic dodać nic ująć! Super to ujęłaś.:tak:

Blackberry, wiem że inna. Ale pomijając wczorajszo-dzisiejszy spór, to przecież jest tutaj całkiem przyjemnie na co dzień :). Troszkę spokojniej, no ale tego też są zalety. W natłoku postów tutaj czasem trudno było cokolwiek powiedzieć - choć o ile ja to średnio odczułam na własnej skórze, to kolejnym pojawiającym się kobitkom w ciąży było tutaj jakkolwiek zaistnieć trudno. Teraz forum stało się bardziej 'merytoryczne' i każdy problem/zapytanie jest zauważane.

Miło mi, że trochę Wam buźki się uśmiechnęły:)

reklama
O witaj Mucha,
Kurcze ja tu rzadko zagladam, moze z braku czasu
W sumie czeka mnie kolejne poszukiwanie opiekunki do malej bo obecna wyjezdza do Fracji wiec nie wiem czy znajde sile by i tu zagladac, fakt mam tu jeszcze stara grupe staraczek z 2010 z ktorymi tez staram sie trzymac kontak i tez ciezko.
Ehh, kiedys nawet zagladnelam ale nie udalo mi sie przebic wsrod nowych mamusiek, a potem juz zbraklo czasu by cos pisac

Do góry