reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Zazdroszcze tym co nie mają mdłości ...
ja się cieszyłam , że poza dusznościami , które minęły jest ok ... mówiłam , nawet do męża już wolalałbym , żeby mnie głowa bolała niż te duszności ...
no i duszności minęły, zaczął się wczoraj ból głowy i wymioty ... dzisiaj mdli jak nie wiem . Kochane czy to długo trwa ??

ja płaciłam tylko za różyczke w czterech odmianach i hiv 140 zł
reszta badań łącznie z toxo na nfz
także już komplet badań mam i wszystkie wyszły ok :)))

asiaB ja wymiotowałam w pierwszej ciąży do 6 miesiąca, skończyłam wymiotować i wylądowałam na patologii ciąży bo miałam ucisk na nerkę i przestawała pracować

a jak sa mdłosci to warto 'włożyc dwa place' i wywołac wymioty czy to nic nie pomoze??
bo wiecie, zwykle jak mdli to takie 'rzygniecie' sobie pomaga ale czy i w tym przypaku to działa czy nie ma sensu no chyba ze samo pogoni??

Mi dal gin skierowanie na toxo, morfologię, mocz i to chyba tyle, to może jeszcze nie zbankrutuję ;)
Oli bedzie dobrze zobaczysz, trzymam mocno kciuki za Ciebie &&&&&&&
taycia witamy i oby wizyta potwierdziła zdrową fasolinkę w brzuszku :)

ja na szczescie nie musze wspomagac sie palcami, jak mi sie chce to mi sie chce , raz ciach i po robocie ... tylko muli pol dnia i to najgorsze, a przez to nie chce mi sie wogole jesc :(

reklama
devi ja nie cierpię puszczac pawi więc robię wszystko zeby powstrzymac, ale widzę ze nie ma specjalnej rózwnicy po tym jak powstrzymuje i po tym jak pawia puszcze - i tak mdlosci wracaja wczesniej czy pozniej
assia będę robić usg prenatalne i na tym koniec, no chyba, że na usg wyjdzie coś nie tak to będę się wtedy zastanawiać co dalej....

Do góry