reklama
nikos ja tez mam niezly apetyt a w ogole to pochlaniam tonami herbatniki
kurcze Maja zasnela ok 18.30 i spi... a normalnie to tylko drzemki byly i zasypiala o 21 hmm
ciekawe o ktorej sie teraz obudzi! ide na serial i spac jakby miala sie obudzic ok 24 np hmmmm
kurcze Maja zasnela ok 18.30 i spi... a normalnie to tylko drzemki byly i zasypiala o 21 hmm
ciekawe o ktorej sie teraz obudzi! ide na serial i spac jakby miala sie obudzic ok 24 np hmmmm
Jagienka29
Fanka BB :)
Pytanie do mam karmiących - czy Wy również odczuwacie taki wilczy apetyt?? Ja ciągle bym jadła. Ciągle jestem głodna.
Łączę się w bólu,chociaż mi największe "ssanie" włącza się wieczorami
nikos ja tez mam niezly apetyt a w ogole to pochlaniam tonami herbatniki
O taaaak Pettit Beurre albo Be Be
marcia7
Zaciekawiona BB
Nikos Ha! a myslałam że tylko ja tak mam. Kilogramy zamiast spadać to przybywają. Pas poporodowy niewiele pomaga- jeśli wogóle. Dalej mam takiego zwisa,że hoho
B
beti2223
Gość
a ja czuje się super ;-) głodna jestem ale to od diety, może i nie powinnam ale co to taka dieta nie boli mnie już tak brzuch i mam wrażenie że się zmniejszył
u nas zachwytu żyrafką nie ma i raczej nie będzie no nie wiem nie widzi mi sie to żeby Agatka ssała jakąś żyrafę i te nogi długie wkładała do buzi znając ją wymiotowałaby po tym także u nas jest luz nie sikamy na jej punkcie (bez urazy oczywiście dziewczyny );-) za 5 dni szczepienie
u nas zachwytu żyrafką nie ma i raczej nie będzie no nie wiem nie widzi mi sie to żeby Agatka ssała jakąś żyrafę i te nogi długie wkładała do buzi znając ją wymiotowałaby po tym także u nas jest luz nie sikamy na jej punkcie (bez urazy oczywiście dziewczyny );-) za 5 dni szczepienie
Nikos
Mama Kuby i Leny
Nikos Ha! a myslałam że tylko ja tak mam. Kilogramy zamiast spadać to przybywają. Pas poporodowy niewiele pomaga- jeśli wogóle. Dalej mam takiego zwisa,że hoho
U mnie z wagą raczej jak u LANY. Czyli jest ich coraz mniej, ale to z powodu mojej diety bezmlecznej.
Zwisa nadal mam i chyba nie zanosi się, żeby zniknął.
heheeh ja też pączek w południe do kawki a potem jeszcze dużo słodkiego........a waga w dół....teraz 53 na liczniku. Z Frankiem było 51 ale to dla tego, że przy nim nawet znikoma ilość mleka w pączku go uczulała.......a teraz mnie te pączki ratują
Nikos .....odkryłam ciastka bez mleka kolejne.... toruńskie pierniki serca .....ja jem w czekoladzie, bo są w gorzkiej bez mleka a Radkowi po kakao nic nie jest. Jeszcze delicje nie mają mleka.....no ale kakao tak.....
Nikos .....odkryłam ciastka bez mleka kolejne.... toruńskie pierniki serca .....ja jem w czekoladzie, bo są w gorzkiej bez mleka a Radkowi po kakao nic nie jest. Jeszcze delicje nie mają mleka.....no ale kakao tak.....
reklama
miriam liba
Fanka BB :)