reklama
sagaa31
Fanka BB :)
Ankaa ja ubieram jeszcze cieplej body dlugi rekaw cienka bluzeczka dlugi rekaw i bluza lub sweterk rajstopki skarpetki kombonezon czapa do wozka pod kolderke lub kocyk ale nigdy nie byl zgrzany widocznire mu tak odpowiada;-)A jesli chodzi o jedzenie to mleko rano miedzy 6-8 pozniej kaszka mleko obiadek mleko deserek<nie zawsze> mleko spanie i miedzy tymi karmieniami soczek llub herbatka do picia;-)
Karola moj troche krocej ale tez codziennie w pracy przez swieta.. glowkado gory i zgadzam sie ze wszsycy powinni miec wolne;pale to nie realne;/y
jagienka szykuj sie szykuja a co do snoew to masakre masz....i z teo co ja slyszalam nie ma tak ze jak sie karmi to sie nie zajdzie moja gin mnie uswiadomila, jesxt gorzej bi ie wiesz kiedy jajeczkujesz ;/ ale to nie pocieszenie tylko wiedza ktora na ten temat posiadam nie ma co sie schizowac;-)
Flower zuch dziewczyne masz i Ty tez pomocna jak zawsze mam i siska powiny byc z Ciebie dumne ze tyle dan przygotowalas;-)
Nikos nie zaparaszalam przyjaciol tylko njablizsza rodzinke ok 17 i nie dawalam zaproszen...
Moniek tez wychodze jak mroz na spacery ale jak jest ladnie < ostatnio nie ma> i tez sie znajomi dziwia dziecvko cza hartowac a nie w klatce 3mac tez slyszlaam ze do -10 jest ok;-) mam nadzieje ze Pawelkowi przejdzie kryzys..
Miriam tak wizyta u fryzjera polepsz samopoczucie wiem cos o tym;-)
A u nas sprzatanie ,mody tez ma gorsze dni ale sprzedje go tesciom i wujkom zeby cos zrobic bo tak bylabym uziemiona ciesze sie ze pichcic nie musialam bo czasu by mi braklo i tak czeka mnie zapierdziel po Swietach bo robie urodziny na 1000 rat i codziennnie gosci bede miec...
WESOLYCH DZIEWCZYNY!!!
Karola moj troche krocej ale tez codziennie w pracy przez swieta.. glowkado gory i zgadzam sie ze wszsycy powinni miec wolne;pale to nie realne;/y
jagienka szykuj sie szykuja a co do snoew to masakre masz....i z teo co ja slyszalam nie ma tak ze jak sie karmi to sie nie zajdzie moja gin mnie uswiadomila, jesxt gorzej bi ie wiesz kiedy jajeczkujesz ;/ ale to nie pocieszenie tylko wiedza ktora na ten temat posiadam nie ma co sie schizowac;-)
Flower zuch dziewczyne masz i Ty tez pomocna jak zawsze mam i siska powiny byc z Ciebie dumne ze tyle dan przygotowalas;-)
Nikos nie zaparaszalam przyjaciol tylko njablizsza rodzinke ok 17 i nie dawalam zaproszen...
Moniek tez wychodze jak mroz na spacery ale jak jest ladnie < ostatnio nie ma> i tez sie znajomi dziwia dziecvko cza hartowac a nie w klatce 3mac tez slyszlaam ze do -10 jest ok;-) mam nadzieje ze Pawelkowi przejdzie kryzys..
Miriam tak wizyta u fryzjera polepsz samopoczucie wiem cos o tym;-)
A u nas sprzatanie ,mody tez ma gorsze dni ale sprzedje go tesciom i wujkom zeby cos zrobic bo tak bylabym uziemiona ciesze sie ze pichcic nie musialam bo czasu by mi braklo i tak czeka mnie zapierdziel po Swietach bo robie urodziny na 1000 rat i codziennnie gosci bede miec...
WESOLYCH DZIEWCZYNY!!!
Nikos
Mama Kuby i Leny
B
beti2223
Gość
Kochane dziewczyny Wesołych Świąt Bożego Narodzenia dużo miłości i szczęścia a najbardziej to zdrowia i dla Was i dla Waszych maluchów :-):-) życzą Agatka i Beatka
moniek83
Fanka BB :)
My również przesyłamy spóźnione życzenia: WESOŁYCH ŚWIĄT, BEZ KRYZYSÓW, ZDRÓWKA DLA WSZYSTKICH:-)
marcia7
Zaciekawiona BB
Jest taki czas co łzy w śmiech zamienia.
Jest taka moc, co smutek w radosć przemienia.
Jest taka siła, co spełnia marzenia...
To własnie magia Świąt Bożego Nrodzenia.
Spokojnych i radosnych Świąt.
reklama