Jagienka29
Fanka BB :)
Witam poświatecznie
Chorowitkom dużo zdrówka życzę!!
Moja mała ma obecnie 17 tygodni i jesteśmy w samym środku skoku rozwojowego,tzn zwalam na niego bo jest ostatnio też rozdrażniona,z nockami nie ma problemu ale w dzień potrafi nagle,bez przyczyny mocno się rozpłakać,nie zajmie się sama dłużej i są takie momenty że nie wiem czego chce,niby głodna ale cyca nie,spać też nie,na rękach źle,w leżaczku jeszcze gorzej mam nadzieję że to minie...
Gratki!! :-)
Witaj :-) ja tam sie nie gniewam-przeciwnie,im nas wiecej tym lepiej
Dziewczyny,a jak prezenty świąteczne? Które bardziej a które mniej trafione?
U nas największą sympatią cieszy się zdecydowanie Pan Metka i Sophie ;-)
Chorowitkom dużo zdrówka życzę!!
Oj cos mi sie popsuło. A więc, mój mały skończył 23 tydzień i jest w 24. Ostatnio mamy ogromne problemy z zasypianiem. Zawsze sam zasypiał sam w łózeczku a nagle zaczął marudzić i usypianie zajmuje nam ok 2 godzin. Musze go usypiac w bujaku. Czy wy tez macie taki problem, może to być skok? Niby jesteśmy w fazie skoku. Krzyczy przez sen, płacze. Dzisiaj główką w szczyt łóżeczka uderzył. sZOk
Moja mała ma obecnie 17 tygodni i jesteśmy w samym środku skoku rozwojowego,tzn zwalam na niego bo jest ostatnio też rozdrażniona,z nockami nie ma problemu ale w dzień potrafi nagle,bez przyczyny mocno się rozpłakać,nie zajmie się sama dłużej i są takie momenty że nie wiem czego chce,niby głodna ale cyca nie,spać też nie,na rękach źle,w leżaczku jeszcze gorzej mam nadzieję że to minie...
A z nowin to dziś 'powitaliśmy' Radka lewą dolną jedyneczkę ........
Gratki!! :-)
Mam nadzieję,ze nie pogniewacie się za to wtrącenie.
Witaj :-) ja tam sie nie gniewam-przeciwnie,im nas wiecej tym lepiej
Dziewczyny,a jak prezenty świąteczne? Które bardziej a które mniej trafione?
U nas największą sympatią cieszy się zdecydowanie Pan Metka i Sophie ;-)