reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
hejka
mezu pojechal dzis do pracy nad ranem i albo bedzie w sob albo za 2 tyg, no chyba ze zadzwonie ze rodze
i co pojechal a u mnie gesciejsza wydzielina, krzyz czesciej pobolewa brzuch caly napiety i bodbrzusze co jakis czas daje o sobie znac... ale narazie nic szczegolnego...

biedroneczka kciukasy
malgoo ja rowniez nie potrafie jednoznaczcie ztwierdzic czy to skurcz czy moze malutka sie rozpycha...
EwaK z tego co ja kojarze trzeba 5 dni byc w szpitalu zeby dostac kaske, a jesli nie jestes pewna jak to u ciebie - zadzwonilabym na infolinie i bedziesz miala pewnosc ;-)

U mnie zaczyna się coś dziać :szok:. Rano chyba zaczął mi czop odchodzic. Tak się wystraszyłam że bałam się pnownie pójść do toalety gdy mnie znowu przycisnęło:-(. Teraz oprócz drobnych bóli pleców to nic nie czuję. Mam ktg o dzis 16 i się cholernie boję. A przecież na dziś mam termin:szok::szok:.

Co do PZU to najlepiej zapytać jest w pracy osobbe która prowadzi grupowe ubezpieczenie pracownicze i ona winna powiedzieć co podlega pod dany typ ubezpieczenia, co ono obejmuje.

Hej babeczki!
Nie mam szans Was nadrobić. U nas wszystko dobrze. Czekamy tylko aż ustąpi małemu żółtaczka fizjologiczna.
Trzymam kciuki za wszystkie rodzące i te które wkrótce zaczną :-)

HEJ!

Witam się i ja :-) chociaż pewnie trochę mi zajmie zanim Was nadrobię.

Gratuluję wszystkim rozpakowanym Mamom i trzymam kciuki za bezbolesny poród dla tych Mamusiek w dwupaku!

reklama
Do góry