reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Dziewczyny mam pytanie czy tak jak ja macie problemy z myciem zębów tzn. ja jak myję zęby to mnie odrazu podnosi, chce mi się wymiotować (źle reaguje na miete), mąż się śmieje i mówi, że mam myć zęby pastą owocową córki:-D

reklama
Nie, pastę akceptuję... większość rzeczy oprócz jednej. Mąż się postarał i zrobił sałatkę grecką...i nie wiem czemu,ale tam był silny posmak oliwy z oliwek i jakoś nie mogę zdzierżyć tego zapachu... on się śmiał,bo nic nie czuł, a ja ledwo co ją zwróciłam.... bleeeee

dzięki taycia :-)
to sobie myszka 1987 pospałaś :-) a ja zaraz idę do sklepu się przejść mało się ostatnio ruszam wszędzie tylko samochodem :-)

Dziewczyny mam pytanie czy tak jak ja macie problemy z myciem zębów tzn. ja jak myję zęby to mnie odrazu podnosi, chce mi się wymiotować (źle reaguje na miete), mąż się śmieje i mówi, że mam myć zęby pastą owocową córki:-D

Hehe myślałam ze jestem sama :) powiem Ci ze ja juz 2 razy przez myćie zebów miałam spotkanie z szanownym kibelkiem, a wczoraj do umywalki bo nie zdążyłam :( nie moge zrezygnowac z mycia zebow bo normalnie w nocy bym nie zasneła... Myslalam kupic paste dla dzieci może mi pomoże -nie wiem :/ Eh W każdym badz razie wiem co czujesz !!!!!!!!!!

witam sobotenie :-) ja dziś wcześnie wstałam i z ukochanym wybraliśmy się na poszukiwania nowego biustonosza ciążowego - bo te co mam wszystkie gdzies uwierają albo piersi już się nie mieszczą :-) i zakupiłam już specyfik do smarowania brzuszka i piersi w ciąży ! jeszcze nic na brzuszku nie widać ale już wolę smarować ! lecę zabierać się za obiad, chociaż smażenie mięsa w ciąży nie jest niczym przyjemnym- straszny jest ten zapach!

reklama
witam sobotenie :-) ja dziś wcześnie wstałam i z ukochanym wybraliśmy się na poszukiwania nowego biustonosza ciążowego - bo te co mam wszystkie gdzies uwierają albo piersi już się nie mieszczą :-) i zakupiłam już specyfik do smarowania brzuszka i piersi w ciąży ! jeszcze nic na brzuszku nie widać ale już wolę smarować ! lecę zabierać się za obiad, chociaż smażenie mięsa w ciąży nie jest niczym przyjemnym- straszny jest ten zapach!

U mnie piersi nabrzmiałe,ale w moje staniki mieszczą się nadal :/ brzuch mały, piersi nie rosną...cholera jasna :-D:-D
A z dziąsłami to też miałam problem.. teraz myje zęby Sensodyne i o dziwo ... już nie krwawią... a pamiętam po Colgate ciągle :-(

Do góry