reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

ja też, bo od razu mi maskę z tlenem załozyli, podnosili fotel i 2 lekarki przy mnie siedziały... Myślałam ,że umieram!

Ja tlen miałam od początku, czuję że odpływam i słyszę w tle anestezjologa (złoty facet) : Pani Olu, zaraz poczuje się Pani lepiej, parametry spadły, ale podaliśmy leki:-)
A potem jak już małego zabrali z sali to miałam takie tętno, że myślałam że mi tętnice szyjne pękną, nigdy tak nie miałam.
Ogólnie źle zniosłam samo CC, płakałam na stole i to zanim Tomcia wyjęli, byłam tak przerażona jak nigdy:-D

reklama
rybkaa czas moze i jest, ale maz w domku do pon wieczorem pozniej bedize musial dojechac a w nocy nie ma jak....
no i ciezko juz strasznie...
i chcialabym tulic Maje tak jak te szystkie rozpakowane juz kolezanki....

jak baby przed porodem nie narzekają, to baby po porodzie :-D :-D

Muszę zrównoważyć tę dyskusję...

Czuję się, jakby mi ktoś kołek w dupę wsadzał, przeszywał przez kręgosłup w stronę brzucha, normalnie co chwilę aż dupę podnoszę z bólu.
Jak taki wpływ ma pełnia na mnie to ja to walę... :-D

edit. a teraz młody ma jeszcze czkawkę i obija się o kości dupne, no zaraz sama se go z pipki wyciągnę! :-D

Mam nadzieje ze maly wilkolak dzis sie pojawi:) Termin minal a tu lipa, mam pytanie czy wy tez mcie/ mialyscie skurcze w udach? nie za mocne ale takie dziwne jakby ktos od czasu do czasu pradem porazil lub jakby zdretwialy? no ja tak mam caly dzien niemal i nie za bardzo wiem jak to zinterpretowac. Tak rwie mnie troche w podbrzuszu tez , cholera chcialabym juz urodzic...

Kobietki, szukam czegoś na prezent dla dwójki 3 latków. Macie jakieś ciekawe propozycje? To bliźnięta, chłopczyk i dziewczynka.

dominic - moj trzylatek dostal na urodziny kask i ochraniacze na rowerek, deskorolke :szok: (z tego najbardziej sie cieszyl - ja mniej :), ksiazeczki dla 3-latkow takie do kolorowania (sa dla chlopcow i dziewczynek bardzo fajne takie edukacyjne), puzzle i ukladanki no i mase autek i innych *******ek typu dinozaury, zestaw piracki czy jakies zwierzatka (on jest maniak takich malych figurek, ktore ja wiecznie wywalam bo sie walaja wszedzie) a z drozszych rzeczy to rowerek biegowy i fotelik samochodowy. To juz zalezy ile chcesz wydac :)

reklama
Witam:)
żadna się wczoraj nie rozpakowała??? Straszycie tylko i nic....
dominic ja moje siostrzenicy na 3 latka kupiłam hulajnogę:)

a moja dzidzia dzisiaj od 3 do 5 darła się w niebogłosy!!!!! Chciałam jej w końcu zapodać te czopki Viburcol i mimo ,że lekarka zaleciła,żeby dawać pół to nie miałam sumienia wkładać jej tego do dupki....

Do góry