Jagienka29
Fanka BB :)
Jagienka, a macie już w dzień wyznaczone pory na drzemki? Czy może kładziesz małą wtedy kiedy widzisz, że jest padnięta??
U nas do południa wypada 1 drzemka, po południu niestety nie mogę jeszcze wprowadzić takiej rutyny, że np o 14-tej i 17-tej drzemka. Czas snu Lenki jest bardzo różny, nieraz jest to 15 min, nieraz 45 min. Dlatego narazie nie udaje mi się wprowadzić jeszcze takiego porządku. Dzieci lubią rutynę, (zresztą ja również) wtedy łatwiej zaplanować sobie dzień.
Niestety,u nas podobnie,śpi rano ok.2 godzin od wstania (czyli np jak wstanie o 6 to pada o 8.00 itp) niedłużej jednak jak godzinkę,następną drzemkę ma przeważnie na spacerku już czyli ok.12.00 a potem to już naprawdę różnie...
Dzisiaj w nocy obudziła się tylko raz-znowu ok.4.00 na pogawędki ;-) później spała do 6.30
A Pana Metkę widziałam na all......i się zastanawiam....bo Radek też np. z całego wiszącego pałąku wygina się aby dorwać metkę hehehhe
Mi się strasznie podoba ale w końcu to nie dla mnie,hehe swoją drogą,czego to nie wymyślą