reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

ja też, bo od razu mi maskę z tlenem załozyli, podnosili fotel i 2 lekarki przy mnie siedziały... Myślałam ,że umieram!

Ja tlen miałam od początku, czuję że odpływam i słyszę w tle anestezjologa (złoty facet) : Pani Olu, zaraz poczuje się Pani lepiej, parametry spadły, ale podaliśmy leki:-)
A potem jak już małego zabrali z sali to miałam takie tętno, że myślałam że mi tętnice szyjne pękną, nigdy tak nie miałam.
Ogólnie źle zniosłam samo CC, płakałam na stole i to zanim Tomcia wyjęli, byłam tak przerażona jak nigdy:-D

reklama
rybkaa czas moze i jest, ale maz w domku do pon wieczorem pozniej bedize musial dojechac a w nocy nie ma jak....
no i ciezko juz strasznie...
i chcialabym tulic Maje tak jak te szystkie rozpakowane juz kolezanki....

jak baby przed porodem nie narzekają, to baby po porodzie :-D :-D

Muszę zrównoważyć tę dyskusję...

Czuję się, jakby mi ktoś kołek w dupę wsadzał, przeszywał przez kręgosłup w stronę brzucha, normalnie co chwilę aż dupę podnoszę z bólu.
Jak taki wpływ ma pełnia na mnie to ja to walę... :-D

edit. a teraz młody ma jeszcze czkawkę i obija się o kości dupne, no zaraz sama se go z pipki wyciągnę! :-D

Mam nadzieje ze maly wilkolak dzis sie pojawi:) Termin minal a tu lipa, mam pytanie czy wy tez mcie/ mialyscie skurcze w udach? nie za mocne ale takie dziwne jakby ktos od czasu do czasu pradem porazil lub jakby zdretwialy? no ja tak mam caly dzien niemal i nie za bardzo wiem jak to zinterpretowac. Tak rwie mnie troche w podbrzuszu tez , cholera chcialabym juz urodzic...

Kobietki, szukam czegoś na prezent dla dwójki 3 latków. Macie jakieś ciekawe propozycje? To bliźnięta, chłopczyk i dziewczynka.

dominic - moj trzylatek dostal na urodziny kask i ochraniacze na rowerek, deskorolke :szok: (z tego najbardziej sie cieszyl - ja mniej :), ksiazeczki dla 3-latkow takie do kolorowania (sa dla chlopcow i dziewczynek bardzo fajne takie edukacyjne), puzzle i ukladanki no i mase autek i innych *******ek typu dinozaury, zestaw piracki czy jakies zwierzatka (on jest maniak takich malych figurek, ktore ja wiecznie wywalam bo sie walaja wszedzie) a z drozszych rzeczy to rowerek biegowy i fotelik samochodowy. To juz zalezy ile chcesz wydac :)

reklama
Witam:)
żadna się wczoraj nie rozpakowała??? Straszycie tylko i nic....
dominic ja moje siostrzenicy na 3 latka kupiłam hulajnogę:)

a moja dzidzia dzisiaj od 3 do 5 darła się w niebogłosy!!!!! Chciałam jej w końcu zapodać te czopki Viburcol i mimo ,że lekarka zaleciła,żeby dawać pół to nie miałam sumienia wkładać jej tego do dupki....

Do góry