reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Haha inwazja żyraf:-D
Nasza też do nas jedzie:-D

Nikos
smaka mam na karmi, że hoho, a na dziś mi akurat brakło!
Ja jem, ale nie jakoś przesadnie dużo.

reklama
nikos ja tez mam niezly apetyt a w ogole to pochlaniam tonami herbatniki
kurcze Maja zasnela ok 18.30 i spi... a normalnie to tylko drzemki byly i zasypiala o 21 hmm
ciekawe o ktorej sie teraz obudzi! ide na serial i spac jakby miala sie obudzic ok 24 np hmmmm

Pozdrawiam z nad talerza płatków......oczywiście na sucho bo mleko jest na 'czarnej liście'......ale starczą na krótko więc już myślę co dalej będę jadła :-)

a ja czuje się super ;-) głodna jestem ale to od diety, może i nie powinnam ale co to taka dieta :-D nie boli mnie już tak brzuch i mam wrażenie że się zmniejszył :eek: :cool:
u nas zachwytu żyrafką nie ma i raczej nie będzie :sorry2: no nie wiem nie widzi mi sie to żeby Agatka ssała jakąś żyrafę i te nogi długie wkładała do buzi znając ją wymiotowałaby po tym :confused2: także u nas jest luz nie sikamy na jej punkcie :-D:-D:-D :-D (bez urazy oczywiście dziewczyny );-) za 5 dni szczepienie :blink:

Nikos Ha! a myslałam że tylko ja tak mam. Kilogramy zamiast spadać to przybywają. Pas poporodowy niewiele pomaga- jeśli wogóle. Dalej mam takiego zwisa,że hoho:szok::cool2:

U mnie z wagą raczej jak u LANY. Czyli jest ich coraz mniej, ale to z powodu mojej diety bezmlecznej.
Zwisa nadal mam i chyba nie zanosi się, żeby zniknął.:-p

taycia miriam o jakiej żyrafce mówicie ? poproszę o fotę :-)
a ja jem bardzo dużo ciągle jestem głodna ale to prze to ,że karmię cycem ale waga ciągle w dół już teraz 56,5 :-(wcinam po 2 pączki dziennie aby nie schudnąć więcej:-D

heheeh ja też pączek w południe do kawki a potem jeszcze dużo słodkiego........a waga w dół....teraz 53 na liczniku. Z Frankiem było 51 :no: ale to dla tego, że przy nim nawet znikoma ilość mleka w pączku go uczulała.......a teraz mnie te pączki ratują :happy2:

Nikos .....odkryłam ciastka bez mleka kolejne.... toruńskie pierniki serca .....ja jem w czekoladzie, bo są w gorzkiej bez mleka a Radkowi po kakao nic nie jest. Jeszcze delicje nie mają mleka.....no ale kakao tak.....

reklama
LANA Żyrafa Sophie
zyrafa.jpg

Do góry