reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

ale marzy mi się móc ubrac bz problemu skarpetki czy wsmarować sobie balsam w te moje hipopotamowe stopy :-)

hahaha, dobre, luksusy Ci sie marza!:-D:-D i co jeszcze? Wakacje na Hawajach? :-D Mi wczoraj M. golil nogi, obcinal paznokcie i wcieral krem w popekane, oblesnie stopy, co bym sie nie wstydzila dzisiaj na fizykoterapii! A do tego musi mi nogi "wnosic" do samochodu, bo nie moge ich podniesc.

reklama
taycia, Marcelinaa gratuluję

Dziewczyny wszystkie sie wkońcu kiedys posypiemy. Wiem że te ktore sa juz po terminie maja prawo byc rozdrażnione bo chcialoby się juz tulić maleństwa i mieć lżej, ale jak to moja siostra mówi która rok temu urodzila że jeszce zatesknimy za tym brzuszkiem ;))

Kurcze a ja dziś mam straszne twardnienie brzucha i skurcze:confused:

Ja mam wrazenie ze ciaza to u mnie stan permamentny, wczoraj pomyslam ze przygotuje sie do szpitala depilowanie cipuchy kremem bo brzuchol zaslania :) zadnych boli, czopa ani widu ani slychu z polozna umowiona jestem na piatek . Glupota troche poniewaz bede juz tydzien po terminie. Cholera rozumiem twoja frustracje Beti. to moja 3 ciaza dwie wczesniejsze rozwiazaly sie przed terminem a teraz lipa jakis odmieniec sie urodzi. Choc dwie wczesniejsze to dziewczynki byly teraz nie wiem wiec moze jakis maly men? Musze przyznac ze ta ciaza jest zupelnie inna niz poprzednie kto wie moze chlopiec:) Kurde kupilam sobie ananasa mowiono mi ze przyspiesza akcje porodowa zobaczymy. Patrze na niego-ananasa- i nic mi sie nie chce. Boze jaki ze mnie len smierdzacy az wstyd!!!! Pozdrawiam nierozpakowane i lacze sie z wami w okrutnym zniecierpliwieniu i Gratuluje mamusia ktore maja bobaski ze soba strasznie wam zazdroszcze buziol

Ja tam za brzuszkiem płakać ani tęsknic nie będę :-) Ostatnia ciąża, ostatni poród i chyba najgorszy bedzie :-) Ale to nic, jutro się okaże wszystko, a właściwie pojutrze, może mnie ruszy po teście oxy....

Witajcie-ja też mam już powolutku dośc,bo ani to się schylić,ani ukucnąć-bo [otem problemy ze wstaniem,ale poza tym to czuje się super.
Teraz robi mi sie tylko troszkę duszno i jakoś tak dziwnie,ale nie jest mi słabo.
Ja pewnie dotrwam do 22 i wtedy chce czy nie muszę urodzić.

beti -dasz radę! huśtawka nastrojów to chyba jeszcze gorszy objaw niż niemożność samodzielnego podniesienia się z podłogi. I właściwie świadomość tego, że to wszak hormony na niewiele się zdaje w momencie niszczenia kolejnego opakowania chusteczek.

Ja zauwazylam u siebie pewna niezdrowa obsesje, mianowicie powpisywalam w google zwiastuny zblizajacego sie porodu na rozne sposoby i szukam czy tez tak mam. Najgorsze jest to ze niewiele ich u siebie znalazlam:( no coz deprecha

reklama
jej dziewczyny trzymajcie sie na tej końcówce...tak jak szuszu pisze-kolejne 9 miesiacy w ciazy nie bedziecie :) położna mi przez osttanie miesiace mówiła zeby nastwiac sie na porod 2 tygodnie po terminie zeby potem nie przezywac i nie wyczekiwac....łatwo mi pisac:/ Dacie rade...z kazdym dniem coraz blizej a za 2-3 tygodnie maks wszytskie już bedziemy gadac o pieluchach.

Do góry