Tonya
Zadowolona z życia :)
MAAGA Ja mam podobny problem , Nasz maluszek też strasznie nie lubi leżeć na brzuszku jak Go kładę to sie denerwuje strasznie i główkę średnio dźwiga, lekarka już kazała nam robić usg ciemiączkowe bo nie podobało jej się ciemiączko i uznała że w krótkim czasie z dużo przybrał w obwodzie głowy, byliśmy na usg w Zielonej Górze wyszło ok że nic mu nie dolega, ale główki za bardzo nie chce dźwigać. Nie wiem czy to lenistwo czy powinnam jechać do neurologa, Ty byłaś u neurologa może???
Mycha idź do neurologa, nie zaszkodzi a pomóc może. Dziecko 4-miesięczne powinno już bardzo łądnie trzymać głowę na brzuszku. I w razie czego nie bój się rehabilitacji, bo tylko pomoże dziecko rozkręcić ruchowo
Dziewczyny witajcie!
Byłam dziś u lekarza z małym bo przypadał nam czas szczepień, ale nie zaszczepili go, bo chrypi ndal...i dobrze, bo chyba bym sama namawiała lekarkę, ze ma go nie szczepić. Jak coś w nim siedzi to nie mogę mu jeszcze wirusów dodawać. Nie wiem kiedy mu przejdzie ten problem z krtanią, poza tym zdrowy, waży 7120g więc po przejściu na mm przytył 0,5kg
I dziś się przekręcił z pleców na brzuch
Śpiąca żyrafka działa, z małą moją pomocą zasypia mi w 5-10 min. w dzień i 15-30min wieczorem. Ale na weekend byliśmy u teściów i tam nie działało nic, musiałam go usypiać wtulonego w siebie na dużym łóżku, nic poza tym nie działało, bo tylko się rozglądał po nowym pokoju. Za to dziś w nocy spał bez przerwy 12h!!!! Niezłego stresa musiał przeżyć, chociaż lubi dziadków...
chciałam odpisać każdej z Was, ale trochę mnie nie było i już nie pamiętam po tych kilku stronach co komu napisać... wybaczcie