reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

hej laski

gratuluje rozpakowanym i zazdraszczam....... ja tez juz chce...... kurcze nasprzatalam sie i ogole nachodzilam, wszytskiego probuje a tutaj cisza,nawet pół skurcza nie ma......

czuje ze małemu juz tak ciasno, ale cos mu sie chyba nie spieszy.......kurde ile nas jeszcze zostalo??

reklama
Hej.
Dzisiaj na ktg wyszły mi skurcze ale lekarz stwierdził, że spokojnie jeszcze do terminu dochodzę:/ za to położna mówiła, że już wkrótce zacznę. Czyli znowu nic nie wiem
Właśnie się dowiedziałam, że zmarła moja ukochana ciocia. Była dla mnie tak bliska od zawsze mówiłam, że jest moją 2 mamą. Kochałam ją strasznie. A nawet nie mogę być na jej pogrzebie, nie byłam w szpitalu bo mieszkamy 500 km od niej. Cena za życie w krk z roku na rok coraz wyższa. Cała rodzina i wszyscy bliscy w Białymstoku. Tak mi ciężko i źle. Nawet już płakać nie mam siły. Boli jak cholera.

akutan strasznie mi przykro z powodu twojej cioci. Rozumiem cie doskonle jesli chodzi o tesknote za rodzina. Ja w Polsce nie bylam juz 3 lata. Tez strasznie za nimi tesknie i martwie sie o moja babcie. Mam nadzieje ze jeszcze ja zobacze bo jest chora. Zwlaszcza gdy jest zle i nie ma sie nawet nikomu tak szczerze wygadac. W tej chwili zostaje ci dzidzia i mimo wszystko to jest takie wasze male szczescie, jak podrosnie bedziesz moglaa mu opwoedziec o cioci i o tym jak wspanialym byla czlowiekiem. Pozdrawiam ogromnie i przesylam cala mase cieplych mysli x

akutan- przykro mi :( Trzymaj się :*

A teraz z innej beczki. Trwa Akademia Zdrowgo rozowju Pampersa...nie wiem czy kojarzycie ich akcje gdzie sa np. wielkie meble i rodzice próbuja wejsc na kanape aby zobaczyć śiwat oczami dziecka. Zerknijcie sobie na mapke może akurat będa koło Was:
AZR - Pampers

reklama
Do góry