reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Jej,ale tu ruch się zrobił :-D Strasznie się cieszę że tyle sierpniówek odkurzyło wątek,piszcie dziewczyny czasem,jak Wam czas pozwoli,nie tylko o dzieciaczkach ;-)
mucha,Twojego humoru za to zdecydowanie Tu brakowało :-D:tak: od razu atmosfera rozładowana :-p
szuszu,7 zębów!! Gratulujemy,u nas dopiero co przebiła się pierwsza lewa jedyneczka ;)

Flower,bardzo apetycznie ten przepis wygląda,spróbuję chociaż ja noga kulinarna jestem :sorry2:
mama80,dzięki kochana :-)

Ostatnia edycja:
reklama
witam ponownie! przepis na wielkim żarciu - paluchy lizac ;)

dziewczyny, prosze - skończmy juz z tematem FB. kazdy ma prawo pisać gdzie chce. dziewczyny wybrały fb, a my możemy pisac tu. jak również można zalozyc prywatne forum np na fora.pl dla anonimowości. jak kto woli ;))

łoooh ale pogoda, wyłaziliśmy się, kupa zdjęć pstryknięta. tylko szkoda ze mnie głowa czegoś boli :-( zaraz bierzemy sie za zamontowanie bramki na schody, bo młoda zaczyna raczkować i lepiej dmuchać na zimne.

Mucha - padłam jak Cie przeczytałam:)))))))))))) aż mi się mordeczka uśmiechnęła :-Des

Justynka - gdzie jesteś jak Cię tu nie ma ;P ?

Ostatnia edycja:
Gdzie przepadły Mlodam,Dali,Sagaa,Martha...i parę innych mamuś...? Skrobnijcie coś dziewczynki...
Dali...ratuuuj,za miesiąc wyjeżdżam i jak się cieszyłam tak teraz strasznie się boję :szok: mam do Ciebie mnóstwo pytań...

mucha_nie_siada szczerze mówiąc atmosfera zgęstniała w dniu dzisiejszym, choć nie ukrywam jest inna niż w zeszłym roku.

Fajnie wiedzieć, że "stara gwardia" żyje i dzieciaki rosną. Pozdrawiam.

Beti, nie chodzi o szczerość tylko o formę. Należy postrzegać różnicę pomiędzy szczerością, a prostactwem...nawet u siebie. Niektórzy swoje chamstwo i brak szacunku do innych nazywają szczerością...niestety.

Ja rozumiem - FB nie daje takiej anonimowości jak BB, więc wiem o co chodzi, ale nikt na siłę się tam nie wybiera. Przynajmniej ja nie zamierzam naruszać Waszej prywatności, a niektóre z Was potraktowały to chyba jako zamach:-D

Fajnie się z Wami pisało, ale rozumiem Wasz wybór i to, że macie swoje towarzystwo. Tylko trochę głupio jak niektóre z Was piszą, że prawie wszyscy, którzy są tutaj to intruzi...może ciąża powoduje amnezję!:-)Pozdrawiam wszystkie z dobra pamięcią!
Nic dodać nic ująć! Super to ujęłaś.:tak:

Blackberry, wiem że inna. Ale pomijając wczorajszo-dzisiejszy spór, to przecież jest tutaj całkiem przyjemnie na co dzień :). Troszkę spokojniej, no ale tego też są zalety. W natłoku postów tutaj czasem trudno było cokolwiek powiedzieć - choć o ile ja to średnio odczułam na własnej skórze, to kolejnym pojawiającym się kobitkom w ciąży było tutaj jakkolwiek zaistnieć trudno. Teraz forum stało się bardziej 'merytoryczne' i każdy problem/zapytanie jest zauważane.

Miło mi, że trochę Wam buźki się uśmiechnęły:)

reklama
O witaj Mucha,
Kurcze ja tu rzadko zagladam, moze z braku czasu
W sumie czeka mnie kolejne poszukiwanie opiekunki do malej bo obecna wyjezdza do Fracji wiec nie wiem czy znajde sile by i tu zagladac, fakt mam tu jeszcze stara grupe staraczek z 2010 z ktorymi tez staram sie trzymac kontak i tez ciezko.
Ehh, kiedys nawet zagladnelam ale nie udalo mi sie przebic wsrod nowych mamusiek, a potem juz zbraklo czasu by cos pisac

Do góry