reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Trzymam kciuki za kolezanke :-) ja tez jestem w goracej wodzie kapana, narzekajac,ze czemu dzisiaj juz nie jest niedziela!!!! :-D oby jej sie udalo!!!!!!

reklama
szuszu ja robiłam dwa testy z innych firm w dzień miesiączki,obydwa pokazały bardzo bladziutką drugą kreseczkę i też nie od razu :) na drugi dzień zrobiłam beta HCG i okazało się że testy nie kłamały :).
Wcześniej wiele razy robiłam testy i nawet po godzinie się nic nie pojawiało.
Także ja jestem pełna nadziei i wierzę że się uda. Trzymam za nią mocno kciuki :)))))))))))

maggie 78 lekarz wyliczył mi termin na 9.08 ale brał pod uwagęcykl 28 dni aja miałam 26 i wyliczyłam sobie na 7.08 zobaczymy co wyjdze na usg idę 14.01
ja robiłam trzy testy i też na każdym miałam słabiutką 2 kreskę trzymam &&&& za koleżankę
w święta chciałam zaskoczyć koleżankę chwaląc się że jestem w ciąży, a okazało się że ona mnie zaskoczyła bo też jest w ciąży i ma termin na sierpień śmiałyśmy się pół godziny:-D

Hej,

ale tu produkcja leci.....ledwo nadrobiłam od północy hehehe.
Jeszcze nie mam rozeznania kto jest kto ale to z czasem ;-) Tak więc pozwólcie, że odpowiem tak ogólnie.

Co do śluzu to tez mam go sporo ale tak samo było za piwerwszym razem wiec jest to oK.

Synek wie już o dzidzi w brzuchu.....ale na codzień jakby zapomina. Nie ma brzucha to jakoś tak nie ma się do czego odnieść :-) Ale jak w przedszkolu rysowali drzewo genealogiczne to mówił pani, że mama ma w brzuchu dzidzię ale nie wie czy brat czy siostra i pani kazała mu zostawić to miejsce puste :laugh2:.

Ja mam 33 lata ale na prenatalne jestem za młoda tak mówi gin. 20.01 mam za to USG gegetyczne: pomiar przezierniści, kość nosowa i takie tam inne. Czyli standard.
Pierwsze miałam na 1 wizycie, żeby potwierdzić ciążę.

Co do testów....ja pierwszy zrobiłam przed @ i kreska słabiutka wyszła po ponad 5 minutach już w śmietniku. Drugi robiłam w terminie @ i już była wyraźna kreska....więc trzymam kciuki za koleżankę....może, może.....

Wczoraj się dowiedziałam, że jednak nie powinnam próbować rodzić naturalnie (jestem po cesarskim cięciu z powodu wąskiej miednicy-sprzężna u mnie wynosi 16cm, a norma to od 20cm:szok:). Trochę się zmartwiłam, bo nie chcę drugiego cesarskiego cięcia..

reklama
szuszu może lepiej jednak mieć drugą cesarkę,ja nie wiem jakie mogłyby wystąpić powikłania podczas porodu SN.
Co do koleżanki to życzę grubaśnych dwóch kresek;-)
taycia niech szybciutko czas zleci do niedzieli :-)
Kobitki ja dziś nie mam mdłości-odpukać,ale za to katar mnie meczy- :-(

Do góry