reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Witam o poranku :D
dziś nie poszłam do pracy, jutro mam zaliczenie i musze sie pouczyć. MAskara, wciąż odwlekam zajrzenie do ksiażek....wiecznie bym leżała plackiem i spała....to jest silniejsze ode mnie :( Dlatego trzymajcie jutro za mnie kciuki co bym jakoś zaliczyła :)

Witaminki- mi też gin. mówiła ze narazie wystarczy tylko kwas foliowy...wiecej witamin dorzucimy w II trymestrze

I wiecej nie pamiętam o czym pisałyście :)
Pozdrawiam

Witam wszystkie Panie dzisiejszego, słonecznego dnia :)
Devi - mój Mąż robi inżynierkę i jutro też ma egzaminy,więc będę mocno trzymała kciuki za twoje zaliczenie i jego egzamin! wierzę,że dacie sobie radę!!!!!!!!!!!!!
Ja zapisałam się na studia we wrześniu,ale kilka dni temu zrezygnowałam,bo straszny nerwus ze mnie i wystarczająco denerwuję się w pracy,by potem miałabym się jeszcze stresować szkołą,ale wierzę,że jeszcze kiedyś zacznę je i skończę...
Misia1111 - słyszałam o karotkach,a więc pij ile wlezie :-)
Ja mam ostatnio mega ochotę na mandarynki / pomarańcze... wczoraj zjadłam prawie tonę i Mąż zabronił mi jeść je często,bo owoce podobno niszczą zęby... i tyle było z mojej ochoty :-(
Dziś już piątek :-D:-D jeszcze dwa dni do wizyty u ginekologa! tylko dwa dni :-) miłego dnia Mamusie :happy2:

Devi trzymam kciuki :)))

Ja łykam kwas foliowy, kwasy omega3 (ale tylko jedno opakowanie teraz stwierdziłam, że odpuszczam) mimo, że gin zlecił i niestety żelazo :wściekła/y: ale to dlatego, że wyniki mam słabe, powiedział że się martwi bo takie wyniki to mogę mieć w 30 tyg a nie w 9 :-(.
No i witamin żadnych nie kazał na razie.

Pomału ogarniam piętrzący się syf :wściekła/y:, ale mi się nie chce

Cześć dziewczyny.
Forum czytam już od 6 grudnia i dopiero teraz zdecydowałam się do was przyłączyć a to dlatego, że miałam dużo obaw czy znów nie poronię. Myślę, że mnie przyjmiecie do siebie.
Parę słów o sobie-pierwszy raz poroniłam w 2003 roku, później w lipcu 2005 po przejściach urodziłam zdrową córeczkę Wiktorię, w styczniu 2010 poroniłam no i teraz myślę, że już będzie dobrze i urodzę Wiki braciszka albo siostrzyczkę.

sylvi witaj w naszym gronie :) Trzeba byc zawsze dobrej mysli, to podobno pomaga :) Powodzenia i trzymam mocno kciuki za braciszka lub siostrzyczke dla Wiki :):)

Dziękuję za miłe przyjęcie.
Ja z witamin biorę feminatal metafolin 800 są to witaminy które można brać od momentu planowania ciąży do końca 12 tygodnia, później jest inny feminatal z innymi potrzebnymi witaminami.

reklama
Acha, pisałyście jescze, że od witamin może się duży dzidziuś urodzić mi się wydaje, że to zależy od genetyki czyli jacy są rodzice itp. Ja i moja siostra w ciąży brałyśmy witaminy moja siostra i jej mąż są szczupli i nie zawysocy a ja z mężem wręcz odwrotnie siostra urodziła dziewczynkę 3.200 a ja 3.800

Do góry