reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

moska witaj w klubie sierpnioweczek :] Dobrze to musi byc :)

Ja mialam mialam dwa usg i nie slyszalam bijacego serduszka, tylko obraz widzialam, ale dla mnie to wystarczajaco :) moze faktycznie jest to szkodliwe skoro tylko obraz lekarze pokazuja...

reklama
witam ja tylko na chwile wrzuciłam nową fotke fasolki myśle że sie pojawi, jak cos jest na avatarze. U nas ogólnie dobrze maleństwo rośnie i ja też:-D
Pozdrawiam was serdecznie
P.S. sorki że tak żadko bywa ale nie mam czasu, i troche mi was juz brakuje ale nie mam kiedy siedzieć na BB.
jaszcze raz pozdrawiam i rośnijcie kochane:-D

czesc :-)
Ale mnie dzis mdłosci dopadły.. Pierwszy raz miałam bliskie spotkanie z wc :-( z Zosią takich numerow nie miałam.. Nowosc to dla mnie :-)
Widzę że rosniecie ładnie :-)
My mamy wizytę kolejną u gin 20 stycznia. Mam nadzieję że odstawię wtedy duphaston - lekko plamiłam na początku (przy Zosi też brałam). W pracy jeszcze nie wiedzą. Pewnie zawału dostaną hihi że znow będę brzuchata :-)
Miłego wieczorku miłe sierpniowki ;-)

Witam noer sierpnioweczki;)

myszka nie denerwuje sie kochana bo na pewno wszystko jest wporzadku;)bo innej opcji nie ma:)

ajjjc ajjc juz we wtorek nasze usg;):) doczekac sie nie moge;)a te dni tak mi sie dłuza ze szok;)

kasica88 śliczna focia ślicznego maleństwa;)super

Cześć Dziewczyny :)))):**
Ja nie nadążam czytać!!!:)))

sagaa31 Lubliniec wiem gdzie jest :) koło Tarnowskich, rodzine mam :) a ile takie badanie u Was kosztuje????:)
misiaa1111 ja też jestem osłabiona i mam problem z jedzeniem, ale wage mam póki co taką samą, zaczynam od 54 :p mam nadzieję nie przytyć za dużo :))
ramena bardzo współczuję :(( :**
sylvi.b - będzie dobrze!!! musi być!!!!:)
maggie78 - jestem na okresie próbnym do marca...
Monila już niedługo!!!!:):***

Ja biorę kwas foliowy odkąd się dowiedziałam, że jestem w ciąży, a podobno dobrze jest brać już wcześniej,
brałam wcześniej, ale przestałam, bo obraziłam się na wszystkie tabletki jak od jednych dostałam uczulenie :)

Mój narzeczony wczoraj stwierdził, że już mi widać brzuszek :))) i teraz taki szczęśliwy chodzi :)))

Buziaki

Kasica ale juz duża dzidzia na zdjęciu :) nie moge doczekać sie swojego pierwszego usg tez bedzie jakos po skończeniu 12 tyg, :)

Kasica ale juz duża dzidzia na zdjęciu :) nie moge doczekać sie swojego pierwszego usg tez bedzie jakos po skończeniu 12 tyg, :)

No lekarz stwierdził że to jednak juz 13 tydz. ja to pod tym wzgledem bede miała cały czas nie spodzianki. Przez ten mój okres nie regularny:-d ale smiechu mam co nie miara. Kolezanka sie smieje ze jak tak dalej pójdzie to sie uwine z tą ciąża jak żadna. przeleci mi te 9 miesięcy jak z bicza strzelił:-):-):-):-):-)

Pozdrawiam was serdecznie może wieczorkiem zajże, bede miała troche czasu, narazie:-D

reklama
witam sobotnio :) wczoraj caly dzien przespalam ale zaraz nadrobie co tu sie dzialo :)
kasica super fotka :) no i wyglada ze ty bedziesz pierwsza rodzic i mam opowiadac szczegoly :)

Do góry