reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

taycia - 100% jedno dzieciątko :-)
kasica - to na kiedy przypada ci termin ? Świetne zdjęcie a dzidzia już taka duża wow :-)
szuszu- kurka nie wiem co to może być wiem tylko że moja koleżanka która ma bardzo wysoką prolaktynę coś takiego ma tzn normalnie czasami jej mleko leci z piersi nie będąc ani w ciąży ani po ciąży.

reklama
oki doczytane wszystko :)
co do witamin to slyszalam od gina ze tylko brac kwas foliowy! a witaminy nie potrzebne chyba ze wyniki krwi slabe...
co do staranek o dzidzie my sie staramy od maja pierwsza ciaza poroniona teraz walczymy o druga mam nadzieje ze bedzie ok tym razem ....

Hej,hej!
Dzisiejsze rozpoczęcie dnia zaliczam do nieudanych. Po raz pierwszy poczułam co to znaczy mieć mdłości i naprawdę nie zazdroszczę Wam Kochane :/
A tak poza tym to dzisiaj i jutro do pracy ,a po niej o 17 jadę do gino,więc proszę trzymajcie kciuki za moją fasolkę.
Wasze brzuszki są takie duże... u mnie prawie nic nie widać.. może to po mamie? mówiła,że jej dzidzia wyskoczyła dopiero w 6 miesiącu,a wcześniej nikt nie dowierzał,że jest w ciąży... może coś w tym jest :-)
Miłego dnia :-)

taycia aj też jestem płaska jak deska, nic a nic nie widać. Ale ja się na razie cieszę. Pamiętam jeszcze z pierwszej ciąży jak z brzuchem ciężko. :)))). Bardziej nie mogę doczekać się pierwszych ruchów niż brzucha :))))))

Trzymamy kciuki za wizytę

ja mdłości nie mam ale wczoraj miałam straszną zgagę masakra może macie jakieś dobre sprawdzone sposoby na zgagę :-)"
Miłego dnia taycia

reklama
Do góry