reklama
Oli.B
Fanka BB :)
JA do 6 miesiąca w pierwszej ciąży wymiotowałam 24 na dobę okropność
A teraz nic żadnych objawów, trochę zaczynam świrować ale o 19,30 wizyta i wszystko się wyjaśni :-)
Raz wymiotowałam przy pieczony, pasztecie, ale nawet nie biorę tego pod uwagę
A teraz nic żadnych objawów, trochę zaczynam świrować ale o 19,30 wizyta i wszystko się wyjaśni :-)
Raz wymiotowałam przy pieczony, pasztecie, ale nawet nie biorę tego pod uwagę
Ostatnia edycja:
myszka- ja jestem z osób którym zwykle zapachy przeszkadzaja, nie odpwoiedni zapach i zaraz boli mnie głowa i mdli ale teraz nie zrobiłam sie wrazliwasza na zapachy i mdlosic tez brak...i niech tak zostanieWitam:-) Ja tez nie mam mdlosci ale sie nie odzywam bo jeszcze mam czas a pozatym wcale na nie nie czekam. Moj gin powiedzial ze mdlosci w wiekszosci maja osoby bardzo wrazliwe na zapachy a ja do takich nie naleze...
co to za świrowanie ?? Wszytsko bedzie w najlepszym porzadeczkutrochę zaczynam świrować ale o 19,30 wizyta i wszystko się wyjaśni :-)
Lenka- witamy wsrod sierpniówek
Witam,Mamusie sierpniowe na kiedy macie termin ja na 24 sierpień.Jak się czujecie ?Miałyście już usg?.
Tonya
Zadowolona z życia :)
Witajcie
Szczęściary z tych co mdłości nie mają. Ale z tym wrażliwym nosem to ja potwierdzam, zawsze miałam wrażliwy a teraz to mnie od tylu rzeczy odrzuca, że szok...Ale przyznam, że wasze opowieści o mdłościach do 6 m-ca wcale mnie nie pocieszają. Co dzień rano sobie powtarzam, że jeszcze 3-4 tyg. i bedzie ulga....
Witam nowe mamy wśród nas
Dziewczyny jak czytam ile płacicie za badania to się za głowę łapię - ja pierwszy zestaw miałam robiony w szpitalu za free i teraz idę pierwszy raz do laboratorium. Co tyle kosztuje, że ponad 200 wychodzi?
Szczęściary z tych co mdłości nie mają. Ale z tym wrażliwym nosem to ja potwierdzam, zawsze miałam wrażliwy a teraz to mnie od tylu rzeczy odrzuca, że szok...Ale przyznam, że wasze opowieści o mdłościach do 6 m-ca wcale mnie nie pocieszają. Co dzień rano sobie powtarzam, że jeszcze 3-4 tyg. i bedzie ulga....
Witam nowe mamy wśród nas
Dziewczyny jak czytam ile płacicie za badania to się za głowę łapię - ja pierwszy zestaw miałam robiony w szpitalu za free i teraz idę pierwszy raz do laboratorium. Co tyle kosztuje, że ponad 200 wychodzi?
reklama
T
taycia
Gość
Witam Was serdecznie sierpniowe Mamusie !
Obserwowałam to forum od kilku dni,aż zdecydowałam się zarejestrować i coś napisać. Mam nadzieję,że dołaczę do waszego grona.
26 i 29 grudnia zrobiłam dwa testy, które wyszły pozytywnie. Niestety z powodu choroby mojej ginekolog, wizytę u kogoś innego mam dopiero w niedzielę. Mam nadzieję,że jestem w ciąży i że będę mogła cieszyć się i przeżywać razem z Wami
Jeśli byłabym to Fasoleczka ma dzisiaj 6 tygodni i 2 dni... może uda mi się usłyszeć jej serduszko...
Pozdrawiam Was serdecznie
Obserwowałam to forum od kilku dni,aż zdecydowałam się zarejestrować i coś napisać. Mam nadzieję,że dołaczę do waszego grona.
26 i 29 grudnia zrobiłam dwa testy, które wyszły pozytywnie. Niestety z powodu choroby mojej ginekolog, wizytę u kogoś innego mam dopiero w niedzielę. Mam nadzieję,że jestem w ciąży i że będę mogła cieszyć się i przeżywać razem z Wami
Jeśli byłabym to Fasoleczka ma dzisiaj 6 tygodni i 2 dni... może uda mi się usłyszeć jej serduszko...
Pozdrawiam Was serdecznie