reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Dziewczyny mam pytanie czy tak jak ja macie problemy z myciem zębów tzn. ja jak myję zęby to mnie odrazu podnosi, chce mi się wymiotować (źle reaguje na miete), mąż się śmieje i mówi, że mam myć zęby pastą owocową córki:-D

reklama
Nie, pastę akceptuję... większość rzeczy oprócz jednej. Mąż się postarał i zrobił sałatkę grecką...i nie wiem czemu,ale tam był silny posmak oliwy z oliwek i jakoś nie mogę zdzierżyć tego zapachu... on się śmiał,bo nic nie czuł, a ja ledwo co ją zwróciłam.... bleeeee

dzięki taycia :-)
to sobie myszka 1987 pospałaś :-) a ja zaraz idę do sklepu się przejść mało się ostatnio ruszam wszędzie tylko samochodem :-)

Dziewczyny mam pytanie czy tak jak ja macie problemy z myciem zębów tzn. ja jak myję zęby to mnie odrazu podnosi, chce mi się wymiotować (źle reaguje na miete), mąż się śmieje i mówi, że mam myć zęby pastą owocową córki:-D

Hehe myślałam ze jestem sama :) powiem Ci ze ja juz 2 razy przez myćie zebów miałam spotkanie z szanownym kibelkiem, a wczoraj do umywalki bo nie zdążyłam :( nie moge zrezygnowac z mycia zebow bo normalnie w nocy bym nie zasneła... Myslalam kupic paste dla dzieci może mi pomoże -nie wiem :/ Eh W każdym badz razie wiem co czujesz !!!!!!!!!!

witam sobotenie :-) ja dziś wcześnie wstałam i z ukochanym wybraliśmy się na poszukiwania nowego biustonosza ciążowego - bo te co mam wszystkie gdzies uwierają albo piersi już się nie mieszczą :-) i zakupiłam już specyfik do smarowania brzuszka i piersi w ciąży ! jeszcze nic na brzuszku nie widać ale już wolę smarować ! lecę zabierać się za obiad, chociaż smażenie mięsa w ciąży nie jest niczym przyjemnym- straszny jest ten zapach!

reklama
witam sobotenie :-) ja dziś wcześnie wstałam i z ukochanym wybraliśmy się na poszukiwania nowego biustonosza ciążowego - bo te co mam wszystkie gdzies uwierają albo piersi już się nie mieszczą :-) i zakupiłam już specyfik do smarowania brzuszka i piersi w ciąży ! jeszcze nic na brzuszku nie widać ale już wolę smarować ! lecę zabierać się za obiad, chociaż smażenie mięsa w ciąży nie jest niczym przyjemnym- straszny jest ten zapach!

U mnie piersi nabrzmiałe,ale w moje staniki mieszczą się nadal :/ brzuch mały, piersi nie rosną...cholera jasna :-D:-D
A z dziąsłami to też miałam problem.. teraz myje zęby Sensodyne i o dziwo ... już nie krwawią... a pamiętam po Colgate ciągle :-(

Do góry