reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Marta - ja już zdążyłam się pochwalić,ale najbliższym osobom cały czas zaznaczając,żeby mi nie gratulować dopóki nie zobaczę fasolki na USG...
Może będzie wam ciężko na początku,ale na pewno dacie sobie radę.... potem dzięki małej różnicy wiekowej dzieci,szybko wyjdziesz z pieluch i będziesz miała spokój,no chyba,że myślicie o trójce... głowa do góry! a opinią innych się nie przejmuj... najważniejsze,że się kochacie ;-)

reklama
U nas bylo planowane, tylko za jakis rok hehe :-) Wprawdzie ja podjrzewalam, ze bede w ciazy. Caly m-ac 'milosci' bez zabezpieczenia i to w dni plodne bylo dla mnie prawie pewne :):):) I tylko jak miesiaczka mi sie zaczela spozniac drugi dzien, zrobilam test ktory pokazal dwie kreseczki :) Na drugi dzien drugi test i ponownie dwie kreseczki :) Mimo, ze ciaza nie byla planowana na JUZ; TERAZ to jestem PRZEszczesliwa i czekam z niecierpliwoscia na kolejna wizyte u gina, zeby potwierdzil ze wszystko jest OK :)

Bazuka ja ok 2 tyg temu mialam krwawienie (dosc duze) i od tego czasu 3 razy dziennie biore duphaston i 2 razy dziennie luteine, w sumie przeszlo odrazu ale po tyg zaczelam miewac brazowe plamienia od czasu do czasu, nie wiem dlaczego i jaka jest ich przyczyna skoro krwiak calkowicie sie wchlonal jak pokazalo USG w poniedzialek. Kurcze po przeczytaniu kilku postow to sie teraz boje jak nie wiem co:-:)-:)-( Ograniczylam chodzenie po domu do minimum a jak tylko mnie cos zakluje to biore nospe i leze do konca dnia, jestem juz zmeczona psychicznie zamartwianiem sie tym co bedzie i przestalam sie wogole cieszyc, nie wiedzialm ze to tak czasem wyglada bo myslalam ze ciaza to taki piekny stan i nic tylko sie cieszyc... Mam strasznego dola. Wiem ze glupio czytac takie żale ale nie mam tego komu powiedziec...:-(

myszka nie zamartwiaj sie tak. Wiem, ze latwo sie mowi, ale czy dodatkowy stres prowadzi do czegos lepszego? raczej nie. Nastaw sie pozytywnie, mysl sobie w duchu - Ej wszystko jest w jak najlepszym porzadku, dzidzia rosnie i ma sie dobrze :)!! Glowa do gory :)

Myszka ja również doradzam spokuj ! Napewno jest wszystko dobrze !! Musi być! Zamratwianie sie może wykończyć człowieka !!!! Trzymam kciuki !!!!!!!!

Witam serdecznie. A ja nadal siedze chora w łożku. Mam już dosyć leżenia, no ale co ja moge poradzić. Jeżeli chodzi o planowanie dzidzi to kupiłam testy owulacyjne i czekałam na ten wlaściw dzień. No i się udalo.
Myszka jestem myślami z Tobą

5djypg4n8v4soarl.png
[/url]

czesc dziewczyny :)

ramena bardzo mi przykro z twojego powodu, wiem co przezywasz bo wciąz sama to dobrze pamietam.... teraz tylko czas ukoi twoj ból, ale wiem ze dasz sobie rade, trzymaj sie ....

myszka nie denerwuj sie chociaz wiem ze to trudne, ale bedzie dobrze, musi byc :))

Nie wiem jak wy dziewczyny ale ja jestem co godzine głodna! Moje dziecie wyjada ze mnie wszystko co zjem ! I to taka głodna że az mnie ssie.... w takim tempie to ja na koniec ciazy słonicą zostane heheh :))

mam do was pytanko:
Jak byłam na usg gdzie widziałam śliczne sreduszko to zapytałam gina czemu nic nie słychać , a on na to że na poczatku lepiej nie włączać głosu o to może byc szkodliwe dla maluszka, lepiej go nie denerwowac , tym bardziej że u mnie trzeba dmuchac i chuchać po poronieniu.
czy słyszalyscie o takiej sytuacji? bo powiem ze chyba pierwszy raz sie spotkalam z czyms takim...

Witam sierpnióweczki :-).
Przywitałam się niepewnie z wami jakieś dwa tygodnie temu, ale nic jeszcze nie pisałam bo chciałam być wizycie u ginka.
We wtorek po raz pierwszy zobaczyłam moje maleństwo i jego serduszko.
Jestem bardzo szczęśliwa i jednocześnie pełna obaw czy wszystko będzie ok.
Ale musi być dobrze.:tak:

reklama
ja w 5tyg 7dn zobaczylam serce i gin na 3 sekundy wlaczyl glos i slyszalam glosne bicie natomiast przy nastepnej, tzn 3ciej zmienilam lekarza i pokazal bijace serce ale mi nie wlaczyl juz glosu, tez mi sie to dziwne wydawalo ale odpuscilam sobie. nie wiem tak ja mialam ale z ciekawosci nastepnym razem zobacze czy wlaczy czy nie.

Do góry