reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

moska witaj w klubie sierpnioweczek :] Dobrze to musi byc :)

Ja mialam mialam dwa usg i nie slyszalam bijacego serduszka, tylko obraz widzialam, ale dla mnie to wystarczajaco :) moze faktycznie jest to szkodliwe skoro tylko obraz lekarze pokazuja...

reklama
witam ja tylko na chwile wrzuciłam nową fotke fasolki myśle że sie pojawi, jak cos jest na avatarze. U nas ogólnie dobrze maleństwo rośnie i ja też:-D
Pozdrawiam was serdecznie
P.S. sorki że tak żadko bywa ale nie mam czasu, i troche mi was juz brakuje ale nie mam kiedy siedzieć na BB.
jaszcze raz pozdrawiam i rośnijcie kochane:-D

czesc :-)
Ale mnie dzis mdłosci dopadły.. Pierwszy raz miałam bliskie spotkanie z wc :-( z Zosią takich numerow nie miałam.. Nowosc to dla mnie :-)
Widzę że rosniecie ładnie :-)
My mamy wizytę kolejną u gin 20 stycznia. Mam nadzieję że odstawię wtedy duphaston - lekko plamiłam na początku (przy Zosi też brałam). W pracy jeszcze nie wiedzą. Pewnie zawału dostaną hihi że znow będę brzuchata :-)
Miłego wieczorku miłe sierpniowki ;-)

Witam noer sierpnioweczki;)

myszka nie denerwuje sie kochana bo na pewno wszystko jest wporzadku;)bo innej opcji nie ma:)

ajjjc ajjc juz we wtorek nasze usg;):) doczekac sie nie moge;)a te dni tak mi sie dłuza ze szok;)

kasica88 śliczna focia ślicznego maleństwa;)super

Cześć Dziewczyny :)))):**
Ja nie nadążam czytać!!!:)))

sagaa31 Lubliniec wiem gdzie jest :) koło Tarnowskich, rodzine mam :) a ile takie badanie u Was kosztuje????:)
misiaa1111 ja też jestem osłabiona i mam problem z jedzeniem, ale wage mam póki co taką samą, zaczynam od 54 :p mam nadzieję nie przytyć za dużo :))
ramena bardzo współczuję :(( :**
sylvi.b - będzie dobrze!!! musi być!!!!:)
maggie78 - jestem na okresie próbnym do marca...
Monila już niedługo!!!!:):***

Ja biorę kwas foliowy odkąd się dowiedziałam, że jestem w ciąży, a podobno dobrze jest brać już wcześniej,
brałam wcześniej, ale przestałam, bo obraziłam się na wszystkie tabletki jak od jednych dostałam uczulenie :)

Mój narzeczony wczoraj stwierdził, że już mi widać brzuszek :))) i teraz taki szczęśliwy chodzi :)))

Buziaki

Kasica ale juz duża dzidzia na zdjęciu :) nie moge doczekać sie swojego pierwszego usg tez bedzie jakos po skończeniu 12 tyg, :)

Kasica ale juz duża dzidzia na zdjęciu :) nie moge doczekać sie swojego pierwszego usg tez bedzie jakos po skończeniu 12 tyg, :)

No lekarz stwierdził że to jednak juz 13 tydz. ja to pod tym wzgledem bede miała cały czas nie spodzianki. Przez ten mój okres nie regularny:-d ale smiechu mam co nie miara. Kolezanka sie smieje ze jak tak dalej pójdzie to sie uwine z tą ciąża jak żadna. przeleci mi te 9 miesięcy jak z bicza strzelił:-):-):-):-):-)

Pozdrawiam was serdecznie może wieczorkiem zajże, bede miała troche czasu, narazie:-D

reklama
witam sobotnio :) wczoraj caly dzien przespalam ale zaraz nadrobie co tu sie dzialo :)
kasica super fotka :) no i wyglada ze ty bedziesz pierwsza rodzic i mam opowiadac szczegoly :)

Do góry