reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Akutan bardzo mi przykro z powodu Twojej cioci.

Mucha nie urodziłaś jeszcze? 16 się kończy. Fail:-p

U nas wszystko dobrze. Na wizycie u pediatry wyszło, że Dominik ma przepuklinę pępkową ale mała i nie dramatyzujemy. W ciągu 6 dni w domu przybrał 260 g:-)

Ostatnia edycja:
a ja mam takie przeczucie ze to juz niedlugo, dje sobie 48h, nie mam objawow zadnych tylko jakos tak czuje, obym miala racje lipa bedzie jesli sie okaze ze sie poprostu sama nakrecam:zawstydzona/y:

Akutan przykro mi...

Wróciłam z ktg taka szczęśliwa że to nie pora jeszcze na mnie:-). skurcze się pisały ale nie porodowe jeszcze a szyjka też nie gotowa a tu cholera od godziny skurcze mnie właśnie łapią:angry:. Co 10 min. Ze strachu to az się trzęsę:szok:.

Akutan- bardzo mi przykro.
Ja dziś mam badania przed cc. Jako ze szpital 60km od na pojechałam z mężem do pracy i czekam do 9.00.nudy. W nocy spalam tylko 3 h wiec ledwo na oczy widzę .
Pytanko czy was krzyż tez boli lub bolal tak bardzo ze cieżko się wam poruszać nawet po mieszkaniu , i nie wspomnę o spacerach które odpadają już zupełnie.?

Ja problemów z chodzeniem nie mam, krzyż mnie boli tylko jak się położę do łóżka wieczorem.
Wczoraj myślałam, że nadszedł mój czas. Brzuch mi się tak dziwnie spinał od góry i był twardy jak skała co 15, 8 minut, ale bardzo nieregularnie i to od 16 do 24!!!:szok: A po północy wszystko ustało, przespałam się do 4 i od tej pory się bujam, ale już bez skurczy. W łazience byłam wczoraj z 8 razy, więc oczyściło mnie konkretnie i nadal nic więcej. Stopy mi od 3 dni puchną i wyglądam jak mały tłusty hobbit. Najgorsza jest ta niepewność - czy to już, czy nie, a nie chciałabym się skapnąć za późno, bo chcę rodzić ze znieczuleniem!!!

Dali- mnie tak boli od 4 miesiąca ciąży. Tylko się nie poddaję i łażę. Boli bardzo mocno, czasami aż noga mi drętwieje i chodzę jakbym kulała. Żadna pozycja nie jest wygodna. Już jestem taka zmęczona....
Dziękuję dziewczyny za ciepłe słowa. Strasznie trudne chwile mam teraz . Okropnie chcę już rodzić. Nie mam siły z tym wszystkim się mierzyć (z bólem psychicznym i fizycznym).

reklama
Akutan - strasznie mi przykro, wiem jak musi byc ci ciezko szczegolnie teraz. :*
Dominic - to0 super mlody rosnie jak mamusia go karmi :) rewelacja! i dobrze ze przepuklina niewielka :)
aankaa - a Wy jestescie juz w domu? Twoj synek juz mial operacje? Bo ja jakas opozniona chyba jestem i nie wiem co u Was.
My dzis srednio spalismy w nocy mloda non stop by jadla - bedzie pulpet ;/

Do góry