reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
cześć!

ja od dziś sama z małą, na szczęście jest mama i mi pomoże. K pojechał do roboty. Dzisiejsza nocka była cięzka, za to poprzednia miodziooo o takie proszę częściej, mała raz się obudziła dostała jeść przebrałam ją i spała do rana. ja jakoś jestem bardzo nietomna w nocy i będzie mi ciężko jak K nie będzie bo to on głównie wstawal :sorry:

nierozpakowanym posypania się życzę :-)

Dzień dobry wszystkim!

Wlatuję tu do Was z wieścią o naszej koleżance, która chyba tu z Wami pisała. ;-)

Nika32 urodziła synka dziś o 12.50!!! Maluszek ważył 3700 g i miał 57 cm długości!!! Oboje czują się dobrze! :-):-):-)

Nika - wielkie najserdeczniejsze gratulacje!!! :*:* Dużo zdrówka dla Was!!!

Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
witam wszystkie drogie mamuśki....
jak wasze samopoczucie w tych ostatnich dniach..... I jak mężowie..... Bo mój już nie może się doczekać.... Zresztą ze mną jest tak samo..... A ujście to mi chyba za chwilę rozerwie..:d

reklama
beti, czemu nie wyrabiasz? czemu chcesz nas opuscic?

Ja juz ledwo daje rade, dzisiaj bylam na fizykoterapii i dostalam tens (maszyna z jakimis elektropradami na bol), kule i pas podtrzymujacy brzuch. Nieiwiele to jednak daje. Mysle, ze sie poddam i w czwartek bede dzwonila o wywolanie, chyba nawet do piatku nie dam rady.

Do góry